Αλβανός απειλεί με τσεκούρι άντρες της ΔΙ.ΑΣ: Έπεσαν όλοι πάνω του (vid)

Συγκλονιστικό βίντεο από το Παγκράτι και τη δράση ενός 29χρονου Αλβανού με τσεκούρι. Πώς τον ακινητοποίησε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Ένα τρομακτικό είναι η αλήθεια βίντεο έφερε στο φως της δημοσιότητας το Law&Order, από τη στιγμή που άνδρας, ηλικίας 29 ετών με καταγωγή από την Αλβανία, εξύβριζε και απειλούσε κόσμο και στη συνέχεια τους άντρες της ΔΙ.ΑΣ. που έσπευσαν στην περιοχή.

Ο δράστης προκαλούσε στην περιοχή του Παγκρατίου φθορές με το τσεκούρι σ’ εν κινήσει αυτοκίνητα και απειλούσε όσα άτομα προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν. Κλήθηκε η αστυνομία από τους περίοικους και σε πολύ μικρό χρόνο έσπευσαν στο σημείο.

Του ζητούσαν να πετάξει το τσεκούρι, ωστόσο αυτός τους έβριζε και τους απειλούσε. Όταν μάλιστα κινήθηκε απειλητικά στον έναν αστυνομικό της ΔΙ.ΑΣ. οι συνάδελφοί του αμέσως έπεσαν πάνω του, κρατώντας το χέρι του με το τσεκούρι, μέχρι που του το έριξαν κάτω και τον ακινητοποίησαν, καθώς αντιστάθηκε σθεναρά.

Στη συνέχεια οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προσήγαγαν τον 29χρονο στο αστυνομικό τμήμα Παγκρατίου και εντόπισαν στην κατοχή του μαχαίρια-φονικά όπλα μήκους 29 εκατοστών.

loading...