Αυτούς θα ψηφίσετε; Είστε αφελής για τους μέν γιατί το 2015 το 62% ψηφίσατε ΟΧΙ και επικίνδυνοι για τους δέ , γιατί το τολμήσατε.

 Δεν υπάρχει προηγούμενο στη νεότερη ιστορία Πολιτισμένου Κράτος , το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα να ¨φτύνει¨ με τέτοιο θράσος και σε παγκόσμια θέα τον λαό του και να τον θεωρεί επικίνδυνο για τε τελευταία 7 χρόνια και αφελή .

Σαν σήμερα, πριν από 7 χρόνια, στο δημοψήφισμα του 2015, παρά τους εκβιασμούς και τα κόλπα του πολιτικού και του γνωστού πλέον μιντιακού κατεστημένου, οι πολίτες απέρριψαν πανηγυρικά (με ποσοστό 61,3%) την πρόταση του σχεδίου συμφωνίας των δανειστών.

Η Καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ δήλωσε τότε ,ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ήταν απογοητευτικό καθώς ο ελληνικός λαός δε δέχτηκε να συμπορευτεί με την υπόλοιπη Ευρώπη

Και τότε , το ΟΧΙ έγινε ΝΑΙ και Ψηφίστηκε το 3ο Μνημόνιο με «Ναι» 222, «όχι» 64, «παρών» 11

Επτά χρόνια μετά , οι 3.558.450 από εσάς που ψηφίσατε ΌΧΙ συνεχίζεται να είστε αφελής και ηλίθιοι όπως ανέφερε , στη σημερινή… επέτειο του δημοψηφίσματος του 2015, κατά την έναρξη της ομιλίας του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου , λέγοντας τα εξής :

 “Λίγο έλειψε εκείνο το δημοψήφισμα να ρίξει τη χαριστική βολή στη χώρα μου. Ευτυχώς λόγω του φαντάσματος της άτακτης χρεοκοπίας η τότε κυβέρνηση έκανε πίσω” Στην ίδια ομιλία του αναφέρθηκε και στο μνημόνιο του Αυγούστου του 2015 το οποίο ψήφισαν 222 βουλευτές και το οποίο  χαρακτήρισε “αχρείαστο και ( ότι ) οδήγησε σε νέο κύκλο λιτότητας”

Πείτε τους λοιπόν , ότι στις επόμενες εκλογές  δεν θα αποδειχτείτε αφελής κι ότι θα ψηφίσετε αυτούς που σας σέβονται .

Με βαθιά εκτίμηση στην κρίση σας , κίνημα ¨ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ¨,για το συντονισμό και μόνο , όλων των καθαρών Πατριωτικών δυνάμεων .

loading...