Παρουσίαση από τον Πέτρο Ζωγράφο και την επιστημονική του ομάδα του αντιδραστήρα ψυχρής καύσης μεγάλης ισχύος έως 50 ΚW

ΣΧΟΛΙΟ ΑΘΑΜΑΝΑ:

ΕΛΗΛΥΘΕΝ Η ΩΡΑ ΙΝΑ ΔΟΞΑΣΘΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΙΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΙΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ, Η ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ…

« Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο υιός του ανθρώπου.
Ελλάς γάρ μόνη ανθρωπογονεί,
Φυτόν Ουράνιον και βλάστημα θείον ηκριβωμένον.
Λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην.»

Xειρόγραφο του Ευσεβίου του Παμφίλου, Επισκόπου Καισαρείας, 265μ.Χ. εκκλησιαστικού ιστορικού…

Μία εξαιρετικά σημαντική επιστημονική παρουσίαση πρόκειται να λάβει χώρα το μεσημέρι της Κυριακής 10 Ιουλίου στο Δημαρχείο Περιστερίου. Ο Πέτρος Ζωγράφος και η επιστημονική του ομάδα πρόκειται να παρουσιάσουν στο επιστημονικό κοινό τον αντιδραστήρα ψυχρής καύσης μεγάλης ισχύος (που δεν λειτουργεί όπως οι συμβατικές μηχανές εσωτερικής καύσης με ρυπογόνους υδρογονάνθρακες), ο οποίος έχει την δυνατότητα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας έως 50 Κw.

Η παρουσίαση θα αρχίσει στις 13:00 της Κυριακής και θα συμμετέχουν πολλοί επιστήμονες που έχουν προσκληθεί.

Για το ευρύ κοινό η παρουσίαση θα μεταδοθεί και διαδικτυακά ζωντανά από τη «Ζούγκλα», η οποία εξ αρχής έχει αγκαλιάσει αυτήν την πρωτοποριακή εφεύρεση του Πέτρου Ζωγράφου.

Το επιστημονικό ενδιαφέρον μίας τέτοιας παρουσίασης είναι προφανώς αυτονόητο. Καθηγητές Πανεπιστημίων και γνωστοί επιστήμονες στον τομέα των Φυσικών Επιστημών θα παρακολουθήσουν την εξέλιξη της εφεύρεσης του Πέτρου Ζωγράφου και της επιστημονικής του ομάδας σε μία μάλιστα χρονική περίοδο με έντονα ενεργειακά αδιέξοδα σε πλανητικό επίπεδο.

https://www.zougla.gr/epistimi/article/parousiasi-apo-ton-petro-zografo-ke-tin-epistimoniki-tou-omada-tou-antidrastira-psixris-kafsis-megalis-isxios-eos-50-kw

loading...