ΧΑΜΟΣ στο τηλεοπτικό στούντιο για την Κύπρο: «Είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ οι πολιτικοί;;;», ΒΙΝΤΕΟ

 Η φράση «Να ρίξουμε τους Τούρκους στην θάλασσα και να ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ η Κύπρος» άναψε τα αίματα…

Από ένα άρθρο του Τούρκου δημοσιογράφου Τζεβχερί Γκιουβέν, το οποίο επικαλείται μια από πιο ιστορικές τουρκοκυπριακές εφημερίδες, η “Χαλκίν Σεσί” στις 5 Ιουλίου, φέρεται να ξεκίνησε η σεναριολογία πως ο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν θα ανακοινώσει στις 20 Ιουλίου – την ημέρα της μαύρης επετείου από την εισβολή της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο – την προσάρτηση των Κατεχομένων.

Μάλιστα, οι φήμες έφτασαν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού με τον εκτελεστικό διευθυντή του Συμβουλίου της ελληνοαμερικανικής ηγεσίας Έντι Ζεμενίδης, να υποστηρίζει πως στην Ουάσιγκτον κυκλοφορούν σενάρια πως ο Τούρκος πρόεδρος ετοιμάζεται να “ανακοινώσει κάτι πολύ μεγάλο”.

Το θέμα απασχολεί φυσικά από το πρωΐ τα βασικά μέσα ενημέρωσης και έχουν ανέβει εν μέρει οι τόνοι!

Σε τηλεοπτικό σταθμό μάλιστα ειπώθηκε πως Ελλάδα και Κύπρος δεν μπορούν να εμπιστευτούν αυτό το ΝΑΤΟ που χαϊδεύει την Τουρκία και κάνει αυτά στην Ουκρανία και πως η Εθνική Φρουρά στην Κύπρο, που έχει την δυνατότητα να το κάνει, οφείλει να πετάξει τους Τούρκους έξω από το νησί σε περίπτωση που ανακοινωθεί προσάρτηση!

«Το πυροβολικό της Εθνικής Φρουράς στην Κύπρο έχει στο βεληνεκές του το σύνολο των Κατεχομένων. Μπορεί να καταστρέψει το σύνολο των τουρκικών δυνάμεων στο νησί», δήλωσε ο καλεσμένος της εκπομπής Σ. Καλλεντερίδης.

«Και η επόμενη μέρα τι θα έχει;;;», τον ρώτησε ανήσυχος ο δημοσιογράφος.

«Θα έχουμε πετάξει τους Τούρκους στην θάλασσα και θα είναι ελεύθερη η Κύπρος», του απάντησε ο καλεσμένος για να προκαλέσει νέο ερώτημα από διεθνολόγο που ενοχλήθηκε με αυτό που ακούστηκε:

«Δηλαδή οι πολιτικοί είναι προδότες;;;».

Δείτε το βίντεο:

loading...