ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΝΕΤΣΚ ΕΙΝΑΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑ! ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ! ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΡΚΕΤ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ BILL GATES ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΟΠΩΣ ΚΡΕΑΣ ΑΠΟ ΦΥΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ!


ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΞΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ...

6 ΒΙΝΤΕΟ

Δεν είναι Ντόνετσκ είναι Ολλανδία. Βομβαρδισμένο τοπίο κατά την εξέγερση των αγροτών. Ένα σούπερ-μάρκετ του Ιδρύματος Bill Gates που επικεντρώνεται σε τρόφιμα Νέας

Εποχής όπως το κρέας με φυτικές πρωτεΐνες έγινε παρανάλωμα πυρός. Παραδόθηκε στις φλόγες τα μεσάνυχτα στο Almelo στην Ολλανδία.

Οι εγκαταστάσεις Picnic που χρηματοδοτήθηκε από τον Gates κάηκαν ολοσχερώς.


Πέρυσι, η εταιρεία έλαβε 600 εκατομμύρια ευρώ από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates, και πολλοί συμμετέχοντες στις συνεχιζόμενες διαδηλώσεις αγροτών στην Ολλανδία δήλωσαν ανοιχτά ότι πιστεύουν ότι ο Gates μπορεί να είναι εν μέρει υπεύθυνος για την ώθηση πρόσθετων νόμων για την κλιματική αλλαγή.


Δεν είναι ακόμη σαφές ποια ήταν η αιτία της πυρκαγιάς ή αν συνδέεται με τις διαμαρτυρίες – αν και κάποιοι εικάζουν ότι είναι αντίποινα για την πολιτική αζώτου που καταστρέφει την πρωτογενή παραγωγή που εισήγαγε η κυβέρνηση Rutte. Η Picnic είναι χρηματοδοτούμενη από την Fondation Bill & Melinda Gates και παραδίδει τα ψώνια με μικρά ηλεκτρικά αυτοκίνητα!


Η Eva Vlaardingerbroek αποκαλύπτει πώς ο Μπιλ Γκέιτς μπορεί να συνδέεται με την κατάληψη της γης των αγροτών


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια :