ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

GEWKWN:

Κάποιοι φοβούνται την έρευνα, διότι αν κανείς ψάξει, τότε θα καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά. Θα αρχίσει να σκέφτεται ελεύθερα και να προβληματίζεται……αυτό είναι που φοβούνται οι εχθροί μας , το να αρχίσουν οι Έλληνες να σκέφτονται ελεύθερα.

Ο Χριστός, «…ο Κύριος μου και Θεός μου…» (Ιωάν. 20,28) έγινε άνθρωπος, ταπεινώθηκε, προδόθηκε, χλευάστηκε, μαστιγώθηκε, σταυρώθηκε, για να απαλλάξει εμάς τους ανθρώπους, από την αιώνια αιχμαλωσία, του Νόμου και των κανονισμών και από το σκότος.

Είδαμε την ΑΠΕΡΑΝΤΗ χωρίς όρια αγάπη του Θεού, προς τον κάθε άνθρωπο, δίκαιο και μη. Μια αγάπη που τον έκανε άνθρωπο, διδάσκοντας παράλληλα τον δρόμο της αγάπης και της ταπείνωσης……. Ο φιλεύσπλαγχνος, πανάγαθος Θεός, ήρθε και θυσιάστηκε για μένα, για σένα, για τον καθένα. Η θυσία του αυτή, ήρθε να δώσει ελπίδα στον κάθε άνθρωπο, στους δίκαιους αλλά και άδικους, στον κάθε αμαρτωλό άνθρωπο γιατί, «…ουδείς αναμάρτητος…» παρά μόνο ο Θεός

Και όμως κάποιοι πρόδωσαν και συνεχίζουν να προδίνουν τον Χριστό, τον Θεό της αγάπης, υποστηρίζοντας, αυτόν που  αντιπροσωπεύει το μίσος, αυτόν που οργίζεται, αυτόν που διέταζε να ξεκοιλιάζουν έγκυες γυναίκες και να σκοτώνουν παιδιά, αυτόν που θέλει για τον εαυτόν του χρυσάφι και ασήμι, αυτόν που εζήτησε να φονεύσουν όλους γενικώς τους άρρενες και κάθε γυναίκα, η οποία έχει έλθει εις συνάφειαν με άνδρα, αυτός που είπε ποιους δικαιούσαι να σκοτώνεις…και ποιους δικαιούσαι να μισείς, αυτόν  που  ασχολείται με εξαιρετική λεπτομέρεια με ασήμαντα πράγματα, όπως οι θυσίες ζώων, ποια ζώα θα προσφερθούν και πως θα θυσιαστούν, χωρίς μάλιστα να είναι σαφές πώς η υλοποίηση αυτών των εντολών οδηγεί τον άνθρωπο στο φως και στη ζωή και τελικά στην θέωση, αυτόν που θέλει ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΨΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟΥΝ ΣΑΝ ΚΡΑΣΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΦΙΑΛΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ……..

Μπορείτε εσείς να φανταστείτε τον Χριστό, την απόλυτη έκφραση της αγάπης, της φιλευσπλαχνίας και του ελέους, να μισεί τους αμαρτωλούς για τους οποίους σταυρώθηκε;;;

Μπορείτε εσείς να φανταστείτε τον Χριστό να σας λέει ποιους δικαιούστε να σκοτώνετε και ποιους να μισείτε; Είναι δυνατόν τον Θεό της αγάπης και της συγχώρεσης να τον εξισώνεται με αυτόν που διέταζε να ξεκοιλιάζουν γυναίκες και να σκοτώνουν μικρά παιδιά; …… ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ  να ακολουθουν οι έλληνες αυτόν που θέλει να τους πιει το αίμα και να τους εξαφανίσει;

Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΟΧΑΡΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ , Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ

Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο Κεφάλαιο: ‘’ …….Εγώ σας λέω να αγαπάτε τους εχθρούς σας και να προσεύχεστε για αυτούς που σας κυνηγάνε. ‘‘

Κατά Ιώαννην Κεφάλαιο 15,12-13. Αυτή είναι η δικιά μου εντολή να αγαπάτε τους άλλους καθώς αγάπησα εσάς.

Ιω. 8,19 Ελεγαν τότε προς αυτόν “που είναι ο Πατήρ σου, δια τον οποίον λέγεις ότι μαρτυρεί;” Απήντησεν ο Ιησούς “ούτε εμέ ως Υιός του Θεού και Θεόν γνωρίζετε ούτε τον Πατέρα μου.

 Ιω. 8,32 …….και η αλήθεια θα σας ελευθερώση .

Ιω. 8,33 και με έξαψιν είπον “……. ποτέ έως τώρα δεν εγίναμεν δούλοι εις κανένα. Πως, λοιπόν, συ λέγεις ότι θα γίνετε ελεύθεροι;” ( δηλαδή στην Αίγυπτο τι έκαναν……….. διακοπές ; η ήσαν ξένο εργατικό προσωπικό;)

Ιω. 8,38 ‘’Εγώ εκείνο που έχω ιδεί πλησίον του ουρανίου Πατρός μου αυτό και διδάσκω. Και σεις αυτό που είδατε πλησίον του πατρός σας, αυτό κάνετε”.  ( άρα για άλλον πατέρα μιλούν οι εβραίοι και για άλλον ΠΑΤΕΡΑ μιλά Ο ΧΡΙΣΤΟΣ )

Ιω. 8,41 ‘’…..Σεις πράττετε τα έργα του πατρός σας, δηλαδή του διαβόλου”. ( ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ )

Ιω. 8,44 ‘’Σεις έχετε πατέρα τον διάβολον, από τον οποίον και κατάγεσθε και θέλετε να εκτελείτε τας πονηράς επιθυμίας του πατρός σας. Εκείνος από την αρχήν της δημιουργίας του ανθρώπου ήτο ανθρωποκτόνος και ποτέ δεν έχει σταθή ούτε και στέκεται εις την αλήθειαν, διότι δεν υπάρχει μέσα του, ούτε αλήθεια ούτε επιθυμία δια την αλήθειαν. Οταν λέγη το ψεύδος, το ανασύρει και το λέγει από τον ευατόν του, διότι είναι ψεύτης, και ο πατήρ και ο εφευρέτης του ψεύδους.

ΣΧΟΛΙΟ: μετά από αυτήν την δήλωση του Χριστού μας και θεού μας το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έμεινα άφωνος, δεν είναι δυνατόν οι Θεολόγοι, και οι ρασοφόροι να μην πιστεύουν αυτά που αποκαλύπτει ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ:

1.       Τους λέει ότι έχουν πατέρα τον διάβολον ( τι δεν καταλαβαίνεται από αυτό;)

2.       από τον οποίον και κατάγεσθε ( δηλαδή η καταγωγή σας είναι από τον διάβολο)

3.       Εκείνος από την αρχήν της δημιουργίας του ανθρώπου ήτο ανθρωποκτόνος και ποτέ δεν έχει σταθή ούτε και στέκεται εις την αλήθειαν, διότι δεν υπάρχει μέσα του, ούτε αλήθεια ούτε επιθυμία δια την αλήθειαν ( δηλαδή από την αρχήν της δημιουργίας του ανθρώπου ήτο ανθρωποκτόνος, ποιος το αποκαλύπτει;  Μα ο ίδιος Ο ΧΡΙΣΤΟΣ και όμως υπάρχουν ακόμη κάποιοι ‘’ έλληνες’’ ‘’χριστιανοί’’ που πιστεύουν σε εκείνο που Ο ΘΕΟΣ τον αποκαλεί ανθρωποκτόνο…..)

4.       ‘’ …..είναι ψεύτης, και ο πατήρ και ο εφευρέτης του ψεύδους.’’

(όπως λέει και ο Σοφοκλής, 496-406 π.Χ., Αρχαίος τραγικός ‘’Αλλ’ ουδέν έρπει ψεύδος εις γήρας χρόνου’’…….’’Κανένα ψέμα δεν αντέχει στο χρόνο.’’

Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΥΤΡΩΤΗ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙOΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΛΑΟ…. Γιατί δεν τα μαθαίνουμε στα σχολεία μας, γιατί η εκκλησία μας δεν μας τα διδάσκει;

Οι προφητείες των αρχαίων Ελλήνων δίνουν λεπτομερέστατα στοιχεία για τον Χριστό (γέννηση Του από την Παρθένο Μαρία, θεανθρώπινη φύση Του, θαύματα Του, Σταύρωση, Κάθοδος στον Άδη και Ανάσταση Του, τρείς υποστάσεις του Θεού).  Γιατί δεν είναι μέσα στα ιερά μας βιβλία; Ο  Κλήμης ο Αλεξανδρεύς (2ος αιώνας μ.Χ), ο οποίος στο έργο του «Στρωματείς» (5,13) δηλώνει απερίφραστα: «Ούκ οίμαι υπό Ελλήνων σαφέστερον προσμαρτυρήσεσθαι τόν Σωτήρα ημών» δηλαδή «δεν είναι δυνατόν, νομίζω, να προαναγγελθεί σαφέστερα από τους Έλληνες ό Σωτήρας μας». 

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΙΕΡΑ ;

Διδαχές του Ερμή Τρισμέγιστου ( 25.000 π.χ )  προς τον Κέφαλο-Τατ (Στοβαίος «Ανθολογία»).  Εδαφ. 23) Στο σύμπαν δεν υπάρχει τίποτα που δεν ανήκει στο Θεό. Γύρω και έξω απ’ το Θεό δεν υπάρχει τίποτε, ούτε μέγεθος, ούτε τόπος, ούτε ποιότης, ούτε σχήμα, ούτε χρόνος, γιατί όλα αυτά βρίσκονται στο κόλπο του Θεού. Στο σύμπαν απλώνεται μόνο ο Θεός, κι όλα τα του σύμπαντος είναι δικά του.

Αν σας τρομάζει η χρονολογία για κάποιο λόγο,  σκεφτείτε ότι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν  ΓΛΥΠΤΟ 25.000 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ…. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ενώ κρατά και Κέρας-Ημερολόγιο, το αρχαιότερο ημερολόγιο του κόσμου!!!        

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ….  ‘’πολλά έτη προ της Ελεύσεως του Χριστού, κάποιος σοφός ονόματι Απόλλων, από τον Θεό παρακινούμενος όπως πιστεύω, έκτισε τον ναό στην Αθήνα, αφού έγραψε εις αυτόν τον βωμό, Αγνώστω Θεώ. Εις αυτόν λοιπόν συγκεντρώθηκαν οι πρώτοι φιλόσοφοι των Ελλήνων, δια να τον ρωτήσουν σχετικώς με τον ναόν, και δια την προφητεία, και την θεοσέβεια, των οποίων τα ονόματα αυτά θα αναφέρουμε. Πρώτος ο Τίτων, δεύτερος ο Βίας, τρίτος ο Σόλων, τέταρτος ο Χείλων, πέμπτος ο Θουκυδίδης, εκτός ο Μένανδρος, έβδομος ο Πλάτων. Αυτοί οι επτά φιλόσοφοι είπαν προς τον Απόλλωνα: «Προφήτευσε σε μας προφήτη Απόλλωνα, ποίος ήταν εδώ, τίνος ακόμη είναι ο βωμός αυτός μετά από εσένα;»

Προς αυτούς ο Απόλλων είπε: ……..Διότι εγώ προφητεύω κυβερνήτη με τριπλή υπόσταση εις μίαν. Του οποίου ο ανείπωτος Λόγος θα κυοφορηθεί εις ανυποψίαστη κόρη, όπως ακριβώς το πυρφόρο τόξο, αφού αιχμαλωτίσει όλον γενικώς τον κόσμο, θα τον προσφέρει ως δώρο εις τον Πατέρα…… ΜΑΡΙΑ ΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ

Διότι εγώ θεωρώ ότι είναι ο μέγας ύψιστος βασιλεύς ο τρισυπόστατος εις τον ουρανό. Και ο Λόγος αυτού ως άναρχος Θεός, εις παρθένο κόρη ενσαρκώνεται, όπως ακριβώς το πυρφόρο τόξο, ή όσο γίνεται ισχυρότερα, όλα θα τα αποκαλύψει εις τον κόσμο, αλιεύοντας τους ανθρώπους, όπως ακριβώς τον ιχθύ από τον βυθό της απιστίας και της αγνοίας, τους οποίους θα προσφέρει ως δώρο εις τον Πατέρα του-Μαρία το όνομα αυτής. Αυτά προφητεύοντας είπε ο Απόλλων

Πηγή: Τα Ευρισκόμενα Πάντα Αγίου Αθανασίου, Παρίσι 1698. Εθνική βιβλιοθήκη Αθηνών, θεολ. 665, σελ. 598, 59..

 Ο Μένανδρος είπε: «Ό παλαιός νέος και ο νέος αρχαίος. Ο Πατέρας μοναδικός, και ο μοναδικός Πατέρας. Το ένα τρία, και τα τρία ένα. Άσαρκο, ένσαρκο. Η γη γέννησε τον ουράνιο βασιλέα».

Ο Πλάτων είχε γράψει στο βιβλίο του «Νόμος και Επινομείς»: «Ο δίκαιος χωρίς να έχει αδικήσει θα μαστιγωθεί, θα δαρεί και τέλος θα σταυρωθεί.». Στην «Πολιτεία» του Πλάτωνα (B, V , 362)επίσης περιέχεται μία προφητεία: «Θα απογυμνωθεί απ’ όλα εκτός της δικαιοσύνης, διότι ήταν εκ φύσεως αντίθετος στην ως τότε συμπεριφορά. Χωρίς να αδικήσει κανέναν θα δυσφημισθεί πολύ ως άδικος ώστε να βασανισθεί για την δικαιοσύνη και θα γεμίσει με δάκρυα εξαιτίας της κακοδοξίας, αλλά θα μείνει αμετακίνητος μέχρι θανάτου και ενώ θα είναι δίκαιος θα θεωρείται άδικος για όλη του τη ζωή. Έχοντας τέτοιες διαθέσεις ο δίκαιος θα μαστιγωθεί, θα στρεβλωθεί, θα δεθεί.   Και από τις πολλές πληγές στο πρόσωπό του θα κοκκινίσουν και θα φλογισθούν τα μάτια του και στα τελευταία του αφού πάθει κάθε κακό θα καρφωθεί πάνω σε υψηλό ξύλο, και να ξέρεις ότι δεν είναι δίκαιο, αλλά αφού έτσι το θέλει ας γίνει» (B, V , 362).

ΣΙΒΥΛΛΑ

Οι αρχαίοι μας φιλόσοφοι υπήρξαν μονοθεϊστές και προφήτες της ελεύσεως του Μονογενούς Υιού και Λόγου του ΘΕΟΥ,  του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.  Πριν από αυτούς όμως, αλλά και κατά την εποχή τους και μεταγενέστερα, υπήρχαν οι Σίβυλλες προφήτισσες στον Ελληνικό κόσμο

προφητείες της Σίβυλλας  για την έλευση του Χριστού. Π.χ σε χειρόγραφο με την ονομασία «Υπόμνημα εις τον Άγιον Απόστολον Φίλιππον» πού φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Δοχειαρίου αναφέρονται τα εξής:

 «Ύστερα από πολύ καιρό θα φθάσει κάποιος εις αυτήν την πολυδιηρημένην γη και θα γεννηθεί με σάρκαν αμόλυντον. Με ανεξάντλητα όρια ως Θεότητα θα λυτρώσει τον άνθρωπον από την φθοράν των ανίατων παθών. Και θα τον φθονήσει άπιστος λαός και θα κρεμασθεί ψηλά ως κατάδικος εις θάνατον. Όλα αυτά θα τα υποφέρει με πραότητα».

 Στο ίδιο χειρόγραφο αναφέρεται μία συγκλονιστική προφητεία για την θεανθρώπινη φύση του Χριστού, για το εκούσιον πάθος Του, αλλά και για την Ανάστασή Του:

 «Ένας ουράνιος με πιέζει ισχυρά, ο οποίος είναι φως τριλαμπές. Αυτός είναι ο παθών Θεός, χωρίς να πάθει τίποτε η Θεότης Του, διότι είναι συγχρόνως θνητός και αθάνατος. Αυτός είναι συγχρόνως Θεός και άνθρωπος, που υποφέρει από τους θνητούς τα πάντα, δηλαδή τον σταυρό, την ύβριν, την ταφή. Αυτός κάποτε από τα μάτια του έχυσε δάκρυα θερμά. Αυτός πέντε χιλιάδες χόρτασε με πέντε άρτους, κάτι που ήθελε δύναμη θεϊκή. Ο Χριστός είναι ο δικός μου Θεός, ο οποίος εσταυρώθη εις το ξύλον, ο οποίος εξέπνευσεν, ο οποίος εκ του τάφου ανήλθεν εις τον ουρανόν».

Το 2700 π.Χ. προφητεύονται όλα αυτά για τα επόμενα 2.000 με 2.800 χρόνια. Εκπληκτικό! Αλλάζει και ανατρέπει δεδομένα.

Η ιστορία του Ελληνισμού είναι ένας συνεχόμενος Γολγοθάς, είναι ένας αγώνας για να κρατηθεί όρθιος ο ελληνισμός και για διατήρηση της ορθοδοξίας, είναι ένας αγώνας εναντίον των προαιώνιων εχθρών του ελληνισμού

 

loading...