ΕΝΩ ΚΑΙΓΟΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ…





Νίκος Νικολόπουλος: 

Το θράσος φουντώνει την οργή και την αγανάκτηση. Όχι μόνον για τις πυρκαγιές & για την τεράστια καταστροφή αλλά και για τις προκλήσεις των τσοκάρων που συγκροτούν την διεφθαρμένη ΕΛΙΤ του πολιτικοοικονομικού και μιντιακού συστήματος των Αθηνών !

Η Ελλάδα καίγεται, 54 μέτωπα φωτιάς από τον Έβρο μέχρι το Αιγαίο, την Πελοπόννησο την Κρήτη κ.α. και παρόλη την καταστροφή, το πολιτειακό και κυβερνητικό προσωπικό δεν έχασε τη διάθεση του να φορέσει τα πανάκριβα ρούχα του και να πάει στη φιέστα, που έγινε στους πρώην βασιλικούς κήπους για να επιδείξει το πλούτο των μαργαριταρένιων κοσμημάτων και των χρυσαφικών που απέκτησε από τον «βιασμό» της Δημοκρατίας.

Η μη αναβολή της γιορτής δείχνει πως τόσο ο Μητσοτάκης, αλλά και όλο το πολιτικό προσωπικό που εκπροσωπούνται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, δεν έχουν καταλάβει τον κοινωνικό αυτοματισμό που διατρέχει την Ελληνική Κοινωνία εναντίον τους.

Πολύ περισσότερο εναντίον όλου του «σάπιου» και ανήθικου συστήματος, που είχαν το ΘΡΑΣΟΣ παρά την τεράστια καταστροφή από την λαίλαπα των φωτιών, αυτοί να κάνουν πασαρέλα και επίδειξη του «κλεμμένου» πλούτου.

Οι κυβερνώντες βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου, ακόμα και τις ώρες της δοκιμασίας, διασκεδάζουν, αλληλοσυγχαίρονται και αποκαλύπτουν την θλιβερή πραγματικότητα του επιτελικού κράτους.

Είναι το ίδιο πολιτικό προσωπικό που κυβέρνησε επί ΠΑΣΟΚ ΣΗΜΙΤΗ & ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και τώρα πάλι επί ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Είναι αυτοί που έφεραν τους ξένους δυνάστες τροικανους και ανάγκασαν τους Έλληνες να δουλεύουν 7 μήνες το χρόνο για να συντηρούν το κράτος της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ της ΡΕΜΟΥΛΑΣ και της ΣΠΑΤΑΛΗΣ.

Χωρίς καμία δόση υπερβολής και σύμφωνα με την έρευνα του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών «Μάρκος Δραγούμης» (ΚΕΦίΜ), το 2022 ο μέσος Έλληνας έπρεπε να δουλέψει 76 ημέρες για την πληρωμή έμμεσων φόρων, 62 ημέρες για την πληρωμή ασφαλιστικών εισφορών, 42 ημέρες για την πληρωμή άμεσων φόρων.

Τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ «ΡΕΤΑΛΙΑ» που συμπληρώνουν τη ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΗ «ΚΟΥΡΕΛΟΥ» της κυβέρνησης Μητσοτάκη, μαζί και με τα «ξεπλύματα» της Ν.Δ. που συγκροτούν το νέο ΑΝΤΙΔΕΞΙΟ ΠΟΤΑΜΙ στο ΜΑΞΙΜΟΥ, έχουν επάγγελμα την φορο-αφαίμαξη του Ελληνικού λαού.

Τα κόμματα του ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ δεν τολμούν να χαράξουν και να εφαρμόσουν φιλολαϊκές πολιτικές που να αντιμετωπίζουν το σφοδρό κύμα των αυξήσεων και των ανατιμήσεων σε βασικά είδη διατροφής κι άλλα αγαθά.

Μοιραίοι και άβουλοι παρακολουθούν το παιχνίδι της αισχροκέρδειας των βαρόνων της ολιγαρχίας, όπως διαπράττουν για παράδειγμα με τα καύσιμα, το αέριο και το ρεύμα, που είναι τα ακριβότερα σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη.

Επί διακυβέρνησης Μητσοτάκη, η Ελλάδα πρωταθλήτρια Ευρώπης στη διαφθορά. Σύμφωνα με την έρευνα Ευρωβαρόμετρο, 98% των Ελλήνων θεωρούν ότι υπάρχει πρόβλημα διαφθοράς στη χώρα. Αντίστοιχα στην Ευρωπαϊκή Ένωση ο μέσος όρος είναι 68% όσων πιστεύουν ότι η χώρα τους καλύπτει την διαφθορά.

Οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ θέλουμε επιτέλους να αλλάξει το κράτος που έφτιαξαν οι συγκυβερνώντες ΑΚΡΑΙΟΙ δήθεν φιλελεύθεροι ΔΕΞΙΟΙ και ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ .

Θέλουμε να αλλάξει το κράτος γιατί είναι φιλικό στους ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ και εχθρικό απέναντι στους πολίτες, χωρίς να τους παρέχει κανένα προστατευτικό πλαίσιο.

Κυρίως και πρωτίστως στους αδύναμους οικονομικά όπου η ανεργία και η ακρίβεια τους θερίζουν, όπως η πανούκλα που έχει προσβάλει κάθε λαϊκή οικογένεια που ζει χωρίς καμιά αισιόδοξη προοπτική.

Το κράτος που αδιαφορεί και όταν η φυσική μείωση του ελληνικού πληθυσμού στη δεκαετία υπερβαίνει τις 400 χιλιάδες.

Το κράτος που μένει ασυγκίνητο όταν στο διάστημα αυτό μετανάστευσαν στο εξωτερικό περισσότεροι από 600 χιλιάδες Έλληνες, νέοι με γνώσεις.

Το κράτος που διαπιστώνει μια πραγματική μείωση των Ελλήνων κατά 1.000.000 περίπου!

Το κράτος που ευνοεί μία αντεστραμμένη, ηθικά, κοινωνία, όπου ο σεξουαλικώς αποκλίνων πολίτης, θεωρείται ως άριστος λόγω της αποκλίσεως του και τιμάται από τον Πρωθυπουργό και την πρόεδρο της Δημοκρατίας, λόγω της προκλητικότητας του.

«Η απαισιοδοξία όμως είναι γνώρισμα των δειλών» έγραφε ο Γιάννης Ρίτσος.

Εμείς οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ, παιδιά της Ελλάδας πιστεύουμε πως με τις δικές μας προσπάθειες, μπορούμε να αλλάξουμε το κράτος και να αναγεννήσουμε την ελληνική κοινωνία με την ακατάλυτη δύναμη των ελληνοχριστιανικών αξιών και την εγκαθίδρυση της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Αρκεί να ενωθούμε οι Δημοκρατικές, Κοινωνικές, και Πατριωτικές δυνάμεις σε μια ΜΕΓΑΛΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

Και ΟΛΟΙ μαζί δώσουμε την μάχη μέχρι την τελική νίκη.

Σήμερα, απαιτείται η ευρύτερη αφύπνιση των πολιτών, για την υπεράσπιση των δημοκρατικών και κοινωνικών κεκτημένων, ακόμη περισσότερο απαιτείται η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, στην νέα εποχή της λεγόμενης 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, με προτεραιότητες:

Την Αναδημιουργία της Μεσαίας τάξης, το Σύγχρονο Κράτος Δικαίου, την Κοινωνική Δικαιοσύνη, την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης και την θωράκιση απέναντι στα αναμενόμενα κύματα των υγειονομικών κρίσεων.

Οι εφησυχασμοί κάθε είδους, είναι επικίνδυνοι.

Η Νέα Μεταπολίτευση ξεκίνησε……

Νίκος Νικολόπουλος: ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ αφύπνιση των πολιτών, για την υπεράσπιση των εθνικών, δημοκρατικών και κοινωνικών κεκτημένων.

Δεν επιτρέπονται οι εφησυχασμοί…

loading...