Πορεία προς την καταστροφή

Ποιος άραγε θα υποστεί την καταστροφή σε μια κρίση; Αυτός που έχει όλα αυτά, ή αυτός που δεν τα έχει, επιμένοντας στις κυρώσεις; Όλη η Ευρώπη, που φυσικά περιλαμβάνει τη Ρωσία, χάνει. Κανείς δεν είναι άτρωτος από την καταστροφή των ευρωρωσικών σχέσεων. Από το νέο τείχος διχασμού κανένας δεν κερδίζει. Με νέες τεράστιες εξαγωγές και συμφωνίες με ανερχόμενες μεγάλες οικονομικές δυνάμεις (Κίνα, Ινδία κ.α.) η Ρωσία παρακάμπτει τις κυρώσεις, ειδικά στο πετρέλαιο και το αέριο. Αναπροσανατολίζει το εξαγωγικό της εμπόριο σε έναν εδώ και πολύ καιρό πολυπολικό πλέον κόσμο.

Όσο κι αν αρνείται να την αποδεχτεί το ρωσοφοβικό αμερικανικό βαθύ κράτος που χαράζει την εξωτερική πολιτική, η πραγματικότητα δεν αλλάζει. Μέχρι πότε άραγε θα συνεχίσουμε αυτή την πορεία της καταστροφής; Μέχρι να κερδίσουν οι Αμερικανοί έναν ήδη χαμένο πόλεμο, με τις εκατόμβες των νεκρών Ουκρανών στρατιωτών, τους οποίους κανένα από τα ελεγχόμενα Δυτικά ΜΜΕ δεν αναφέρει; Μεγάλο μέρος του ουκρανικού στρατού έχει εξουδετερωθεί και μεγάλο μέρος των δυτικών όπλων έχει καταστραφεί, ενώ μία μερίδα τους διοχετεύεται στη διεθνή μαύρη αγορά.

Οι Ρώσοι έχουν συντριπτική υπεροχή στο πυροβολικό και στον αέρα, ενώ ήδη ελέγχουν μια έκταση μεγαλύτερη από αυτή της Ελλάδος. Ο πόλεμος χάνεται όχι μόνο για τους Ουκρανούς, αλλά και για τους Αμερικανούς, οι οποίοι θα αφήσουν πάλι πίσω τους ερείπια και την τραγωδία μιας κατεστραμμένης χώρας. Ονειρεύονται ανοικοδόμηση της Ουκρανίας, που θα κάνει η ΕΕ με τα δεσμευμένα χρήματα της Ρωσίας που θα χρησιμοποιήσουν για το σκοπό αυτό!

Το τείχος του μίσους για ό,τι ρωσικό πρέπει να κατεδαφιστεί για τη σωτηρία της Ευρώπης. Πρώτη επιδίωξη πρέπει να είναι το τέλος του πολέμου. Το πολιτικό προσωπικό της ΕΕ και οι κυβερνήσεις των χωρών-μελών, από κοινού με τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, αφού εξέπεσαν στο επίπεδο υπαλληλίας, που εκτελεί εντολές σε βάρος των ευρωπαϊκών συμφερόντων, ζητά από τους Ευρωπαίους πολίτες χωρίς ντροπή, να αντέξουμε την φτωχοποίηση, διότι η ελευθερία και η δημοκρατία έχουν κόστος, ιδιαίτερα όταν εξάγονται απ’ τις ΗΠΑ!

Φανατικοί χειροκροτητές του Ζελένσκι, μας ζητούν θυσίες, επειδή “είμαστε όλοι σε πόλεμο”! Στην Ελλάδα, για να γίνει η κυβέρνηση ακόμη πιο αρεστή, έφθασε να εκστομίζει και βλασφημίες ιστορικής μνήμης, με παραλληλισμούς και συγκρίσεις των Ηρώων του Μεσολογγίου με νεοναζί οργανώσεις, πίσω από τις οποίες σύρεται υποτακτικά η δουλοπρεπής ΕΕ.

loading...