Η θέση του ΑΚΚΕΛ για το Ναζισμό και τα «τύπου-Χρυσή Αυγή» πολιτικά κόμματα

Από την Εποχή των Μνημονίων, το καθεστώς της παγκοσμιοποίησης (Γκλομπαλισμός) προώθησε και υποστήριξε χώρους όπως η Χρυσή Αυγή, με ηγετικά μέλη που διατηρούν ναζιστικό προσανατολισμό, ώστε να παρουσιαστούν ως ελκυστική «πατριωτική λύση» και να λερώσουν τον πατριωτικό πολιτικό χώρο, επιφέροντας εν μέρει και διάσπαση. Αφ’ ενός για να αποθαρρύνουν ψηφοφόρους από το να ψηφίσουν καθαρά και μη διαπλεκόμενα κόμματα και αφ’ετέρου να τούς ωθήσουν να ψηφίσουν υποχρεωτικά κάποια από τα συστημικά καθεστωτικά κόμματα … διότι «δεν υπάρχει άλλη επιλογή». Η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιήθηκε για να μολύνει τις «άλλες» εκλογικές επιλογές και να ρίξει τους ψηφοφόρους στα δόντια των Γκλομπαλιστών.

Το ΑΚΚΕΛ είναι το μοναδικό ελληνικό κόμμα (ίσως και ευρωπαϊκό) που έχει δημοσιοποιήσει την αντιναζιστική του ταυτότητα και στηρίζει κάθε αντιναζιστική ενέργεια. Δεν υπάρχει κανένα άλλο κόμμα δημοσιοποιημένο ως αντιναζιστικό. Τόσο η ηγεσία και τα βασικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, όσο και κομματικοί σχηματισμοί που προέκυψαν από πρόσωπα που προήλθαν από τη Χρυσή Αυγή, δεν έχουν ρητά και αποδεδειγμένα αποδεσμευτεί από τα ναζιστικά στοιχεία που διαθέτουν, που υποστήριζαν και προέβαλαν τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια που η Χρυσή Αυγή είχε γνωρίσει εκλογική άνθηση. Αυτά ακόμη τα διατηρούν. Γιατί έχουν εμμονή να βρίσκονται στα απόβλητα του Ναζισμού; Αυτό είναι το μεγάλο αγκάθι.

Η Χρυσή Αυγή και οι μετέπειτα χρυσαυγιτοειδείς κομματικές κατασκευές αποτελούν αλεξικέραυνα προστασίας του ακραία ναζιστικού κυβερνητικού καθεστώτος (υπό την μορφή διαδοχικών κυβερνήσεων Κατοχής) που επιβλήθηκε αρχικά και εμφανώς με τα Μνημόνια. Αυτό το κυβερνητικό καθεστώς είναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ σκληροπυρηνικός Ναζισμός των Μητσοτάκη-Σημίτη-ΓΑΠ, Πικραμμένου και ΣΙΑ. Είναι βρωμερότερος και αποκρουστικότερος Ναζισμός ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ με τις … Ναζιάρες «μαζορέτες» της Χρυσής Αυγής.

Η Χρυσή Αυγή και οτιδήποτε προέρχεται από αυτήν, λειτουργεί για να εκτρέπει την προσοχή των πολιτών-ψηφοφόρων από τον σκληροπυρηνικό Ναζισμό του διαχρονικού κυβερνητικού καθεστώτος, είτε με τα αποκρουστικά στοιχεία που προβάλλονται για αυτήν, είτε με την ψευτοπατριωτική μορφή που καλλιεργεί. Οι «κεραυνοί» οργής των πολιτών να στρέφονται σε αυτήν και όχι στους πολύ επικινδυνότερους και αδίστακτους Ναζιστές συμμορίτες που φυτεύτηκαν με τις κατοχικές κυβερνήσεις επί Ελληνικού εδάφους. Και αυτόν τον καθεστωτικό ρόλο του «αλεξικέραυνου» η ηγεσία της Χ.Α. (και των περιχώρων της) ευχαρίστως τον δέχεται και τον παίζει πολύ καλά. Όλοι αυτοί θα μπορούσαν να ξηλώσουν από πάνω τους το ναζιστικό υπόβαθρό τους για να σταματήσουν την μόλυνση του πατριωτικού χώρου και να στερήσουν από το γκλομπαλιστικό καθεστώς το ισχυρότερο όπλο του για τον διχασμό και ουδετεροποίηση των Ελλήνων: κάθετί πατριωτικό το λασπολογεί ως χρυσαυγίτικο-ναζιστικό!

Οι φορείς Ναζισμού (δηλαδή του Γερμανικού Σοσιαλισμού με ισοπεδωτικό πρότυπο την Άρια Φυλή) είναι οι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ του πατριωτισμού, των εθνικών κοινωνιών. Η Χ.Α. και τα χρυσαυγιτοειδή προϊόντα όταν διατηρούν, προστατεύουν και «χτυπούν προσοχή» στην εσωτερική «ναζιστική σημαία» που έχουν μέσα τους, υπηρετούν την απόλυτη γερμανοποίηση της ελληνικής Κοινωνίας και κάθε άλλης εθνικής κοινωνίας.

Κάποιος που είναι Ναζιστής, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ούτε Γάλλος, ούτε Αμερικανός, ούτε Κινέζος, Βραζιλιάνος κλπ., χάνει την εθνική του υπόσταση, γίνεται βάρβαρος Τεύτονας Γερμαναράς. Έχει μεθοδευμένα «ξεχαστεί» αυτό που ήταν γνωστό για το Ναζισμό, ότι ο φυλετισμός του με την Άρια Φυλή ισοπεδώνει και γερμανοποιεί κάθε εθνική κοινωνία. Οι Έλληνες το είδαμε αυτό όταν οι Ναζί γερμανοποίησαν την αντίληψη για την Αρχαία Ελλάδα, παρουσιάζοντάς την ως πρότυπο της Άριας Φυλής με αποκορύφωμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Βερολίνο το 1936. Με το πρότυπο της Άριας Φυλής κατέστρεψαν την αντίληψη για την αρχαία εθνική υπόσταση του Ελληνισμού και γερμανοποίησαν ακόμη και τα συντρίμμια.

Ο Ναζισμός είναι περισσότερο αντιπατριωτικός και αντεθνικός ακόμη και από ακρoαριστερές ομάδες τύπου ΑΝΤΑΡΣΥΑ & ΣΙΑ. Η «αριστερότητα» εμπεριέχει από αντίθεση απέναντι στο «εθνικό» και τον πατριωτισμό, μέχρι ανοιχτό πόλεμο για καταστροφή των εθνικών κοινωνιών και κρατών. Συνεπώς, είναι ανακριβέστατη η ταξινόμηση του Ναζισμού … ως ακροδεξιά! Με βάση την καταστροφή και γερμανοποίηση που επιφέρει σε κάθετί εθνικό, που δεν είναι γερμανικό-τευτονικό, ο Ναζισμός ευκολότερα θεωρείται ως ακρότατη αριστερά λόγω της απόλυτης καταστροφής και γερμανοποίησης κάθετί εθνικού στο καλούπι της Άριας Φυλής.

Μιλώντας χονδρικά και περιγραφικά, η περισσότερο ακραία κατάσταση στην οποία μπορούν να φτάσουν κάποιοι αριστεροί, είναι με τα «συντρίμμια» εθνικών κρατών και κοινωνιών που κατέστρεψαν, να φτιάξουν έναν «διεθνιστικό κόσμο». Οι Ναζιστές όμως θα ξηλώσουν κάθε εθνικό αναγνωριστικό στοιχείο ακόμη και από αυτά τα συντρίμμια και θα τα γερμανοποιήσουν ως υλικά του γερμανικού-τευτονικού κόσμου.

Η μοναδική ουσιαστική διαφορά από το ’40 με την σημερινή μορφή του Ναζισμού (τον οποίο η Χ.Α. και οι πέριξ της ακόμη υπηρετούν) είναι ότι σήμερα το πρότυπο της Άριας Φυλής είναι αμερικανοποιημένο-γκλομπαλιστικό και όχι τόσο παλαιοναζιστικό-φυλετικό (https://akkelparty.blogspot.com/p/ci-3-2019-https-infognomonpolitics.html). Δεν είναι τα «γαλανά μάτια» και άλλα εξωτερικά-βιολογικά στοιχεία, αλλά η σημερινή Άρια Φυλή περιλαμβάνει το σύνολο των ανθρώπων που υποτάσσονται στο- και μιμούνται το- σύνολο του life style και στάσεων που επιβάλλει το Καθεστώς, όπως εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας στους «εκλεκτούς ελίτ», ακύρωση της δημοκρατίας, εξάρτηση ελευθεριών και επιβίωσης από την υποταγή στην ελίτ, κατάλυση της οικογένειας και επιβολή αποδοχής οντολογικά αφύσικων «πραγματικοτήτων» όπως ΛΟΑΤΚΙ κλπ, εξάλειψη γεωργικής-κτηνοτροφικής παραγωγής για παραγωγή συνθετικού κρέατος ή μεταλλαγμένων τροφών κλπ, απόκτηση ελέγχου στο σώμα κάθε ανθρώπου με την Επίορκη «Ιατρική», κατασκευή μίας Υπερθρησκείας δαιμονικού πνευματικού ελέγχου και διωγμό κατά της Ορθοδοξίας (ίσως και άλλων) και γενικότερα όλων των projects από μισάνθρωπες ομάδες όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ WEF κλπ.

Μέσα σε όλο αυτό το πλαίσιο, το ΑΚΚΕΛ είναι αδύνατο ακόμη και να σκεφθεί οποιαδήποτε συνεργασία ή ακόμη και επαφή με ομάδες τύπου Χρυσής Αυγής, διότι ο Ναζισμός τον οποίο συντηρούν μέσα τους και παραπλανούν αρκετούς Έλληνες, καθιστά αυτές τις ομάδες εχθρούς του πατριωτικού πολιτικού χώρου, είναι στην άλλη πλευρά για να εμποδίζουν να βλέπουμε τα σύγχρονα λυσσασμένα ναζιστικά φίδια από το Μητσοτακέικο και τους άλλους καθεστωτικούς πολιτικούς, μιντιακούς, επιχειρηματικούς, ακαδημαϊκούς κλπ χώρους. Θα ήταν σύγχρονο Θαύμα αν ο χρυσαυγίτικος ή οι χρυσαυγιτοειδείς χώροι έκοβαν την σχέση με το Ναζισμό και θεραπευόντουσαν, αλλά τα γεγονότα μέχρι σήμερα δείχνουν ότι ακολουθούν το καθεστώς σε διατεταγμένη υπηρεσία διχασμού.

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

[email protected][email protected]

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/

13/7/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

loading...