ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ … ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗ ΒΕΤΟ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ!

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ… ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ!!!

ΒΙΝΤΕΟ

Στροφή της Ρωσίας στο συριακό. Αδειάζει την Τουρκία ως αντίποινα για το μη βέτο στο ΝΑΤΟ και της κόβει το δρόμο για νέα επιχείρηση στη

Συρία! Η Τουρκία μαζεύτηκε… κάνει πίσω!!!

Καθώς η Άγκυρα δεν έλαβε υπόψη τις ρωσικές προειδοποιήσεις για την ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, αναλύσεις παρατηρητών δείχνουν ότι υπάρχει αλλαγή στην πορεία των Ρωσοτουρκικών σχέσεων και ο Ρώσος ηγέτης Βλαντιμίρ Πούτιν είναι έτοιμος να εναντιωθεί σθεναρά σε τυχόν στρατιωτικούς ελιγμούς του Ερντογάν, ειδικά στη Συρία

Νέα Ρωσική πολιτική στη Συρία; Παρά τις τουρκικές προσδοκίες ότι η άμεση στρατιωτική δράση είναι κοντά στη βόρεια Συρία, οι αναλύσεις δείχνουν ότι η Άγκυρα έχει αναστείλει τις επιχειρήσεις της αυτή τη στιγμή, ως αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης ρωσικής άρνησης και της απουσίας οποιασδήποτε συναίνεσης ως προς αυτό, καθώς και της θέσης των ΗΠΑ, απορρίπτοντας σθεναρά οποιαδήποτε στρατιωτική επιχείρηση αυτή τη στιγμή.

 Η Ρωσία εξέφρασε έμμεσα την απόρριψή της, πραγματοποιώντας ξεχωριστές ασκήσεις στη βορειοδυτική ύπαιθρο της Χασάκα, ανατολικά του ποταμού Ευφράτη, με τις συριακές κυβερνητικές δυνάμεις. 

Οι Ρώσοι έκαναν επίσης ένα ακόμη βήμα στέλνοντας ένα μαχητικό Sukhoi Su-57 σε αεροδρόμιο του Qamishli, όχι μακριά από τα συροτουρκικά σύνορα, μια σαφή ένδειξη της δυσαρέσκειας της Μόσχας για τις ενέργειες της Άγκυρας σχετικά με το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε στρατιωτική επιχείρηση χωρίς τη συγκατάθεσή της. 

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ 




loading...