Οι πλούσιοι δεν θέλουν εμβολιασμένο πλήρωμα στα ταξίδια με ιδιωτικά τζετ – Φοβούνται τις παρενέργειες εν ώρα πτήσης

Τι αποκαλύπτει πιλότος
Πλούσιοι επιχειρηματίες του εξωτερικού και κυρίως της Αυστραλίας απαιτούν το προσωπικό που θα έχουν στα ταξίδια τους με ιδιωτικό τζετ (κυρίως οι πιλότοι) να μην είναι εμβολιασμένο, γιατί φοβούνται ότι θα τους συμβεί κάτι εν ώρα πτήσης (ανακοπή, έμφραγμα κλπ)!Επίσης έχει ιδρυθεί ιστοσελίδα όπου συλλέγονται δεδομένα από πληρώματα αεροσκαφών που έχουν υποστεί σοβαρές παρενέργειες από τον εμβολιασμό τους και κανείς δεν το αναγνωρίζει, με το οποίο απαιτούν πρώτον αναγνώριση του προβλήματος και δεύτερον καρδιακούς ελέγχους δωρεάν στα εμβολιασμένα άτομα. Όπως αναφέρουν: «Έχουμε έναν αυξανόμενο κατάλογο ανεπίσημων αναφορών σοβαρών βλαβών μετά τον εμβολιασμό από το προσωπικό σε όλη την αεροπορική βιομηχανία. Ένα από τα πιο ανησυχητικά είναι ότι το πλήρωμα του θαλάμου διακυβέρνησης δεν αποκαλύπτει ιατρικά σημαντικές παθήσεις από φόβο απώλειας της άδειας.

Από τον σύνδεσμο αναφοράς προσωπικών δεδομένων, γνωρίζουμε τώρα πιλότους που έχουν υποστεί ή συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν καρδιακές καταστάσεις, όπως αρρυθμία και ταχυκαρδία. Ένας τριαθλητής υπέστη καρδιακή προσβολή και πέθανε κατά τη διάρκεια προπόνησης κολύμβησης μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου.
Το επείγον αίτημά μας για την ασφάλεια είναι να εφαρμόσει η CASA ένα επείγον πρόγραμμα καρδιολογικού ελέγχου, σε χαμηλές ατμοσφαιρικές συνθήκες για το ύψος της καμπίνας κρουαζιέρας και με αποσυμπίεση από τα επίπεδα κρουαζιέρας σε όλο το πλήρωμα του καταστρώματος διακυβέρνησης και της καμπίνας, ανεξαρτήτως ηλικίας.»

loading...