Σέρβος πρόεδρος: «Όλη η κόλαση είναι έτοιμη να ξεσπάσει στην Ουκρανία – Έρχεται παγκόσμιος όλεθρος»

 

«Αν η Ευρώπη αρνηθεί την προσφορά του Πούτιν μας περιμένει η κόλαση»

Αποκαλυπτικός ο πρόεδρος  της Σερβίας σχετικά με τις εξελίξεις οι οποίες έρχονται με επίκεντρο τον πόλεμο στην Ουκρανία. Ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς προχώρησε σε μια ζοφερή πρόβλεψη αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι στην σύγκρουση Ρωσίας-ΝΑΤΟ ένα παιχνίδι ανόητων οι οποίοι οδεύουν ολοταχώς σε μετωπική και χωρίς κανείς να είναι διατεθειμένος να αλλάξει πορεία.Όπως είπε ο Σέρβος πρόεδρος, ότι μόλις η Ρωσία κερδίσει συγκεκριμένα εδαφικά οφέλη στην Ουκρανία ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα πλησιάσει την Δύση με ένα συγκεκριμένο πακέτο προτάσεων για να συνεχίσει:
«Ξέρω τι μας περιμένει. Μόλις ο Πούτιν τελειώσει ότι δουλειά έχιε να κάνει στο Seversk, Bakhmut και το  Soledar και αφότου πλησιάσει τη δεύτερη γραμμή άμυνας της Ουκρανίας στον άξονα Slaviansk-Kramatorsk-Avdeevka θα έρθει στη συνέχεια με μια δέσμη προτάσεων  προς την Δύση, αλλά αυτοί «σ.σ. η Δύση) δεν πρόκειται να τα δεχθούν.
Τότε θα ξεσπάσει όλη η κόλαση στον κόσμο», είπε ο Σέρβος πρόεδρος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Pink TV., χωρίς να δώσει κάποιες άλλες λεπτομέρειες.
Ο ίδιος συμπλήρωσε πως ο πόλεμος στην Ουκρανία μπορεί να χαρακτηριστεί και ως παγκόσμιος από τη στιγμή που η Ρωσία βρίσκεται σε ρήξη με το σύνολο του δυτικού κόσμου.
loading...