Γερμανικό υπουργείο Υγείας: «1 στους 5.000 εμβολιασμούς κατά Covid-19 έχει σοβαρές παρενέργειες»!

 Ομολογία-σοκ κατόπιν εορτής…

Το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας της Γερμανίας, προχώρησε σε μία δήλωση-σοκ στο Twitter με την οποία παραδέχεται πως η μία στις πέντε χιλιάδες δόσεις των εμβολίων κατά του κορωνοϊού έχει σοβαρή παρενέργεια!
Παλαιότερα και το γερμανικό Υπουργείο Υγείας και φυσικά το αντίστοιχο ελληνικό έλεγαν πως τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού είναι χωρίς παρενέργειες και απόλυτα ασφαλή.
«Ένας στους 5.000 ανθρώπους επηρεάζεται από μια σοβαρή παρενέργεια μετά από εμβολιασμό κατά του COVID-19. Εάν υποψιάζεστε ανεπιθύμητες ενέργειες, ζητήστε ιατρική βοήθεια και αναφέρετε τα συμπτώματά σας στο @PEI_Germany».
Το ερώτημα που τίθεται είναι πολύ απλό: Σύμφωνα με εκτιμήσεις από την 1η Ιανουαρίου 2020 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021 είχαν πεθάνει πιθανώς 18,2 εκατομμύρια άνθρωποι εξαιτίας της πανδημίας, έναντι επίσημου απολογισμού 5,94 εκατομμυρίων.
Η επίσημη θνησιμότητα της Covid-19 ήταν 39,2 θύματα ανά 100.000 πληθυσμού, ενώ η υπερβάλλουσα θνησιμότητα υπολογίστηκε σε 120,3 θύματα ανά 100.000 πληθυσμού.
Αν δεχτούμε την επίσημη θνητότητα έχουμε δύο νεκρούς ανά 5.000 κρούσματα.
Συνεπώς, από την στιγμή που στις ΜΕΘ πεθαίνουν πλέον χιλιάδες τριπλοεμβολιασμένοι και το ίδιο το εμβόλιο αποτελεί απειλή για σοβαρή παρενέργεια που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε θάνατο (για αυτό λένε σοβαρή) για ποιο λόγο πρέπει κάποιος να εμβολιαστεί ή όσοι έχουν κάνει τρεις δόσεις να κάνουν και 4η και 5η δόση συν τα νέα εμβόλια που έρχονται (που και αυτά θεωρούνται πειραματικά καθώς δεν έχουν δοκιμαστεί σε βάθος αρκετών ετών).
loading...