Ολλανδή πολιτικός: Φέρνουν ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, vid

 Όλο και περισσότερα πρόσωπα κρούουν των κώδωνα του κινδύνου! Στην Ελλάδα ελάχιστοι έχουν πάρει χαμπάρι τι έρχεται μετά το καλοκαίρι…

Για αρκετούς μήνες, το ολλανδικό κόμμα Φόρουμ για τη Δημοκρατία (FvD) έχει κάνει βίντεο στα αγγλικά για τα πιο κρίσιμα θέματα που απειλούν τον κόσμο μας. Στο τελευταίο τους βίντεο, η πολιτικός Simone Kerseboom αναφέρεται στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), λέγοντας πως φέρνει την Μεγάλη Επανεκκίνηση!

Μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Εάν η καμπύλη της Ουκρανικής κρίσης μας είπε ένα πράγμα, είναι ότι ο διεθνείς οργανισμοί είναι άχρηστοι σε μια κρίση.

Τα Ηνωμένα Έθνη δεν μπόρεσαν να εκπληρώσουν την πρωταρχική τους λειτουργία, -να σταματήσουν τον πόλεμο.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, δεν μπόρεσε να προστατεύσει το παγκόσμιο εμπόριο, αντίθετα επιβλήθηκαν κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δεν μπόρεσε να προστατεύσει ούτε τα πιο βασικά ανθρώπινα δικαιώματα από την επέλαση των περιορισμών που επιβλήθηκαν από το 2020, υποτίθεται για την καταπολέμηση του ιού.

Οπότε, αν αυτοί οι διεθνείς οργανισμοί, δεν μπορούν να κάνουν αυτό που είχαν συσταθεί να κάνουν, ποιος είναι ο σκοπός τους;

Τώρα, συντάσσουν νέα συνθήκη, η οποία θα δίνει στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ειδικές εξουσίες σε κάθε μελλοντική πανδημία. Θέλουν την επικράτηση της “Μεγάλης Επανεκκίνησης”. Μια παγκόσμια κυβέρνηση, βασισμένη στην κλιματική υστερία και τον κοινωνικό έλεγχο.

Έτσι εκτός από το να είναι άχρηστοι, οι διεθνείς οργανισμοί είναι και αντιδημοκρατικοί.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δεν έχει εκλεγεί και δεν μπορεί να λογοδοτήσει».

Δείτε το βίντεο:

loading...