15.000 ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΠΑΝΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ! ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ! ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ! ΙΔΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

 Η Νέα Δημοκρατία, ως αντιπολίτευση, υποστήριζε -με κάθε αφορμή- πως «ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει τους πρόσφυγες», ότι «το κάνουν επίτηδες για να αλλοιώσουν τον πολιτισμό μας» και, μάλιστα, υπήρχε η σαφής διαβεβαίωση: «Όταν γίνουμε κυβέρνηση, εμείς θα λύσουμε το Προσφυγικό».

Ας μην αναφέρουμε κάθε δήλωση που έγινε επί του θέματος, αυτός ο κατάλογος δεν έχει τέρμα. Ας θυμηθούμε μόνο τη δήλωση Μητσοτάκη, το 2016, τότε που κατηγορούσε για ανικανότητα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για έλλειψη κεντρικού σχεδιασμού στο Μεταναστευτικό, σημειώνοντας πως οι δομές φιλοξενίας λειτουργούν άναρχα και πως δεν υπάρχει κανένα συγκροτημένο σχέδιο για κατανομή των προσφύγων στην επικράτεια. Αξίζει να σημειωθεί πως εκείνη η δήλωση του κ. Μητσοτάκη ήρθε ενώ ο τότε πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν στη Βιέννη για τη μίνι ευρωπαϊκή σύνοδο Κορυφής για την προσφυγική κρίση.

Με απλά λόγια, άλλα έλεγαν και άλλα έκαναν ως κυβέρνηση!

Το νομοσχέδιο για την συμφωνία με το Μπανγκλαντές εισήχθη στην Βουλή το βράδυ της Δευτέρας. Σε χρόνο ρεκόρ, πέρασε όλες τις διαδικασίες και το ψήφισαν χθες με συμπαράσταση της αριστεράς. . Σπάσανε ακόμη και τα ρεκόρ των fast track νόμων του μνημονίου… Έχουν ξεπεράσει σε προδοσίες κατά πολύ κάθε άλλη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης!

makeleio.gr

loading...