ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ: ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΜΕΣΩ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΕΙΝΑΣ

ΈΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΌΠΛΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Γράφει o Joachim Hagopian
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Με την εισβολή στην Ουκρανία, ο Vladimir Putin θα καταστρέψει τις ζωές των ανθρώπων μακριά από το πεδίο της μάχης – και μάλιστα σε μια κλίμακα που ακόμη και ο ίδιος μπορεί να μετανιώσει.

 Ο πόλεμος πλήττει ένα παγκόσμιο σύστημα τροφίμων που έχει αποδυναμωθεί από το Covid-19, την κλιματική αλλαγή και το ενεργειακό σοκ. – Εναρκτήρια φράση του εξώφυλλου του Economist, 19 Μαΐου 2022

Αφήστε που το περιοδικό The Economist, ιδιοκτησίας των Rothschild, έχει το θράσος να κατηγορεί τον Vladimir Putin για την υπεράσπιση της πατρίδας του και των συμπατριωτών του εθνοτικών Ρώσων στο Donbas ενάντια σε μια επιβεβαιωμένη προγραμματισμένη εισβολή γενοκτονίας των Ουκρανών νεοναζί, για την οποία ευθύνεται ο ταχέως επερχόμενος παγκόσμιος λιμός, τον οποίο η γενιά των Rothschild είναι ένοχη για τη σχολαστική συνδιαμόρφωση, και στη συνέχεια να έχει τη σαδιστική διαβολική ύβρη να εμφανίζει στο εξώφυλλό της φωτογραφία από κόκκους σιταριού που αποτελούνται από δεκάδες μικροσκοπικά ανθρώπινα κρανία, λες και η “χαριτωμένη και κοφτερή” καλλιτεχνική της σάτιρα δεν είναι αρκετά προσβλητική για τα πεινασμένα εκατομμύρια που σύντομα θα πεθάνουν από την πείνα, άμεσα εξαιτίας των εγκλημάτων των Rothschild et al κατά της ανθρωπότητας. Μιλάμε για μετακύλιση της ευθύνης.

Το γεγονός είναι ότι πολύ πριν η Ρωσία εισέλθει στην Ουκρανία στα τέλη Φεβρουαρίου, ο απάνθρωπος, εσκεμμένος κακός χειρισμός της λεγόμενης πανδημικής κρίσης από τις ίδιες ελίτ αίματος έδιναν εντολή για αντι-ανθρώπινες κυβερνητικές πολιτικές που οδήγησαν άμεσα στη σημερινή επισιτιστική κρίση και την επερχόμενη πείνα. 

Σύμφωνα με ένα άρθρο του William F. Jasper New American της 15ης Μαΐου, η αντίδραση στην πανδημία “διέκοψε τους κύκλους φύτευσης και συγκομιδής, κατέστρεψε καλλιέργειες και κοπάδια ζώων, χρεοκόπησε κρίσιμες επιχειρήσεις και ακρωτηρίασε τις αλυσίδες εφοδιασμού”.

Οι παρατηρητές του τελευταίου μισού αιώνα που έχουν κρατήσει τα “μάτια τους ορθάνοιχτα”, έλαβαν εκπληκτική γνώση το 1970 από τον τότε εγκληματία πολέμου του Νίξον που έγινε σημερινός “ανώτερος πολιτικός” Χένρι Κίσινγκερ που δήλωσε

Ελέγξτε το πετρέλαιο και ελέγχετε τα έθνη- ελέγξτε τα τρόφιμα και ελέγχετε τους ανθρώπους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ





loading...