ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΔΟΣ ΟΤΡΟΚ ΒΙΑΤΣΕΣΛΑΒ ΓΙΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ – ΧΑΡΑΓΜΑ – ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!

 

ΣΧΟΛΙΟ ΑΘΑΜΑΝΑ:

ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ (ΝΑΙ, Ο ΤΕΛΙΚΟΣ) ΗΔΗ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΤΗ ΓΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.  ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΖΟΜΠΙ… ΗΔΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΙΑ…  

ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΕΒΑΣΜΙΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΩΣ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΩΡΑ (ΘΑ ΤΟΝ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΚΑΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ…), ΕΧΩ ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΟΣΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ:  

“ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ” …

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΔΟΣ ΟΤΡΟΚ

  

 Ο Slavochka ( Σλαβόσκα ) είπε ότι πριν από την ερχομό του Παγκόσμιου Κυβερνήτη (του Αντίχριστου), θα δημιουργηθεί ένα αστυνομικό κράτος στη Ρωσία ( το ίδιο όμως σύστημα, σύμφωνα με αυτόν, θα δημιουργηθεί καί σε όλο τον κόσμο ! ) και αυτό το κράτος θα αρχίσει να εμφυτεύει μαζικά στο δέρμα όλων των ανθρώπων μικροκυκλώματα…

Ο Slava δεν είπε τη λέξη “chip”, γιατί εκείνη τη περίοδο δεν υπήρχε τέτοια λέξη, είπε μόνο – “μικροκυκλώματα”.

Ο Slavochka είπε γιά τα Σοβιετικά χρόνια: «Μαμά, κρυφά από γονείς σε μερικά μαιευτικά νοσοκομεία στη Μόσχα, στα παιδιά τοποθετούνται μικροκυκλώματα κάτω από το δέρμα τους και οι γονείς δεν γνωρίζουν καν γιατί γεννήθηκε ένα τόσο έξυπνο παιδί !».

Ο Slavochka είπε ότι στην αρχή οι άνθρωποι οικειοθελώς θα αποδέχονται το μικροκύκλωμα και μάλιστα θα το ζητούν. Και μετά, είπε το παιδί, θα αρχίσουν να το βάζουν βίαια. Ο Slavochka είπε ότι ένα σήμα θα εκπέμπεται από αυτό το μικροκύκλωμα, και ως εκ τούτου, εκείνοι οι άνθρωποι από τους οποίους δεν θα εκπέμπεται αυτό το σήμα, θα πιάνονται γιά να τους βάλουν με βία το μικροκύκλωμα…

Ο Σλάβα είπε ότι στο αστυνομοκρατούμενο κράτος, ο στρατός και η αστυνομία θα βρίσκονται στο ίδιο μέτωπο.

Και για να ελέγχουν τα πάντα, θα βάζουν με βίαιο τρόπο μικροκυκλώματα σε ανθρώπους. Οι άνθρωποι δε θα έχουν καμία επιλογή διόλου και ως εκ τούτου, οι πιστοί θα πρέπει να κρύβονται και να ζουν σε μυστικούς οικισμούς μακριά από πόλεις και κεντρικούς δρόμους.

Έτσι είπε το παιδί για αυτό που σήμερα εμείς θα αποκαλούσαμε «τσιπαρισμένοι άνθρωποι ».

Θυμάμαι, τον ρώτησα επίσης: «Slavochka, τί μικροκυκλώματα θα βάζουν στους ανθρώπους; Καί για ποιό λόγο;” Και μου περιέγραψε αυτό το μικροκύκλωμα ως εξής:

 +++++++++++++++++++++++++

 “Μαμά, θα είναι ένα τόσο μικρό, μικρό μικροκύκλωμα.” Και μου έδωσε, επίσης, ένα παράδειγμα για το πώς θα αλλάξει η συμπεριφορά αυτών των ανθρώπων που θα δεχτούν το μικροκύκλωμα.

Ο Slava συνέκρινε αυτούς τους τσιπαρισμένους ανθρώπους με κούκλες. Είπε: «Μαμά, υπάρχουν τέτοιες κούκλες. Πολλά, πολλά νήματα ( πιθανόν καλώδια, ή γραμμές μεταφοράς data ; ) θά έρχονται από αυτές τις κούκλες.

Και όποιο νήμα θα τραβάει ο Διάβολος, θα κάνει τα ανάλογα η “κούκλα”…

“Δηλαδή, οι τσιπαρισμένοι άνθρωποι θα είναι παιχνίδι στα χέρια του Διαβόλου: ό,τι θέλει ο Διάβολος, θα κάνουν… Θα υπάρχει πλήρης έλεγχος της ψυχής και του σώματος αυτών των ανθρώπων – θα γίνουν σαν ζόμπι. Για να διευκολυνθεί ο έλεγχος των ανθρώπων, θα τους τσιπάρουν με αυτόν τον τρόπο και θα τους μετατρέπουν σε ζόμπι (το αγόρι είπε έτσι: «θα γίνουν σαν ζόμπι»).

Ο Slavochka το προέβλεψε καί μάλιστα με μεγάλη λεπτομέρεια…

Είπε ότι θα υπάρχουν θάλαμοι σε όλες τις εισόδους σε Νοσοκομεία και κλινικές, και «για να πάει κάποιος στο νοσοκομείο, θα πρέπει να πάει στο θάλαμο και να βάλει την παλάμη του εκεί. Και πολλοί άνθρωποι θα σταματήσουν να πηγαίνουν στους γιατρούς και θα πεθαίνουν στο σπίτι τους .

Οι άνθρωποι θα σκεφτούν: “Καλύτερα ο Θεός να με πάρει” και δε θα πάνε σε γιατρούς για θεραπεία, ώστε να μην περάσουν από ολόκληρο το σύστημα.”

Ακόμα και πριν από το Σφράγισμα του Αντιχρίστου, πολλοί άνθρωποι θα σταματήσουν σκόπιμα να επισκέπτονται τους γιατρούς και θα προτιμούν να πεθάνουν στο σπίτι τους.

Ο Slavochka είπε: «Όταν αυτοί οι θάλαμοι θα είναι εγκατεστημένοι στα Νοσοκομεία ( μήπως άραγε υπονοεί  εμβολιαστικά κέντρα με εμβόλια  mRΝA μέ νανοσωματίδια εκπομπής ραδιοκυμάτων ; ).

Πολλοί άνθρωποι δεν θα θέλουν να προδώσουν τον Θεό και δεν θα πάνε σε Νοσοκομεία, θα προτιμούσαν να πεθάνουν, γιατί θα καταλάβουν ότι αυτό το σύστημα προέρχεται από τον Σατανά. Και πολλοί άνθρωποι θα πεθάνουν.” Σύμφωνα με το παιδί, ακόμη και εκείνοι που δεν είναι πολύ θρησκευόμενοι δεν θα θέλουν να υποταχθούν σε αυτό το σύστημα.

Ο Slavochka είπε, επίσης, ότι το ίδιο σύστημα θα ισχύει στα καταστήματα από όπου αγοράζουν είδη παντοπωλείου ( super market  ; ), σε σιδηροδρομικούς σταθμούς και αεροδρόμια κατά την επιβίβαση σε τρένα και αεροπλάνα – μόνο αυτό το σύστημα θα είναι παντού και δεν θα υπάρχουν άλλες επιλογές, σύμφωνα με το παιδί. Και ο Slavochka είπε ότι πολλοί άνθρωποι δεν θα θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτό το σύστημα. Οι άνθρωποι θα προτιμούν να πεθάνουν παρά να δεχτούν το σύστημα του Σατανά.

Και ο Slavochka έδωσε το ακόλουθο παράδειγμα:

“Ένας άνθρωπος που δεν έλαβε το Σφράγισμα και έμεινε στη πόλη, θα υποφέρει από πείνα και θα προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του: ” Θα πάω απλώς σε αυτό το κατάστημα και θα δω τα προϊόντα.

“Μπαίνει λοιπόν στο κατάστημα και, λόγω της ανθρώπινης αδυναμίας, αρχίζει να συλλέγει αυτά τα προϊόντα για τον εαυτό του. Τα παίρνει, τα παίρνει, τα παίρνει … Στη συνέχεια, πηγαίνει με αυτά τα προϊόντα στην έξοδο για την ολοκλήρωση αγοράς, όπου είναι εγκατεστημένος ο εξοπλισμός τύπωσης ( Laser ; ) του Χαράγματος. Περνάει από το αυτόματο ταμείο ( άνευ υπαλλήλου ) και… παίρνει ( εναερίως ; ) τα τρία εξάρια (666).

Ο άνθρωπος αυτός βγαίνει από το κατάστημα με Σφράγισμα.” Τέτοια τραγωδία θα συμβεί στους ανθρώπους…

Ο Slavochka είπε ότι «σταδιακά, οι τσιπαρισμένοι άνθρωποι θα γίνουν πολύ εξαγριωμένοι…

Αυτοί οι άνθρωποι θα έχουν μυαλό, μνήμη, μόνο, σταδιακά, θα γίνουν πολύ εξαγριωμένοι. Και κατά μία έννοια, δεν θα είναι πλέον άνθρωποι, επειδή θα έχουν μια νέα ιδιότητα: δεν θα είναι σε θέση να πεθάνουν όπως οι κανονικοί άνθρωποι. Θα θέλουν να πεθάνουν, αλλά δε θα μπορούν. Όταν καταλάβουν τι έχουν πάθει, αυτοί, από απόγνωση, θα προσπαθήσουν πρώτα να απαλλαγούν από αυτά τα φωσφορίζοντα εξάρια. Αλλά, δεν θα τα καταφέρουν…

Ο Slavochka είπε ότι «ακόμα κι αν ένα τέτοιο άτομο προσπαθήσει να ξεφορτωθεί αυτά τα εξάρια και να κόψει το χέρι του, τα εξάρια θα εμφανιστούν πάλι ως δια μαγείας. Και τότε, κι αν ακόμα κόψει κανείς έναν τέτοιον άνθρωπο σε κομμάτια, σε κάθε κομμάτι θα εμφανιστούν πάλι τρία εξάρια».

Οι άνθρωποι που θα έχουν λάβει το Σφράγισμα του Αντιχρίστου θα είναι σαν μη ανθρώπινοι αλλά  αθάνατοι…

Ο Slavochka είπε ότι πολλοί από αυτούς θα προσπαθήσουν να αυτοκτονήσουν από απελπισία, αλλά δε θα μπορέσουν να το κάνουν αυτό. Ο Slava είπε ότι «ακόμα κι αν ένας τσιπαρισμένος άνθρωπος θελήσει να τσακιστεί με το αυτοκίνητο έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, συντρίβεται κάπου, τότε, έχοντας διασκορπιστεί μαζί με το αυτοκίνητο σε κομμάτια, σαν ένα τέρας από μια ταινία τρόμου, θα μαζευτεί ξανά από τα κομμάτια, θα ξαναζωντανέψει, θα σηκωθεί και με λύπη θα επιστρέψει στην κοινωνία του.”.

Τώρα αυτό γυρίστηκε μάλιστα καί σε Αμερικανικές ταινίες τρόμου. Σαν να γνωρίζουν ήδη ότι έτσι θα είναι…

Όπως κατάλαβα  η ψυχή των τσιπαρισμένων θα αφαιρεθεί, και το σωματικό τους κέλυφος θα κατοικείται από ένα ακάθαρτο πνεύμα. Επομένως, θα γίνουν «αθάνατοι» σαν Δαίμονες.

Και αντίθετα όσοι δεν θα δεχτούν την Σφραγίδα του Αντιχρίστου, σύμφωνα με το παιδί, δεν θα αλλάξουν σε τίποτα, θα παραμείνουν απλοί άνθρωποι. Τώρα δεν το εκτιμούμε, αλλά για αυτούς θα είναι χαρά και παρηγοριά. Θα είναι απλοί, ζωντανοί, φυσιολογικοί άνθρωποι και θα καλυφθούν από το μεγάλο έλεος του Θεού.

Ο Slavochka είπε ότι “οι άνθρωποι που έχουν αποδεχτεί τη Σφραγίδα, σταδιακά, θα γίνουν πολύ θυμωμένοι”. Αλλά τον Θεό, σύμφωνα με το αγόρι, οι τσιπαρισμένοι θα φοβούνται πολύ. Όλοι θα φοβούνται τον Θεό.

Καθώς οι Δαίμονες φοβούνται τον Θεό και τρέμουν, έτσι και οι τσιπαρισμένοι άνθρωποι θα φοβούνται πολύ τον Θεό, επειδή θα έχουν μυαλό και μνήμη. Θα καταλάβουν τα πάντα, αλλά χωρίς τη Χάρη του Αγίου Πνεύματος, θα γίνουν σταδιακά σαν Δαίμονες – όλο και περισσότερο κακοί. Θα μισούν ιδιαίτερα αυτούς που δεν θα έχουν αποδεχθεί το Σφράγισμα .

Ο Σλάβα είπε: «Μαμά, θα αρχίσουν να είναι τόσο θυμωμένοι και θα ζηλεύουν εκείνους που δεν δέχτηκαν την Σφραγίδα, γιατί θα καταλάβουν ότι έχουν πέσει στην παγίδα του Πονηρού». Και οι ίδιοι, θα αρχίσουν να αναζητούν και να διώκουν ανθρώπους που δεν Σφραγίστηκαν για να τους το βάλουν βίαια. Θα είναι έτοιμοι να τους διαλύσουν από θυμό. Δεν θα τους μείνει συνείδηση και οίκτος γιά κανένα…

Ο θυμός θα είναι τέτοιος, που ακόμη και συγγενείς θα ψάχνουν ( καί θα προδίδουν ) τους συγγενείς τους. Ο Slavochka είπε ότι «οι άνθρωποι που δεν θα έχουν αποδεχτεί το Σφράγισμα θα κρύβονται ακόμη και από τους συγγενείς τους που θα τους αναζητήσουν για να τους πιάσουν ».

Το εθελοντικό στάδιο της αποδοχής του Σφραγίσματος δεν θα είναι μεγάλο.

Από το θυμό και το φθόνο, οι υπηρέτες του Αντιχρίστου μαζικά θα πιάνουν όσους δεν έχουν σήμα στο μικροκύκλωμα και θα τους Σφραγίσουν βίαια. Ο Slavochka δεν είπε ότι θα δοθεί στους ανθρώπους ψωμί και ο Σταυρός και θα τους προσφέρουν μια εθελοντική επιλογή. Αντίθετα, είπε ότι οι υπηρέτες του Αντιχρίστου θα αναζητήσουν και θα παγιδεύσουν τους επιζώντες Χριστιανούς για να τους Σφραγίσουν βίαια.

Για εκείνους τους ανθρώπους που είχαν προηγουμένως λάβει ένα μικροκύκλωμα κάτω από το δέρμα τους, θα είναι αδύνατο να κρυφτούν, επειδή ένα σήμα απόκρισης θα βγαίνει από το μικροκύκλωμά τους. Και ο Slavochka είπε, επίσης, ότι όλοι όσοι θα λάβουν το μικροκύκλωμα θα γίνουν απολύτως ελεγχόμενοι άνθρωποι, όπως οι μαριονέτες. Το αγόρι είπε έτσι:

«Μαμά, αν κάποιος δεχτεί το μικροκύκλωμα, δεν θα είναι πλέον άνθρωπος, αλλά “κούκλα” (“μαριονέτα”) που κυβερνάται από τον Διάβολο. Όποιο νήμα θα τραβά ο Διάβολος, θα κάνει η “κούκλα”. Ο Διάβολος θα τραβήξει το νήμα και αυτές οι “κούκλες” θα τρέξουν για να πάρουν Παγκόσμια διαβατήρια.”

Ο Σλάβα είπε ότι «ακόμη και ένας πυρηνικός πόλεμος δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με τις χαμένες ψυχές».

Η απώλεια της ανθρώπινης ψυχής είναι το πιο τρομερό πράγμα που απειλεί όλους τώρα. Αυτό είναι χειρότερο από οποιαδήποτε καταστροφή. Θυμάμαι πώς υπέφερε ο Slavochka όταν μου τα έλεγε όλα αυτά: ήταν τόσος ο πόνος, ήταν τόσο ταλαιπωρημένος από αυτό – πού δεν μπορώ να το εκφράσω !

Ο Σλάβα είπε ότι οι Χριστιανοί, για να σωθούν από το Σφράγισμα, θα φύγουν από τις πόλεις και τους αυτοκινητόδρομους και θα αρχίσουν να ζουν σε μικρούς μυστικούς οικισμούς. Ζώντας σε οικισμούς, για λίγο θα νιώθουν σαν να εγκαταλείπονται, να εγκαταλείπονται και θα φοβούνται πολύ…

Ο Slavochka είπε ότι στην αρχή αυτοί οι άνθρωποι θα βιώσουν έναν πραγματικό τρόμο: θα κάθονται και θα φοβούνται ημέρα και νύχτα μήπως και τους βρούν, μήπως τους πιάσουν και τους Σφραγίσουν… Αλλά το αγόρι είπε ότι αυτό δεν θα είναι για πολύ. Σε αυτούς τους οικισμούς, οι τελευταίοι Χριστιανοί θα καλυφθούν από τον Κύριο με τέτοια δύναμη που, “θα γίνουν απρόσιτοι από τις Κακές Δυνάμεις.”

Ο Slavochka είπε: «Μαμά, ο Σατανάς δεν θα τους βλέπει. Για τις Κακές Δυνάμεις, αυτοί οι άνθρωποι θα είναι αόρατοι – απλά, δεν θα τους δουν. Μόνο, που θα αντέξουν για λίγο τον φόβο και την πείνα – αυτό είναι όλο. Κανένας από αυτούς όμως δεν θα πεθάνει.

«Και τότε», λέει, «οι Άγγελοι θα τους βοηθήσουν.» Όπως κατάλαβα, εννοούσε ο Σλαβότσκα, ότι ακόμη καί οι Άγγελοι θα έρχονται φανερά και θα τους ταΐζουν, αλλά δεν ρώτησα πώς θα τους ταΐζουν. Και αυτοί οι οικισμοί θα σκεπαστούν τόσο πολύ από τον Θεό, που ο Σατανάς και οι υπηρέτες του, απλά, δεν θα τους βλέπουν. Και κανένας από αυτούς τους ανθρώπους δεν θα πεθάνει από πείνα, ή ασθένεια – τίποτα.

Ο Κύριος θα δώσει σε αυτούς τους ανθρώπους την ευκαιρία να καλλιεργήσουν κάτι στον κήπο, και ως εκ τούτου, οι άνθρωποι σε αυτούς τους οικισμούς δεν θα πεθάνουν από την πείνα.

Ο Slavochka είπε ότι με τον ίδιο τρόπο που οι τσιπαρισμένοι άνθρωποι δεν θα μπορούν να πεθάνουν – έτσι και εκείνοι οι Χριστιανοί που δεν έχουν προδώσει τον Θεό – επίσης δεν θα πεθάνουν: ούτε από την πείνα, ούτε από ασθένειες – απλά, θα υποφέρουν προσωρινά δυσκολίες, δυσκολίες και διώξεις…

Το μεγαλύτερο Έλεος του Θεού θα επεκταθεί στους τελευταίους Χριστιανούς που παρέμειναν πιστοί στον Θεό: κανένας από αυτούς δεν θα χαθεί, θα επιβιώσει και θα περιμένει τον Θεό.

Οι άνθρωποι συχνά με ρωτούν για τους “Καιρούς”:

— “Valentina Afanasyevna : ” Πότε θα δημιουργηθεί ολόκληρο το σατανικό σύστημα με τα καλώδια και τις μάρκες του;”

— Σε αυτό θα απαντήσω: έχει δημιουργηθεί εδώ και πολύ καιρό και σχεδόν έχει ήδη ολοκληρωθεί. Είμαστε στα πρόθυρα της έναρξης όλων αυτών των γεγονότων. Θυμάμαι πώς μου είπε ο Slavochka:

«Μαμά, εσύ θα ζήσεις και θα δεις τον Αντίχριστο. Πρώτα, μαμά, θα γίνει η προετοιμασία. Και τότε, όταν όλα είναι έτοιμα γι΄ αυτόν, τότε θα έρθει ξαφνικά.”

Και τότε, ο Slava άρχισε να μου λέει λεπτομερώς για τη δημιουργία ενός αστυνομικού συστήματος με τα καλώδια, τα μικροκυκλώματα και τα παγκόσμια διαβατήρια με ένα Σφράγισμα – δηλαδή για όλα όσα έχω ήδη πει παραπάνω. Όπως κατάλαβα από τα λόγια τού Σλαβότσκα, ο Αντίχριστος θα έρθει σε ετοιμότητα, όταν θά έχουν ήδη δημιουργηθεί όλες οι προϋποθέσεις για την άφιξή του…

Ακόμη και πριν από την άφιξη του Αντιχρίστου, σε ολόκληρο τον κόσμο (συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας), θα δημιουργήσει ένα ουσιαστικά αντιχριστιανικό αστυνομικό σύστημα με τις τηλεκατευθυνόμενες και ένοπλες ταξιαρχίες του, για το οποίο το παιδί είπε ότι θα είναι «χειρότερο από ό,τι στον καιρό του Στάλιν».

Ακόμα και πριν από την εμφάνιση του Αντιχρίστου, το αστυνομικό κράτος θα βάλει βίαια μικροκυκλώματα σε ανθρώπους και οι άνθρωποι θα γίνουν ελεγχόμενες “κούκλες” (άνθρωποι-“μαριονέτες”!).

Ακόμη και πριν από την εμφάνιση του Αντιχρίστου, οι αστυνομικές αρχές θα αρχίσουν να εκδίδουν Παγκόσμια διαβατήρια και θα Σφραγίζουν με λέιζερ τους ανθρώπους. Σύμφωνα με το αγόρι: καλωδιώσεις, μικροκυκλώματα και Παγκόσμια διαβατήρια με το Σφράγισμα – ολόκληρο το σύστημα θα δημιουργηθεί και θα αρχίσει να λειτουργεί ακόμη και πριν από την άφιξη του Αντιχρίστου.

Αυτή θα είναι η προετοιμασία για την άφιξή του. Και όταν όλα είναι ήδη προετοιμασμένα, τότε, μετά από όλα αυτά, θα έρθει ξαφνικά.

Όσο θυμάμαι, ο Slavochka είπε ότι ο Παγκόσμιος Κυβερνήτης (Ο Αντίχριστος!) θα έρθει ξαφνικά και, σχεδόν, ταυτόχρονα με αυτά τα δαιμονικά U.F.O. που θα σέρνονται έξω από τον κάτω κόσμο και θα αρχίσουν να προσγειώνονται μαζικά σε όλη τη Γη.

Αποδεικνύεται ότι τόσο ο Παγκόσμιος Κυβερνήτης (ο Αντίχριστος!), όσο και τα δαιμονικά U.F.O. (οι Δαίμονες!), θα εμφανιστούν και θα ενεργήσουν ταυτόχρονα στη Γη.

Ο Slavochka μού επαναλάμβανε συχνά τις ίδιες λέξεις:

«Ο Θεός δεν θα συγχωρήσει κανέναν από αυτούς που θα δεχτούν το Σφράγισμα του Αντιχρίστου!». Ο Θεός δεν θα τους συγχωρήσει – ας μη το ελπίζουν. Θυμάμαι ότι ρώτησα τον Slavochka για τα παιδιά: «Slavochka, αλλά τα παιδιά τί φταίνε; Τί γίνεται με τα παιδιά;”.

Τον ρώτησα για τα παιδιά, επειδή τα παιδιά είναι ακόμα μικρά και δεν ευθύνονται για τις πράξεις τους. Και δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου πώς ο Σλάβα, βάζοντας το χέρι του στο στήθος του και με μεγάλη ανησυχία, σήκωσε το δάχτυλό του προς τα πάνω και είπε:

“Μαμά, όλοι όσοι θα δεχτούν το Παγκόσμιο διαβατήριο – ο Θεός δεν θα συγχωρήσει κανέναν!”

Επομένως, όταν οι άνθρωποι έρχονται σε μένα και ρωτούν: τί γίνεται με τα παιδιά; – Τους απαντώ: «Δεν ξέρω. Αλλά το αγόρι είπε – “Όσοι δέχονται το Παγκόσμιο διαβατήριο – ο Θεός δεν θα συγχωρήσει κανέναν!”.

Το πιο τραγικό είναι ότι: “σε ορισμένα μέρη καλοί άνθρωποι θα Σφραγίζονται, και στην αρχή, θα νιώσουν πολύ άσχημα από αυτό, θα αρχίσουν να βιώνουν ψυχική αγωνία και θα ανησυχούν πολύ”, επειδή θα καταλάβουν ότι έχουν παγιδευθεί… Αλλά μετά, είπε ο Σλάβα, θα το συνηθίσουν ούτως ή άλλως και θα γίνουν τόσο κακοί, όσο και οι λοιποί τσιπαρισμένοι.

“Ο Slavochka μου είπε ακόμη και ένα επεισόδιο που θα μου συνέβαινε αργότερα. Είπε: «Μαμά, ένας τσιπαρισμένος άνδρας θα περιπλανιέται μέσα στο δάσος. Θα είναι πολύ λυπημένος. Αυτό είναι καλό πρόσωπο, μαμά. Θα ανησυχεί πολύ ότι έχει δεχτεί τη Σφραγίδα, δεν θα του αρέσει όλο αυτό το δαιμονικό σύστημα με πάρτι, μεθύσια και ακολασία. Και επομένως, από απελπισία, θα τους αφήσει και θα πάει, απλώς, όπου κοιτάζουν τα μάτια του. Και όταν περιπλανιέται μέσα στο δάσος, θα συναντήσει κατά λάθος εσάς και εμένα (όπως κατάλαβα, ο Σλαβότσκα – εκείνη τη στιγμή θα ζει ήδη στο δάσος, και αισθάνεται συνεχώς την παρουσία της νεολαίας δίπλα του, και ως εκ τούτου, είπε “εσύ και εγώ”).

Όταν μας συναντήσει, μαμά, θα τον λυπηθούμε, αλλά δε θα μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτόν. Δεν θα τον προσκαλέσεις στο σπίτι και θα τον βάλεις έξω, σε ένα παγκάκι. Και θα σου πει πώς ζει ο Αντίχριστος και πόσο δύσκολο είναι γι’ αυτόν. Και εσύ, μαμά, θα τον λυπηθείς και θα τον ταΐσεις, γιατί, τί άλλο θα μπορούμε να κάνουμε για αυτόν; – εφόσον έχει ήδη λάβει το Σφράγισμα. Εσύ, μαμά, απλά, θα τον ταΐσεις σιωπηλά και θα καθίσει για λίγο, και μετά θα σηκωθεί και, λυπημένος έτσι, θα επιστρέψει στον Σατανά.” Τέτοια τραγωδία θα συμβεί σε αυτόν τον άνθρωπο…

Ένας πολύ δύσκολος καιρός θα έρθει όταν ο Κύριος δεν θα έχει έρθει ακόμη, και ο πλανήτης θα κατοικείται από βάναυσους ανθρώπους, από ζόμπι που, από τον θυμό τους, θα αναζητήσουν τους επιζώντες φυσιολογικούς ανθρώπους. Θα συμβεί μη αναστρέψιμη τραγωδία στους τσιπαρισμένους ανθρώπους.

Ο Slavochka είπε ότι «ο Θεός δε θα συγχωρήσει κανέναν που θα έχει λάβει το Σφράγισμα», και είπε, επίσης, ότι «οι τσιπαρισμένοι άνθρωποι για τον Θεό, δεν θα υπάρχουν πιά…».

Θυμάμαι πώς μου είπε ένας ιερέας με χαμόγελο:

—«Λοιπόν; Θα είμαστε δικαιολογημένοι !

Τότε, του λέω:

— “Πατέρα, εσύ νομίζεις έτσι, ο Σλάβα όμως είπε ότι “ο Θεός δε θα συγχωρήσει κανέναν από αυτούς που θα δέχονται το Σφράγισμα. Θυμάμαι με πόση μεγάλη ανησυχία μου είπε ο Σλαβότσκα για το Σφράγισμα: «Μαμά, δεν καταλαβαίνεις – αυτός είναι ο Σατανάς! Ακόμα κι αν δεν ήταν στη Γη για τρισήμισι χρόνια, αλλά για τρεις ημέρες – θα έκανε μεγάλο χαμό! Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ποιος είναι!”. Και όλοι παριστάνουμε τους λογικούς και έξυπνους. Πόσο μπορείς να είσαι έξυπνος; (!) Δεν είναι ώρα να σταματήσετε και να σκεφτείτε την ψυχή σας; Ο Slavochka δεν είπε τίποτα νέο, απολύτως τίποτα.

Επανέλαβε με περισσότερες λεπτομέρειες τι προειδοποιεί η Βίβλος ( η Αγία Γραφή ) εδώ και 2.000 χρόνια. Για 2.000 χρόνια υπάρχει μια προειδοποίηση, και ορισμένοι “έξυπνοι άνθρωποι”  κοροϊδεύουν λέγοντας:

“Ω, πόσες καί πόσες φορές έχει έρθει το Τέλος του Κόσμου!”.

Αλλά, όμως, αυτό που συμβαίνει τώρα στον πλανήτη, δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά. Τί άλλη απόδειξη χρειάζεται για να το καταλάβετε;

https://orthodoxyellas.blogspot.com/2022/07/blog-post_89.html

loading...