Μεντβέντεφ προς Ευρωπαίους: Οι ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ των ΗΠΑ σας εξαπάτησαν!!! ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ για το ευρώ

 Ξεσηκώνεται κόσμος στην Ευρώπη, δυσοίωνο το μέλλον των πολιτικών…

ΗΠΑ και Βρετανία εξαπάτησαν τους Ευρωπαίους όπως οι παπατζήδες αναφέρει ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ρωσίας δείχνει στους Ευρωπαίους πως οι ηγέτες τους, οι οποίοι πήραν εντολή από τους διεθνιστές έχουν φέρει 5την οικονομία των ευρωπαϊκών χωρών στο αμήν, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους στρατιωτικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ και Βρετανίας, χώρες οι οποίες ελέγχουν ουσιαστικά την Δυτική Συμμαχία του ΝΑΤΟ.

Χαρακτηριστικό είναι πως χθες το ευρώ άγγιξε την απόλυτη ισοτιμία με το δολάριο με την ισοτιμία του να υποχωρεί 0,3% στα 1,0004 δολάρια, το χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 20 ετών!!!

Με πιο απλά λόγια ΕΝΑ ΕΥΡΩ = ΕΝΑ ΔΟΛΑΡΙΟ!!!! ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΤΩΣΗ!!!

Αντίθετα, ο ρόλος του δολαρίου ως ασφαλές καταφύγιο για τους επενδυτές που ανησυχούν για τις οικονομικές προοπτικές έγινε πιο αισθητός τις τελευταίες εβδομάδες, με το δολάριο να εκτινάσσεται σε υψηλά επίπεδα 20ετίας έναντι πολλών νομισμάτων.

Επλήγη τουλάχιστον η Ρωσία για να πιάσει τόπο, σύμφωνα με τους ευρωπαίους ηγέτες η… θυσία του ευρώ;;; ΟΧΙ!!!

Στο επίπεδο -ρεκόρ των 70,1 δισ. δολαρίων αυξήθηκε το πλεόνασμα του ρωσικού ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών στο δεύτερο τρίμηνο του 2022, καθώς η εκτίναξη των εσόδων από τις εξαγωγές ενέργειας και εμπορευμάτων αντιστάθμισε τον αντίκτυπο των κυρώσεων της Δύσης κατά της Μόσχας μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

Όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg, το πλεόνασμα της Ρωσίας ήταν το μεγαλύτερο τουλάχιστον από το 1994, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η κεντρική τράπεζα της Ρωσίας.

Για αυτό ο Μεντβέντεφ κάνει λόγο για παπατζήδες που κοροϊδέψαν τους Ευρωπαίους, την ώρα που το δολάριο βγαίνει κερδισμένο σε σύγκριση πάντα με το ευρώ!

Ο κόσμος ήδη έχει αρχίσει και ξεσηκώνεται σε ευρωπαϊκές χώρες και το μέλλον των πολιτικών προδιαγράφεται δυσοίωνο.

loading...