Το ΑΚΚΕΛ αποκαλύπτει τί συμβαίνει με την εκλογική συνεργασία των πατριωτικών-αντικαθεστωτικών πολιτικών δυνάμεων

Το ΑΚΚΕΛ, ως ενωτικό κόμμα που έχει πρωτοστατήσει στην δημιουργία της εκλογικής συμμαχίας “Ενωμένοι Έλληνες” και έχοντας (τόσο το ίδιο όσο και άλλα κόμματα στην Συμμαχία) υπάρξει θύμα “τραβήγματος χαλιού κάτω από τα πόδια” σε παλαιότερες εκλογικές αναμετρήσεις, έχει υποχρέωση να ενημερώσει το εκλογικό σώμα στην Ελλάδα για τις συνθήκες που πραγματικά επικρατούν σχετικά με την εκλογική συνεργασία των πατριωτικών-αντικαθεστωτικών πολιτικών δυνάμεων ενόψει των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

Η ανάγκη για αυτήν την ενημέρωση γίνεται επιτακτική και μονόδρομος μετά από τοποθετήσεις και σχόλια ορισμένων ατόμων που είναι επικεφαλείς κομμάτων και κινήσεων και αυτοτοποθετούνται στον “πατριωτικό χώρο”. Αυτά τα πρόσωπα αρχικά έχουν διοχετεύσει μία εικόνα, στην οποία παρουσιάζουν άλλους να ενδιαφέρονται μόνο “να τα τσεπώσουν”, είτε μέχρι τις εκλογές είτε μετά τις εκλογές. Έχουν επίσης διοχετεύσει μία εικόνα όπου παρουσιάζουν άλλους να θέλουν να είναι “αρχηγοί όλων”.

Λειτουργούν με έπαρση και αλαζονεία αλλοιώνοντας την πραγματικότητα και κυρίως παραπλανώντας τους πολίτες-ψηφοφόρους για την ουσιαστική αντι-πατριωτική ταυτότητά τους και την υποστήριξη του σημερινού παγκοσμιοποιητικού καθεστώτος πίσω τον νεφελώδη όρο του Ευρωατλαντισμού, δηλαδή ενός ωραιοποιημένου Ναζισμού με δημόσιες σχέσεις.

Είναι πολλά που έχουν λεχθεί αλλά το ΑΚΚΕΛ θα περιοριστεί σε ορισμένα μόνο θεμελιώδη που επείγει να ξεκαθαριστούν. Ένα θέμα είναι “το τσέπωμα” όπως τεχνητά και διασπαστικά το προβάλλουν σε σημείο που τόσο παλαιότερα όσο και τώρα να αποτελεί ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ πριν από τις εκλογές. Αυτό αφορά την εκλογική επιχορήγηση ΜΕΤΑ από τις εκλογές. Άσχετα αν κάποιος συμφωνεί ή όχι να χρηματοδοτούνται κάποια κόμματα, σήμερα αυτό είναι γεγονός και μία συμμαχία κομμάτων και κινήσεων θα αντιμετωπίσει την θέσπιση κριτηρίων για δίκαιη κατανομή της κρατικής χρηματοδότησης. Αυτοί οι “πολλά βαρείς πατριώτες” απαιτούν να λάβουν ΟΛΗ την χρηματοδότηση οι ίδιοι. Δηλαδή αυτοί που αλαζονικά απαιτούν να τσεπώσουν την όποια επιχορήγηση, κατηγορούν άλλους ότι θέλουν να τσεπώσουν χρήματα! Χωρίς όμως να λένε αυτές … τις λεπτομέρειες. Κρίνετε μόνοι σας τον χαρακτήρα αυτών.

Μία άλλη ανάλογη συμπεριφορά αφορά το υποτιθέμενο παράπονο ότι “όλοι θέλουν την καρέκλα του αρχηγού”. Αυτό εκτοξεύεται από άτομα τα οποία απαιτούν είτε την αναστολή της δραστηριότητας των κομμάτων που θα συνεργαστούν μαζί τους, είτε μέχρι και την διάλυση των κομμάτων και την απορρόφησή τους από τον δικό τους πολιτικό σχηματισμό, ο οποίος μπορεί να έχει δημιουργηθεί πριν από λίγους μήνες και να απαιτεί να απορροφήσει κόμματα που υπάρχουν και λειτουργούν για πολλά χρόνια!!! Κατά τα άλλα είναι οι άλλοι που απαιτούν … την καρέκλα του αρχηγού! Η ίδρυση της Συμμαχίας των Ενωμένων Ελλήνων, όπου το ΑΚΚΕΛ έπαιξε καθοριστικό ρόλο, εξασφαλίζει τον σεβασμό και την ακεραιότητα του κάθε κόμματος, κινήματος κλπ, και την διατήρηση της ύπαρξης και δράσης του ως μέλους της Συμμαχίας Ενωμένοι Έλληνες.

Τέλος, το πιο ηχηρό αποδεικτικό στοιχείο ότι κάποιο κόμμα ή συμμαχία κομμάτων είναι καθεστωτικό πλοκάμι της Λερναίας Ύδρας της Παγκοσμιοποίησης αποτελεί η δήλωση ότι είναι προσανατολισμένη στον Ατλαντισμό ή στον Ευρωατλαντισμό ή στην “Δυτική κατεύθυνση” της Ελλάδας. Το ΑΚΚΕΛ υποστηρίζει ότι η Ελλάδα δεν ανήκει ούτε στην Ανατολή, ούτε στην Δύση, ούτε στον Βορρά, ούτε στον Νότο, είναι σημείο αναφοράς για όλη την Ανθρωπότητα κατά της βαρβαρότητας που έχει εξαπολυθεί σήμερα κυρίως από την Δύση και θεμελιώδης αποστολή και έργου του ΑΚΚΕΛ και της Συμμαχίας των Ενωμένων Ελλήνων είναι να αποκαταστήσει τη λειτουργία του Σημείου Αναφοράς για την Ελλάδα ώστε να εξαλειφθεί η βαρβαρότητα που εκπορεύεται από την Δύση.

Το ΑΚΚΕΛ ενημερώνει τους πολίτες ότι αν πέσουν στην παγίδα της στήριξης του Ατλαντισμού ή του Ευρωατλαντισμού θα γίνουν γρανάζια στους μηχανισμούς ενός συγκαλημμένου και ωραιοποιημένου Ναζισμού.

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

[email protected][email protected]

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/

4/7/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

loading...