Παγκοσμιοποίηση: Οικονομική εξαθλίωση των εθνών...!
Είναι πια απολύτως γνωστό και εξακριβωμένο ότι υπάρχει μια οικονομική ελίτ που δρα μέσω μεγάλων τραπεζών και τα παρακλάδια τους και έχει σήμερα κυριαρχήσει στον πλανήτη, αφού τον έχει χρεώσει με τουλάχιστον 60 τρισεκατομμύρια δολάρια…
Με στόχο οι λαοί και τα έθνη να γίνουν μια μάζα που θα την διαχειρίζονται πανεύκολα, οι σύγχρονοι βιαστές, οι σημερινοί επιβήτορες, έγιναν τέρατα πιο φοβερά ακόμα και από τις ομάδες του Χίτλερ…Γράφει ο Συνήθης (καχ)ύποπτος


Δεν υποστηρίζω ότι γνωρίζω τον τρόπο με τον οποίο θα βγει η Ελλάς από το χάος που την έριξαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις αλλά θα προσπαθήσω να δώσω το βάθος και την ουσία του προβλήματος.

Η Ελλάδα έχει πέσει για τα καλά στα δίχτυα των τοκογλύφων, συνειδητά τις τελευταίες δεκαετίες από όλες τις εναλλασσόμενες στην εξουσία κυβερνήσεις.

Ωστόσο νομίζω ότι πρέπει να πούμε λίγα λόγια για το πως η διεθνής συγκυρία έφερε τη χώρα μας σε αυτή την άθλια κατάσταση.

Είναι πια απολύτως γνωστό και εξακριβωμένο ότι υπάρχει μια οικονομική ελίτ που δρα μέσω μεγάλων τραπεζών και τα παρακλάδια τους και έχει σήμερα κυριαρχήσει στον πλανήτη, αφού τον έχει χρεώσει με τουλάχιστον 60 τρισεκατομμύρια δολάρια!!!!

Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι λαοί χρωστούν αυτή την ώρα σε αυτές τις τράπεζες αυτό το μυθικό ποσό.

Το πως κατάφεραν να μαζέψουν όλο αυτό τον πλούτο για να μπορούν να τον δανείσουν είναι μια απλή ιστορία, ενώ δεν χρειάστηκε παρά να συμφωνήσουν μαζί τους μερικοί εξωνημένοι πολιτικοί-αρχηγοί κρατών για να το καταφέρουν.

Έτσι έφτιαξαν δικές τους ιδιωτικές τράπεζες αντί για τις κρατικές, έκοβαν ανεξέλεγκτο χρήμα, το δάνειζαν αφειδώς στους ανίδεους λαούς και μόλις τους υπερχρέωναν, ξαφνικά δημιουργούσαν κρίσεις στα κράτη που είχαν δανείσει.

Επειδή τα κράτη δεν μπορούσαν να αποπληρώσουν (βλ. Ελλάδα), τους έπαιρναν τον οποιονδήποτε κρατικό πλούτο.

Αντάλλασσαν, με άλλα λόγια, τα χαρτιά - αέρα που τύπωναν με τον πραγματικό υλικό πλούτο των κρατών που δάνειζαν!!!

Κανένας πολιτικός αρχηγός κράτους μέχρι τώρα δεν μπόρεσε ούτε να τους πάρει τις τράπεζες και να τις κρατικοποιήσει ούτε να τις φορολογήσει ως όφειλε.

Εάν τολμούσε ακόμα και να το σκεφτεί εξαφανίζονταν!!!

Κάποιοι πολιτικοί που διαφώνησαν ανοιχτά και θέλησαν να μεταβεί στο κράτος η παραγωγή χρήματος από κρατικές τράπεζες, δολοφονήθηκαν. π.χ. Τζον Κέννεντυ, Αβραάμ Λίνκολν!!

( Ο Πρόεδρος της Αμερικής Τόμας Τζέφερσον είχε πει για τις τράπεζες:

Εάν ποτέ στο μέλλον ο αμερικανικός λαός επιτρέψει στους τραπεζίτες να ελέγξουν την έκδοση τους χρήματος, οι χρηματοδοτικοί οργανισμοί που θα γιγαντωθούν, πρώτα με πληθωρισμό και μετά με ύφεση, θα στερήσουν από τους ανθρώπους την ιδιοκτησία τους έως ότου τα παιδιά τους ξυπνήσουν άστεγα στη γη που οι πατεράδες τους κατέκτησαν).

Μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει μεγαλύτερη αλχημεία από αυτή στο χρηματοπιστωτικό σύστημα!!!

Η ιδέα ήταν ότι θα μπορούσαν να υποτάξουν όλα τα κράτη μέσα από αυτήν ακριβώς την αλχημεία.

Οι δύο λόγοι που έγιναν τόσο πλούσιες οι συγκεκριμένες τράπεζες ήταν αφενός μεν η ανεξέλεγκτη κοπή χρήματος και αφετέρου το ότι δεν πλήρωναν ποτέ τους αναλογούντες φόρους!!!

Το οικονομικό σύστημα που επέβαλαν οι τράπεζες ήταν τόσο περίπλοκο και πολύπλοκο που κανείς δεν μπορούσε να βρει άκρη και να φορολογήσει τα κέρδη τους .

Επομένως εάν η ανθρωπότητα θέλει να απαλλαγεί από τους δυνάστες-δανειστές θα πρέπει να κάνει δύο βήματα:

1. Για κάθε ποσό που θα δανείζουν οι τράπεζες, σε οποιοδήποτε κράτος, να πληρώνουν αντίστοιχο φόρο. π.χ. για ένα ποσό 5 δισ. δολάρια, να πληρώνουν ένα ποσό 3,5 δισ. δολάρια που θα αντιστοιχεί στο 70% του ποσού που δάνεισαν.

Με αυτό το «φόρο δανεισμού», τα κράτη θα μπορούν να κάνουν κοινωνική πολιτική και κυρίως ανάπτυξη.

Εάν γίνει κάτι τέτοιο, τότε με τα χρόνια θα αδυνατίσουν οικονομικά οι τράπεζες και το σύστημα θα ισορροπήσει.

Επειδή δεν μπορεί κανείς να βρει άκρη πως να φορολογήσει τις τράπεζες, υπάρχει αυτός ο απλός τρόπος, αρκεί να συμφωνήσουν οι περισσότεροι αρχηγοί των μεγάλων κρατών.

2. Σε ένα τρίτο στάδιο, όταν οι τράπεζες θα έχουν αδυνατίσει οικονομικά και δεν θα μπορούν να πληρώνουν μια στρατιά από προδότες, παρατρεχάμενους και πολιτικούς σε κάθε χώρα, όπως κάνουν σήμερα, για να υποστηρίζουν τα συμφέροντα τους, τότε θα είναι ευκολότερο για τα κράτη να πάρουν πίσω το καθένα τη δυνατότητα να τυπώνει το εθνικό του νόμισμα και να ξαναποκτήσει την εθνική του ανεξαρτησία!!!

Η ιδέα της παγκοσμιοποίησης βασίστηκε μέχρι σήμερα στην οικονομική εξαθλίωση των εθνών και στην εξάρτηση τους από τους οικονομικούς δολοφόνους!!!!

Επίσης βασίστηκε και θα συνεχίσει να βασίζεται, στα επόμενα χρόνια, όλο και περισσότερο, στην εξάλειψη των παραδόσεων των λαών και την καταστροφή των πολιτισμικών τους μνημείων ώστε οι λαοί να χάσουν τις ρίζες τους!!!!

Με τους τοπικούς πολέμους θα αναγκάσουν σε εκπατρισμό εκατομμύρια ανθρώπων, από διάφορες χώρες που θα αναμειχθούν με τους λαούς της Ευρώπης και της Αμερικής ώστε να χαθεί η ιδέα της πατρίδας του έθνους και της καταγωγής και από τους μεν και από τους δε!!!!!!!!!!!!!

Ήδη με πράκτορες και εγκάθετους καταστρέφουν πολιτισμικά μνημεία των λαών, κυρίως της Ασίας.

Δεν θα αργήσουν και δεν θα διστάσουν να καταστρέψουν ακόμα και μνημεία του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, όπως έκαναν για ασιατικά κράτη.

Τα όντα αυτά που συλλαμβάνουν και εκτελούν αυτές τις ιδέες, πρέπει να θεωρούνται κάτι σαν ανθρωπόμορφα τέρατα.

Η ιδέα της παγκοσμιοποίησης που θα έπρεπε να είναι μια μεγάλη ιδέα ειρήνης, αδελφοσύνης, δικαιοσύνης, ισότητας και ευημερίας των λαών, εάν είχε στηριχθεί σε ηθικές βάσεις, έγινε ιδέα εξόντωσης των λαών, των κρατών και των εθνών μέσω της εφαρμογής αδίστακτων οικονομικών πολιτικών!!!!

«Όπως οι ακτίνες του ηλίου, φωτίζοντας ένα σκοτεινό σύννεφο, το κάνουν να λάμπει και το δείχνουν χρυσό, έτσι και η ψυχή μπαίνει στο σώμα του ουρανού και του δίνει ζωή, αθανασία και το ξυπνά από τον ύπνο του» (Πλωτίνος, «Εννεάδες»), σημειώνει εμφατικά ο ΄΄Πλωτίνος΄΄, σηματοδοτώντας μέσω της ποιητικής του φωτός όλο το φάσμα των θετικών αξιών ζωής που πιστεύει πως πρέπει να διαθέτει ο ''Οικουμενικός Άνθρωπος'' πέρα από διαχωριστικές θρησκευτικές, εθνικές, τοπικές και άλλες επιμέρους αντιλήψεις που τον υποβιβάζουν ως ηθικοκοινωνικό ον!!!

Με στόχο οι λαοί και τα έθνη να γίνουν μια μάζα που θα την διαχειρίζονται πανεύκολα, οι σύγχρονοι βιαστές, οι σημερινοί επιβήτορες, έγιναν τέρατα πιο φοβερά ακόμα και από τις ομάδες του Χίτλερ!!!

Όλα αυτά βέβαια γίνονται με την επίφαση δημοκρατικών διαδικασιών ή για την αποκατάσταση της… δημοκρατίας!!!!

Σε όσους λαούς μέχρι σήμερα αποκατέστησαν την δημοκρατία, άνθρωποι και δομές έγιναν πραγματικά ερείπια!!

Άρρωστα μυαλά που βρήκαν τον τρόπο να εκδικηθούν τους λαούς, που είναι - όπως λένε - τεμπέληδες και άχρηστοι και που θα πρέπει, κατά τη γνώμη τους, να δουλεύουν σαν σκλάβοι για μερικά Δολάρια/Ευρώ ώστε η δική τους φυλή, η ελίτ, να ζει πλουσιοπάροχα σε βάρος των λαών!!

Τέτοια σχέδια βέβαια θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια σε μεγάλες συγκρούσεις από τις οποίες θα βγουν πληγωμένοι και χαμένοι οι πάντες!!!

Αυτό είναι το γενικό πλάνο πάνω στο οποίο θα έπρεπε όλοι να συλλογιστούμε για το τι θα έπρεπε να κάνουμε για να ξεφύγουμε από την μέγγενη που μας έβαλαν.

Το πρόβλημα τώρα δεν είναι πια μόνο της όποιας τρέχουσας κυβέρνησης αλλά ολόκληρου του ελληνικού λαού που θα πρέπει να βάλει πλάτη!!!!!!

Επιμέλεια παρουσίασης : ο συνήθης (καχ)ύποπτος

Δεν υπάρχουν σχόλια :