ΘΛΙΒΕΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ





Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου *  

Το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο – και προκαλεί οργή για το υφιστάμενο ΕΣΥ της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη – που τράβηξε ενδεχομένως ασθενής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης!

Μεταξύ όλων αυτών των οργισμένων πολιτών και ο δικηγόρος Φλώρινας Παύλος Αλτίνης, ο οποίος στις 8 Ιουλίου 2022 έκανε μηνυτήρια αναφορά προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Αλεξανδρούπολης και την οποία κοινοποιεί στους Υπουργούς, Προστασίας του Πολίτη, Δικαιοσύνης, Υγείας καθώς και στον Πρόεδρο Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, όπως και στον Πρόεδρο Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας:

«κ. Διευθυντά, Σας θέτω υπ’ όψιν το συνημμένο βίντεο που αναρτήθηκε/δημοσιοποιήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης

(https://www.facebook.com/nektarios.simenteriadis.10/posts/pfbid02TDWR4yyDD1oTjSpGvpHBbSC5VYCJuWgsd1dt54mSgeVToYMY72yp5zs7YJMBZ9Zfl).

Στο εν λόγω βίντεο παρουσιάζεται μία εικόνα του Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης, η οποία είναι αισχρή και κατάπτυστη. Εάν αληθεύουν τα παρουσιαζόμενα, στο εν λόγω νοσοκομείο τίθενται σε κίνδυνο η υγεία και ίσως και η ζωή νοσηλευομένων σε αυτό ασθενών.

Αιτούμαι όπως σε συνεργασία με τον αρμόδιο εισαγγελέα διενεργήσετε τα δέοντα, για να διαπιστωθεί εάν τα παρουσιαζόμενα στο βίντεο πραγματικά περιστατικά συνιστούν αξιόποινες πράξεις και εάν πρέπει να κινηθεί η ποινική διαδικασία κατά παντός υπευθύνου.

Επίσης αιτούμαι να κάνετε συστάσεις στην αστυνομικό, η οποία σήμερα την 8η Ιουλίου 2022 και περί ώρα 7.00 μ.μ. ασκούσε καθήκοντα αξιωματικού υπηρεσίας στο Α. Τ. Αλεξανδρούπολης, όταν μιλάει με φορολογούμενο πολίτη, που πληρώνει τον μισθό της (όπως και τον δικό σας μισθό και των υπουργών στους οποίους κοινοποιείται το παρόν), να είναι ευγενής, να μην κλείνει το τηλέφωνο όταν ο πολίτης της επιχειρεί να της ζητήσει τα στοιχεία της, να δίνει το όνομα και τον βαθμό της όταν της τα ζητάει φορολογούμενος πολίτης και να απαντάει στο τηλέφωνο αφού το κλείσει. Πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι είναι δημόσιος υπάλληλος και όχι ελέω Θεού αυτοκράτειρα.

Με τιμή, Παύλος Χρ. Αλτίνης, Δικηγόρος»!

Θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη αυτού του πολύ σοβαρού θέματος και θα σας ενημερώσουμε!

Πιστεύουμε ότι τα αντανακλαστικά της ΕΛΑΣ και των θεσμικών οργάνων της Πολιτείας θα αντιδράσουν άμεσα και θα δώσουν εξηγήσεις στον ελληνικό λαό για το πού ακριβώς βρίσκεται σήμερα η νοσοκομειακή περίθαλψη των φορολογουμένων Ελλήνων πολιτών!

Να ενημερωθούμε για τις ευθύνες που απορρέουν από αυτό το χάλι, την άθλια κατάσταση, όχι μιας τριτοκοσμικής χώρας, αλλά μιας χώρας που βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση!!

Δείτε το βίντεο 

loading...