Αυτές είναι οι 21 επιθέσεις της Τουρκίας που βρίσκονται ΤΩΡΑ σε εξέλιξη για την κατάληψη της Ελλάδας .

 Βρισκόμαστε στην 17.511η ημέρα από την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο και μια νέα εισβολή , αυτή την φορά εναντίων της Ελλάδας  ,είναι σε πλήρης εξέλιξη .

-Τουρκικές NAVTEX για ασκήσεις με πραγματικά πυρά στην «καρδιά» του Αιγαίου κάθε τόσο . Δέσμευση έτσι , όλου του Αιγαίου συστηματικά και δημιουργία ανασφάλειας στην ναυσιπλοΐα.

-Γεωπολιτικό  bullying σε βάρος μας  μέσω ¨προθύμων ¨ να το στηρίξουν και με φόντο την Τουρκική πολιτική του αναθεωρητισμού ( πολιτική των χαρτών , ασκήσεις κατάληψης Ελληνικών νησιών  κτλ )

– Κατοχύρωση του όρου «Turkaegean» Τουρκικό Αιγαίο,  σε 85 χώρες προς το παρόν ,σε συνδυασμό με την άποψη περί «Γαλάζιας Πατρίδας»

-Απαγόρευση επίσκεψης Ελλήνων αξιωματούχων σε Νησιά του Αν. Αιγαίου που η Τουρκία θεωρεί δικά της ( λ.χ Καστελόριζο )

– Ελεύθερη διέλευση Τουριστών από την Τουρκία , από και προς τα παρακείμενα στα Τουρκικά παράλια  Ελληνικά Νησιά . ( δεν αναφέρονται για ευνόητους λόγους )

– Διεθνοποίηση της απαίτησής της περί αποστρατικοποίησης 152 Ελληνικών νησιών & νησίδων του Ανατολικού Αιγαίου ,επικαλούμενη ( η Τουρκία ) την Συνθήκη της Λωζάννης

– ¨Προβολή Τουρκικής σημαίας¨ στην Αν. Μεσόγειο μέσω του Ψευτο – Τουρκολιβυκού μνημονίου και της ΑΟΖ που περιγράφει και κλοπή έτσι , Ελληνικής ΑΟΖ.

-Ενεργεί απειλή Κήρυξης πολέμου (casusbelli) στην Ελλάδα (από 8/6/1995) σε περίπτωση που Ελληνική Κυβέρνηση  τολμήσει να επεκτείνει την αιγιαλίτιδα ζώνη της χώρας πέραν των 6 ν.μ.

– Υπερπτήσεις και πτήσεις Τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών σε καθημερινή βάση πάνω από Ελληνικά νησιά και τη νύχτα πάνω από την ενδοχώρα . Αδιάκοπη παραβίαση του Ελληνικού Εναέριου χώρου .

– Κατασκοπία και καταγραφή Ελληνικών στρατιωτικών θέσεων από τις Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες .Η τουρκική υπηρεσία χρησιμοποιεί για τη συλλογή πληροφοριών για καθετί Ελληνικό , τη μεγάλη δεξαμενή των σχεδόν 5 εκ. Τούρκων που διαβιούν κυρίως στη Δυτική Ευρώπη

– ¨Κατάληψη ¨ νησιών Αν. Αιγαίου μέσω μεταναστών- προσφύγων από ¨αδελφές ¨χώρες της Τουρκίας .

– Κρυφή διπλωματία της Τουρκίας να μετατραπεί η Ελλάδα σε ¨αποθήκη¨ μεταναστών – προσφύγων και να επέλθει δημογραφική αλλοίωση του πληθυσμούς ( όπως στα κατεχόμενα της Κύπρου )

-NAVTEX για υδρογραφικές έρευνες  και ελεύθερες διελεύσεις Τουρκικών ερευνητικών σκαφών στο Αιγαίο

-NAVTEX για ασκήσεις Έρευνας και Διάσωσης σε όλο το Αιγαίο.

– Ελεύθερη αλιεία ανατολικά τους 25ου παραλλήλου από Τούρκους Ψαράδες .«Γκρίζο» σημείο ο 25ος παράλληλος στο Αιγαίο για τους Έλληνες αλιείς

– Συνεχής παρενοχλήσεις Ελλήνων αλιεύων από Τουρκικό Λιμενικό και προκλήσεις από τουρκικές ακταιωρούς  σκαφών Ελληνικού Λιμενικού . Συνεχής παρενοχλήσεις και Ελληνικών στρατιωτικών μεταγωγικών αεροσκαφών

– Νουθεσία του Τούρκου Προέδρου προς τους Έλληνες ψηφοφόρους και επέμβασή του στα εσωτερικά της χώρας

– Κρυφή διπλωματία για την είσοδο του Τουρκικού Κόμματος της Θράκης στην Ελληνική Βουλή .

– Διασύνδεση  της  Τουρκικής Ziraat Bank ( που πρόσφατα ανακοίνωσε την έναρξη της νέας Internet Banking υπηρεσίας ) που δραστηριοποιείται στην Θράκη , με δίκτυο Τραπεζών που δραστηριοποιούνται στον Ελλαδικό χώρο

– Δάνεια με ευνοϊκούς όρους της «Ziraat Bank» σε Θράκη και Δωδεκάνησα για επενδύσεις και επιχειρηματικότητα που διασυνδέονται με την Τουρκική Οικονομία

– Ενίσχυση του μουσουλμανικού τόξου στα Βαλκάνια , ως ζώνης πίεσης των Ελληνικών συμφερόντων στην Περιοχή.

Μια στρατιωτική σύρραξη μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας θα ήταν καταστροφική για τις οικονομίες των δύο κρατών , μα κυρίως , θα έθιγε, μεγάλα γεωπολιτικά και οικονομικά συμφέροντα τρίτων και συμμάχων μας .

Αυτή είναι Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΑΜΥΝΑ …ΔΥΣΤΗΧΏΣ !!

Τα συμπεράσματα δικά σας !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ (Hellas)

loading...