ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ

ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

Γράφουν οι John W. Whitehead & Nisha Whitehead
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Το βάρος της απόδειξης έχει αντιστραφεί. Δεν θεωρούμαστε πλέον αθώοι. Τώρα θεωρούμαστε ένοχοι, εκτός αν μπορούμε να αποδείξουμε την

αθωότητά μας πέρα από κάθε λογική αμφιβολία σε ένα δικαστήριο.

Σπάνια, μας δίνεται καν η ευκαιρία να το κάνουμε.

Αν και το Σύνταγμα απαιτεί από την κυβέρνηση να παρέχει αδιάσειστες αποδείξεις για εγκληματική δραστηριότητα προτού στερήσει από έναν πολίτη τη ζωή ή την ελευθερία του, η κυβέρνηση έχει ανατρέψει αυτή τη θεμελιώδη διασφάλιση της δίκαιης διαδικασίας.

Ο καθένας από εμάς θεωρείται πλέον στα μάτια της κυβέρνησης ως δυνητικός ύποπτος, τρομοκράτης και παραβάτης του νόμου.

Σκεφτείτε όλους τους τρόπους με τους οποίους “εμείς οι άνθρωποι” αντιμετωπίζονται πλέον ως εγκληματίες, κρίνονται ένοχοι για την παραβίαση της πληθώρας των νόμων του αστυνομικού κράτους και αποστερούνται προληπτικά τα βασικά δικαιώματα της δέουσας διαδικασίας.

Νόμοι κατάσχεσης όπλων με κόκκινη σημαία:

Η νομοθεσία για τον έλεγχο της οπλοκατοχής, ιδίως με τη μορφή νόμων για τα όπλα με κόκκινη σημαία, επιτρέπει στην αστυνομία να αφαιρεί όπλα από ανθρώπους που είναι “ύποπτοι” ότι αποτελούν απειλή. 

Αυτοί οι νόμοι, που αυξάνουν τη δημοτικότητά τους ως νομοθετικό μέσο με το οποίο μπορούν να κατασχέσουν όπλα από άτομα που θεωρούνται επικίνδυνα για τους ίδιους ή τους άλλους, θα βάλουν στόχο στην πλάτη κάθε Αμερικανού, είτε κατέχει όπλο είτε όχι.

Εκστρατείες εξάλειψης της παραπληροφόρησης.

Τα τελευταία χρόνια, η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τη φράση “εγχώριος τρομοκράτης” εναλλακτικά με τις λέξεις “αντικυβερνητικός”, “εξτρεμιστής” και “τρομοκράτης” για να περιγράψει οποιονδήποτε μπορεί να εμπίπτει κάπου σε ένα πολύ ευρύ φάσμα απόψεων που θα μπορούσαν να θεωρηθούν “επικίνδυνες”. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...