«Ο ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ ΠΡΙΓΚΗΨ» ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ “ΣΩΣΤΟ” ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ! ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΩΝ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΣΑΤΡΑΠΙΣΤΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ !!!

”Ο Ξυπόλητος Πρίγκηψ” των Αθηνών!!!

Η επίσκεψη στην Αθήνα του πρίγκιπα διαδόχου της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν σηματοδοτεί μια κομβική μεταμόρφωση της χώρας αν δεν είναι εθιμοτυπική και δεν είναι. 

Ανάλογη διείσδυση υπέστησαν χώρες σαν την Αγγλία, τη Γαλλία το Βέλγιο το Λίβανο την Τουρκία πολύ νωρίτερα. Οι Σαουδάραβες επένδυσαν αγοράζοντας τα φιλέτα τα πιο ακριβά και ιστορικά ακίνητα στο κέντρο του Λονδίνου και του Παρισιού. 

Απαλλοτρίωσαν εκτάσεις και τις πιο σικ περιοχές. Ριζοσπαστικοποίησαν τους ισλαμικούς θύλακες κατά τόπους. Ως και το παλάτι στην Αγγλία αγγίχθηκε από τη διείσδυσή τους γνωστή είναι η περιπέτεια και το τέλος της Νταϊάνα. Η οικονομική τους επιχειρηματικότητα συνοδεύεται πάντα και από πολιτισμική εδραίωση. 

Το αποτέλεσμα είναι απτό. Λονδίνο, Παρίσι, Βρυξέλλες ( η πίσω αυλή της διεθνούς τρομοκρατίας σύμφωνα με τη βιβλιογραφία) γέμισαν τζαμιά επίσημα και ανεπίσημα αλλοιώνοντας ανεξίτηλα την ταυτότητα τους ενώ παράλληλα αποτέλεσαν τη μήτρα της τρομοκρατίας. η σύγχρονη εκδυτικοποίηση είναι αυτή. 

Και όσο θα ισλαμοποιείται η Δύση και θα ριζοσπαστικοποιείται το ισλάμ τόσο το Ισραήλ θα αποκομίζει τη νομιμοποιητική ισχύ για να εδραιώσει τα συμφέροντα του στη διαφιλονικούμενη περιοχή του και γενικότερα..

Το αποτέλεσμα καταγράφεται και από δημοσκοπήσεις αφού πρόσφατα η πλειοψηφία των Γάλλων δηλώνει πως ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την ταυτότητά τους είναι το ισλάμ. Ποιός επωφελείται… 

Ο μεγάλος κερδισμένος είναι το Ισραήλ όψιμος σύμμαχος της Σ Αραβίας μέσω της συμφωνίας του αιώνα. Αφού ο κόσμος μπουχτίζει από το ριζοσπαστικό φονταμενταλισμό που προάγει και επιβάλει η Μέκκα της Μέκκας δηλ. η Σ Αραβία οι ”χριστιανοδημοκρατίες” της Δύσης βλέπουν ως στρατηγικό τους σύμμαχο το Ισραήλ στο οποίο δίνουν και τα κλειδιά της χώρας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ





loading...