Επικίνδυνοι απατεώνες ή απλά δεν ξέρουν τι λένε

 

Ξεκίνησαν μακάβριο promotion για την 4η δόση: «4πλάσιες οι πιθανότητες θανάτου αν δεν το κάνετε» – Άρα άχρηστο το 3πλό

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος μιλώντας στο OPEN αναφορικά με την τέταρτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού είπε το εξής καταπληκτικό:

«Όσοι έχουν κάνει τις τρεις δόσεις του εμβολίου, έχουν τετραπλάσιο κίνδυνο να πεθάνουν από αυτούς που θα κάνουν και την τέταρτη δόση»!

Δηλαδή όσοι έχουν κάνει τρεις δόσεις (φουλ, κομπλέ εμβολιασμό δηλαδή κατά το ελληνικό κράτος) δεν έχουν καμία προστασία! Για το τίποτα έβαλαν μέσα στο σώμα τους ένα πειραματικό επί της ουσίας σκεύασμα.

Eίναι ο ίδιος άνθρωπος ο οποίος μιλώντας στο Mega ισχυρίστηκε ότι «τα νέα στελέχη του ιού δεν προκαλούν βαριά νόσηση»!

Είπε συγκεκριμένα:

«Η μέχρι τώρα πορεία του ιού δείχνει ότι, ανεξαρτήτως των συμπτωμάτων που περιγράφετε, γιατί το να έχω πυρετό με προβληματίζει, αλλά εάν αυτός πυρετός δεν με οδηγεί στο νοσοκομείο ή στη ΜΕΘ, είναι κάτι που αντιμετωπίζεται.

Προς το παρόν τα στελέχη που έχουν προκύψει, ειδικά τον τελευταίο χρόνο, δεν είναι στελέχη που κάνουν πιο βαριά νόσηση και προκαλούν θάνατο.

Ελπίζουμε και αυτό, δεν θα είναι ένα τέτοιο στέλεχος. Κανείς ωστόσο δεν μπορεί να αποκλείσει ότι ένα στέλεχος μπορεί να γίνει επιθετικό με την έννοια της βαρύτερης νόσου, αλλά είναι κάτι σπάνιο να συμβεί.

Ακόμα και τον ίδιο τον ιό δεν τον «συμφέρει», γιατί προσπαθεί πρακτικά να επιβιώσει, διότι βρίσκει μεγαλύτερο τείχος ανοσίας, και  από τα εμβόλια και από την νόσηση. Εάν όμως επιβιώνοντας σκοτώνει περισσότερους ανθρώπους, τότε ο ίδιος θα τείνει να εξαφανιστεί»!

loading...