Κλάους Σβαμπ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ: “Έχουμε τα μέσα να βελτιώσουμε την κατάσταση του κόσμου”. Η συνθήκη για την πανδημία
Απειλεί το WEF τον πρόεδρο της Βραζιλίας Μπολσονάρου να υπογράψει τη “Συνθήκη Πανδημίας” του ΠΟΥ;

Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), Νταβός, 24 Μαΐου 2022: Ο Klaus Schwab δηλώνει σε μια αίθουσα γεμάτη πολιτικά και εταιρικά στελέχη και ακαδημαϊκούς του WEF:

“Ας ξεκαθαρίσουμε ότι το μέλλον δεν συμβαίνει απλά, το μέλλον χτίζεται από εμάς, μια ισχυρή κοινότητα εδώ σε αυτό το δωμάτιο. Έχουμε τα μέσα να βελτιώσουμε την κατάσταση του κόσμου”.

Η δήλωση αυτή απευθυνόταν ξεκάθαρα στους πιστούς παγκοσμιοποιητές, ενώ παράλληλα έστελνε μια σαφή προειδοποίηση στους μη παγκοσμιοποιητές, ανεξάρτητα από την παγκοσμιοποιητική αφοσίωση που επέδειξαν στο παρελθόν.

Κάποιοι μπορεί να έχουν “παρεκκλίνει” ταυτιζόμενοι τελικά με την εθνική τους κυριαρχία, αντί με μια παγκόσμια δικτατορία. Η πρόσφατη δολοφονία του Σίνζο Άμπε μπορεί να ήταν μια τέτοια περίπτωση. – Και μια προειδοποίηση για τους άλλους; Δείτε αυτό.

Είναι ο πρόεδρος της Βραζιλίας Jair Bolsonaro στο στόχαστρο των παγκοσμιοποιητών;

Η ανακοίνωση του WEF, “Έχουμε τα μέσα να επιβάλουμε την κατάσταση του κόσμου”, έγινε κατά τη διάρκεια μιας από τις “κλειστές” συνεδρίες, από τις οποίες αυτή τη φορά δεν υπήρχαν πολλές. Από τους Μεγάλους Ηγέτες, αυτούς που υποτίθεται ότι υπερασπίζονται την ατζέντα των Παγκοσμιοποιητών, πολλοί απουσίαζαν. Ο πρόεδρος Πούτιν, ουσιαστικά λόγω “απουσίας πρόσκλησης”, ο πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ, λόγω του κινεζικού κοβιδίου-κλειδώματος, και ο Τζο Μπάιντεν, λοιπόν, ποιος ξέρει; Ίσως επειδή ήταν πολύ απασχολημένος με τη φροντίδα της Ταϊβάν.


Αυτό το συνέδριο του WEF του Μαΐου 2022, ήταν σαφές από την αρχή, δεν ήταν το συνηθισμένο παγκοσμιοποιητικό WEF, όπου οι παγκοσμιοποιητές συζητούν ημι-μυστικά τα επόμενα βήματά τους για να φέρουν τον κόσμο κάτω από μια στέγη, τη δική τους στέγη, την παγκοσμιοποιητική στέγη.

Ήταν ο Χένρι Κίσινγκερ, που πρότεινε στον Ουκρανό Βολοντίμιρ Ζελένσκι να κάνει παραχωρήσεις για να επιτευχθεί ειρήνη. Παρόμοια σύσταση έκανε και ο Γενς Στόλτενμπεργκ του ΝΑΤΟ.

Άλλοι αποστασιοποιούνται σταδιακά από τη μονομερή και αδιαμφισβήτητη υποστήριξη της Ουκρανίας, της παράδοσης εξελιγμένων όπλων σε μια χώρα που δεν διαθέτει το στρατιωτικό προσωπικό που έχει εκπαιδευτεί για να τα χρησιμοποιήσει, και όπου έχει καταστεί απολύτως σαφές ότι ένα μεγάλο μέρος των όπλων που προμηθεύεται η Δύση καταλήγει στη μαύρη αγορά.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η αντίθεση στην Παγκοσμιοποίηση έχει αυξηθεί πάρα πολύ σε χώρες και κυβερνήσεις που συμμετείχαν στην Ατζέντα των Παγκοσμιοποιητών. Πιθανώς χάρη στον covid. Το Covid Lockstep, που βάζει και τις 193 χώρες μέλη του ΟΗΕ (194 μέλη του ΠΟΥ) στο ίδιο τυραννικό, καταστροφικό για όλους, τρένο του lockstep, μπορεί να βοήθησε τις κυβερνήσεις που εξακολουθούν να νοιάζονται για τους λαούς τους, ειδικά αυτές του Παγκόσμιου Νότου, να ξυπνήσουν.


Βλέπουν την επελαύνουσα φτώχεια ως συνέπεια των παγκόσμιων εντολών των βομβίνων και προβλέπουν την επικείμενη υποδούλωση στο χρέος από το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα, προκειμένου να θρέψουν το λαό τους και να κρατήσουν την οικονομία τους ζωντανή. Ακόμα και με δάνεια από τα θεσμικά όργανα του Bretton Woods, η ανάκαμψη από την οικονομική κατάρρευση της κοβιδικής οικονομίας αποτελεί πρόκληση για τις περισσότερες χώρες του Παγκόσμιου Νότου.

Εξ ου και η ολοένα αυξανόμενη απόρριψη της παγκοσμιοποιητικής ατζέντας, εξ ου και η ολοένα και πιο τρομακτική καταστολή των μη συμμορφούμενων από το WEF. Αρκετοί Αφρικανοί ηγέτες, οι οποίοι αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με τις εντολές της ΚΟΒΙΔ, πέθαναν κάτω από αμφίβολες συνθήκες. Επίσης, ο πρόεδρος Jovenel Moïse της Αϊτής δολοφονήθηκε τον Ιούλιο του 2021. Αρνήθηκε την εντολή εμβολιασμού για τη χώρα του.

Ταυτόχρονα, με καταπιεστικά μέτρα για τους μη συμμορφούμενους, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάιντεν ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2021 τα πιο κραυγαλέα βήματα προς την κατάργηση της δημοκρατίας και της κυριαρχίας των εθνών. Έδωσε εντολή στον ΠΟΥ να περάσει τη λεγόμενη “Συνθήκη Πανδημίας”, η οποία θα έδινε στον ΠΟΥ καθολική εξουσία λήψης αποφάσεων για την υγεία, παρακάμπτοντας τους υγειονομικούς κανονισμούς και την υγειονομική κυριαρχία των μεμονωμένων εθνών. Περίπου στα μέσα Μαΐου του 2022, μια πρώτη ψηφοφορία από την Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας απέρριψε την τυραννική συνθήκη. Έκτοτε, συνεχίζονται οι συζητήσεις και ο εξαναγκασμός των χωρών μελών να εγκρίνουν τη “Συνθήκη για την Πανδημία”.

Ο πρόεδρος Μπολσονάρου άργησε να υιοθετήσει την ατζέντα της vaxx το 2021. Κατά συνέπεια, η Βραζιλία προφανώς υπέστη ξαφνικά μια έξαρση των θανάτων από κολοβακτηρίδια πολύ υψηλότερη από οποιαδήποτε άλλη χώρα της Λατινικής Αμερικής. Τουλάχιστον αυτό ξεκαθάρισαν περιττά τα μέσα ενημέρωσης, για να αντιληφθούν όλοι ότι η ανυπακοή μπορεί να έχει βαρύ τίμημα.


Στις 23 Μαΐου 2022, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους σχετικά με τη συνθήκη του ΠΟΥ για την πανδημία, ο Μπολσονάρου δήλωσε χωρίς περιστροφές:

“Η εθνική κυριαρχία δεν είναι κάτι που πρέπει να παραδοθεί στον ΠΟΥ, μόνο και μόνο για να ενταχθεί σε ένα κλαμπ φαινομενικά προηγμένων εθνών”.

Στις 24 Μαΐου 2022, ο Klaus Schwab απάντησε στο συνέδριο του WEF στο Νταβός,

“Ας ξεκαθαρίσουμε ότι το μέλλον δεν συμβαίνει απλά, το μέλλον χτίζεται από εμάς, μια ισχυρή κοινότητα εδώ σε αυτή την αίθουσα. Έχουμε τα μέσα να επιβάλουμε την κατάσταση του κόσμου”.


Δείτε αυτό.

Οι γενικές εκλογές στη Βραζιλία έχουν προγραμματιστεί για τις 2 Οκτωβρίου 2022 για την εκλογή του Προέδρου, του Αντιπροέδρου και του Εθνικού Κογκρέσου. Ο Μπολσονάρου δεν είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος. Ο πρώην πρόεδρος Luiz Inácio Lula da Silva (2003-2011), γνωστός ως Lula, προηγείται στις δημοσκοπήσεις με 45% έναντι 31% του Bolsonaro (δημοσκόπηση 10 Ιουλίου 2022, Wikipedia). Αυτό μπορεί να είναι η σωτηρία του Μπολσονάρου.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του, ο Λούλα, ένας αριστερός, είχε ήδη πουλήσει τη χώρα του στους παγκοσμιοποιητές τραπεζίτες της Νέας Υόρκης. Αν δεσμευτεί να ακολουθήσει στο έπακρο την ατζέντα των παγκοσμιοποιητών, είναι τόσο καλός όσο και να εκλεγεί ο επόμενος πρόεδρος της Βραζιλίας.

globalresearch.ca

Δεν υπάρχουν σχόλια :