Εμείς θα νικήσουμε στο τέλος και όχι η αμαρτία σας.

Η πρώτη θρησκευτική βάπτιση υιοθετημένων gay ζευγαριού στην Ελλάδα…Την βάπτιση τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος που διατηρεί στενή φιλία με το ζευγάρι 

Ο Ευάγγελος Μπούσης και ο σύζυγός του Πίτερ Ντούντας βάφτισαν τα παιδιά τους στη Βουλιαγμένη .. 

 Το όνειρο τους πραγματικότητα έκαναν ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Πίτερ Ντούντας και ο έλληνας σύντροφος του Ευάγγελος Μπούσης, καθώς όχι μόνο κατάφεραν ν’ αποκτήσουν δυο παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας, αλλά και να τα βαφτίσουν στην Αθήνα με όλες τις τιμές.

………………………………………………………………………………

Για ποιον λόγο κάποιος που δε δέχεται ένα πράγμα (εν προκειμένω οι ομοφιλόφιλοι την χριστιανική θεώρηση) θέλει να πάρει την ευλογία του ανθρώπου που πρεσβεύει αυτό το πράγμα, και γιατί ο άλλος, που το πρεσβεύει, να την δίνει; Αυτό που λέω δεν έχει να κάνει ούτε με αντιχριστιανικό, ούτε με ρατσιστικό μένος. Μιλώ ως παρατηρητής που βαρέθηκε τους παραλογισμούς.

 Ωραία λοιπόν. Έπεσε και το τελευταίο φύλο συκής γιά αυτή την καλοζωισμένη και τόσο παρακμασμένη και σάπια μερίδα της κοινωνίας μας. Μέχρι και στην εκκλησία μπήκαν, και οι ιερείς της, έστω και από το εξωτερικό συγκατέβηκαν στην αμαρτωλή επιθυμία τους. Καλοδεχούμενη όμως αυτή η κατάργηση της ντροπής έστω κι από τα πάνω. Εγώ είμαι ο πρώτος που θα τη δεχτεί. Γιατί δεν παύει αυτή η επιβαλλόμενη ανοχή στη σημαντικότερη από τις ντροπές που υπάρχουν στον πλανήτη να είναι μέσο, να είναι εργαλείο γιά την εξάλειψη της υποκρισίας 20 αιώνων και της Εκκλησίας σε μία άλλη, μεγάλη γι’ αυτήν ντροπή. Και προφανώς, εννοώ την ντροπή των μελών της οικογένειας και κυρίως εκείνου που τάχα θίγεται περισσότερο, του πατέρα της κόρης που γεννά και του ανεύθυνου πατέρα του παιδιού που τάχα θεωρείται μικρός από την ντροπιάρα μάνα του και ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ και ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ αυτή την τάχα μέγιστη ντροπή στην εγκυμονούσα. Κι εκείνη, επειδή είναι μαθήτρια ή φοιτήτρια ή τέλος πάντων νέα και δεν το επιθυμεί, συναινεί και το σκοτώνει. Όλοι μαζί συνεργάτες στο έγκλημα και προφασίζονται όλοι την ντροπή. Αυτήν όμως την ντροπή, τη βάζει ο διάβολος στα μυαλά και των τάχα απελευθερωμένων και σύγχρονων ανθρώπων γιά να πεθάνει το έμβρυο που είναι ζωντανός οργανισμός κι όχι πεθαμένος όπως λένε οι αστόχαστοι προτεστάντες. Αφού λοιπόν μάθαμε να αποδεχόμαστε- και ο αρχιεπίσκοπος που τα βάφτισε- την ντροπή των ομοφυλόφιλων που ως αμετανόητοι – ανεξομολόγητοι συμμετέχουν σε μυστήριο- το βάπτισμα και το χρίσμα είναι μυστήρια κι όχι κοινωνικές εκδηλώσεις- και την εξίσου μέγιστη ντροπή να θεωρούνται γονείς τους, τότε ΠΡΕΠΕΙ να μάθουμε να αποδεχόμαστε και τη μικρότερη ντροπή που είπαμε παραπάνω. Δηλαδή να αποδεχόμαστε κάθε κύηση που υπάρχει στον πλανήτη, ν΄ αφήσουμε να ζήσει κάθε ανθρώπινη ψυχούλα που είναι ασύγκριτα ανώτερη από οποιαδήποτε γάτα ή σκύλο που σκοτώνονται στους δρόμους μας και χύνονται χιλιάδες τόνοι δάκρυα γι’ αυτά. Αν λοιπόν καταργείται η ντροπή γενικώς πρέπει να καταργηθεί και ειδικώς. Αφού έχουν τα ζώα δικαιώματα, έχουν και τα ανθρώπινα έμβρυα. Προφανώς και σε άλλες εποχές δεν ετίθετο τέτοιο θέμα, αλλά σήμερα ζητείται τουλάχιστον η ισότητα με τα ζώα. Ευχαριστούμε προτεστάντες. Θα σας νικήσουμε με τα δικά σας όπλα. Εμείς θα νικήσουμε στο τέλος και όχι η αμαρτία σας.

loading...