Πολύ πιο αποκρουστική και αηδιαστική η υπόθεση Λιγνάδη απ ό,τι μπορείτε να φανταστείτε . Αυτά ερευνούμε.

 Είναι εξαιρετικά δύσκολο να έχουμε τελική καταδίκη του κατηγορουμένου χωρίς Ιατροδικαστική έρευνα – πόρισμα  που να πιστοποιεί επιστημονικά τους βιασμούς και να στηρίζεται σε σχετικά ευρήματα , μετά από τόσα χρόνια . Αυτό σημαίνει αντίθετα ότι , είναι εύκολο μια τέτοια απουσία αποδεικτικού υλικού να οδηγήσει στην εδραίωση αμφιβολίας υπέρ του κατηγορουμένου δεδομένο , που γνωρίζει κι ο πρωτοετής φοιτητής νομικής .

Προσέξτε τώρα. Υπάρχουν αρκετές και ισχυρές ενδείξεις ( προς το παρόν ) που καταδεικνύουν ότι , θα μπορούσαν όλα αυτά τα χρόνια τα θύματα να καταγγείλουν τις σε βάρος τους πράξεις … στο βαθμό που έγιναν σύμφωνα με τις καταθέσεις και τις μηνύσεις τους . Το έπραξαν όμως σήμερα μετά από επιμονή τρίτων και τελικά  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ με πρόσωπα από την πλευρά του ΔΡΑΣΤΗ , και στην βάση  ιδιαίτερα κερδοφόρου σχεδίου και αφού , η διάψευση πλέον μπορεί να υποστηριχθεί … μετά από τόσα χρόνια .

Μπορείτε να φανταστείτε το σχέδιο ;

Έρχονται αγωγές μαμούθ σε βάρος δημοσιογράφων , τηλεοπτικών σταθμών , εφημερίδων και πολιτικών από την πλευρά του κατηγορουμένου και ….. μισά – μισά.  Πλέον , ο αρχικός σχεδιασμός έχει μετατραπεί σε μια διαμάχη που , όποιος χάσει …χάνεται , κιόλα αυτά , εξαιτίας του κορονοϊού και της οικονομικής δυσπραγιας που περιήλθαν τότε κάποιοι .. με φαντασία .

Χρησιμοποιήσατε όμως τη δικαιοσύνη και θα σας κυνηγήσουμε ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ προφυλάσσοντας παράλληλα εκείνους , που στην αγωνία τους να εργαστούν δημοσιογραφικά , έπεσαν θύματά σας !!

Συνεχίζεται …..

Μετά από εκατοντάδες e-mails ,  ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΗΣ  

loading...