«ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ! Έρχεται η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» – Καταιγίδα μέτρων ξεσπά στην Ευρώπη

 

«ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ» από την Γερμανία…

Ενόψει της συνεχιζόμενης τεχνητής κρίσης, η πρώην συμπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας των Πρασίνων Katrin Göring-Eckardt (Bündnis 90/Die Grünen) τάχθηκε υπέρ ακόμα περισσότερων μέτρων και τόνισε πως αυτό που ζούμε τώρα είναι ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ!!!

Σύμφωνα με την πολιτικό των Πρασίνων, στο μέλλον θα πρέπει να φορολογούνται όσοι προκαλούν πολύ διοξείδιο του άνθρακα – για παράδειγμα άτομα με μεγάλο διαμέρισμα, με δύο αυτοκίνητα ή συχνές διαδρομές.

Στο μέλλον δεν θα είναι πλέον δυνατός ο διαχωρισμός της κοινωνικής δικαιοσύνης από την «κλιματική δικαιοσύνη», σύμφωνα με την πρόγνωση της Göring-Eckhardt: «Θα ήταν επίσης πιθανή μια προσωρινή εισφορά περιουσίας. Χρειαζόμαστε μια νέα συνθήκη δικαιοσύνης».

«Οι εταιρείες πρέπει να ελέγχουν εάν μπορούν να ρυθμίσουν τα συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού στα γραφεία και τα εργαστήρια. Το ίδιο ισχύει και για δημόσια κτίρια, κλαμπ του γκολφ ή υδάτινα πάρκα», σημείωσε.

Οι περιορισμοί λόγω του πολέμου στην Ουκρανία είναι μόνο η αρχή, σύμφωνα με την ίδια: «Η κλιματική κρίση θα απαιτήσει πολλούς περισσότερους περιορισμούς».

loading...