ΒΙΝΤΕΟ ΟΡΓΗΣ: Πανηγυρίζουν που ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – Διαλύεται ο δυτικός κόσμος

 Δεν το κάνουν λόγω της Ρωσίας αλλά για την πράσινη μετάβαση, η οποία είναι καταδικασμένη να αποτύχει οδηγώντας τους πάντες σε συνθήκες επιβίωσης…

Ένας από τους ανώτερους συμβούλους του Τζο Μπάιντεν καυχήθηκε τις προηγούμενες ημέρες για το πώς η αναγκαστική μετάβαση της κυβέρνησης στην πράσινη ενέργεια κάνει τους ανθρώπους που εργάζονται στην βιομηχανία ορυκτών καυσίμων να χάσουν τις δουλειές τους.

Συγκεκριμένα, η σύμβουλος του Μπάιντεν για το κλίμα, Τζίνα ΜακΚάρθι, δήλωσε: «Έχουμε ευκαιρίες τώρα να μεταφερθούμε στην καθαρή ενέργεια με τρόπο που να αυξάνει χιλιάδες θέσεις εργασίας. Μόλις είχαμε μια πρόσφατη έκθεση που δείχνει πως η καθαρή ενέργεια κερδίζει. Τα ορυκτά καύσιμα χάνουν θέσεις εργασίας».

Η McCarthy αναφέρεται σε μια  έκθεση του Υπουργείου Ενέργειας (DOE) που αποκαλύπτει ότι οι Αμερικανοί παραγωγοί πετρελαίου έχασαν περισσότερες από 31.000 θέσεις εργασίας πέρυσι, ενώ οι Αμερικανοί παραγωγοί άνθρακα έχασαν περισσότερες από 7.000 θέσεις εργασίας.

Από την άλλη, η διεθνσίτρια καυχήθηκε ότι δημιουργήθηκαν θέσεις εργασίας στους τομείς της πράσινης ενέργειας, χωρίς να εξηγήσει ότι αυτοί οι τομείς πληρούν λιγότερο από το 20 τοις εκατό των ενεργειακών αναγκών της χώρας.

Δυστυχώς οι διεθνιστές καταστρέφουν τις οικονομίες των ΗΠΑ και άλλων χωρών του δυτικού κόσμου!

Και είμαστε μόνο στην αρχή…

loading...