Ο Bill Gates ανακοίνωσε την απόφασή του!!! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ για άλλα κόλπα

 Είδαν και απόειδαν οι διεθνιστές και πλέον θα δώσουν ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΚΑΖΙ στις εξελίξεις…

Σε μια εκτενή συνέντευξή στο Forbes, ο διεθνιστής Bill Gates ανακοίνωσε πως θα αυξήσει τώρα τις ετήσιες δαπάνες του ιδρύματός τους κατά 50% στα 9 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;;; ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!

Η πανδημία του Covid-19, σύμφωνα με τον Μπιλ Γκέιτς, παραμένει «χειρότερη από ό,τι φαντάζονται οι άνθρωποι». Το ίδιο και ο πόλεμος της Ουκρανίας, τονίζει, για να μην αναφέρουμε την (σ.σ. τεχνητή) οικονομική ύφεση και «το πολιτικό πλαίσιο όπου η προθυμία να σκεφτόμαστε παγκόσμια και να κάνουμε σύνθετα πράγματα, τουλάχιστον, αισθάνεται ότι βρίσκεται σε μια αρκετά χαμηλή δυναμική». Ο Γκέιτς τα λέει όλα αυτά ανκοινώνοντας μια από τις πιο σημαντικές δωρεές στην ιστορία της φιλανθρωπίας — 20 δισεκατομμύρια δολάρια, τα οποία μεταφέρει αυτόν τον μήνα στο ομώνυμο ίδρυμα που συνδιοργανώνει, προς το παρόν, με τον πρώην σύζυγος Μελίντα Φρενς Γκέιτς, προφανώς για να «ΣΜΠΡΩΞΕΙ» τις εξελίξεις στον πλανήτη.

Αυτή η δωρεά ανεβάζει την χρηματοδότηση των Γκέιτς (δηλαδή της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων και του ηγέτη της που ελέγχει τον Gates) σε 55 δισεκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας τους πλέον τους μεγαλύτερους… «φιλάνθρωπους» όλων των εποχών. Προηγούνται του φίλου Warren Buffett που έχει δώσει 48 δισεκατομμύρια δολάρια, τα περισσότερα στο Ίδρυμα Gates.

Πλέον το Ίδρυμα Gates, το μεγαλύτερο στον κόσμο, θα αυξήσει τώρα τις δαπάνες του κατά 50%, στα 9 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως έως το 2026. Αυτό ξεπερνά τις δαπάνες για βοήθεια όλων των χωρών εκτός από πέντε περίπου!

el.gr

loading...