«ΚΟΛΑΣΗ» στην Ευρώπη! Λαθραίοι μετανάστες επιτίθενται σεξουαλικά σε νεαρά κορίτσια – ΑΒΟΗΘΗΤΕΣ οι κοινωνίες, vid

 Έπεται χάος παντού…

Η πόλη Peschiera del Garda στη βόρεια Ιταλία γνώρισε την επικίνδυνη πραγματικότητα των πολιτικών της διεθνιστικής τους κυβέρνησης για τα ανοιχτά σύνορα.

Υπολογίζεται ότι 1.500 άνδρες λαθραίοι μετανάστες, οι περισσότεροι Βορειοαφρικανοί, τρομοκρατούσαν την πόλη. Κορίτσια δέχθηκαν σεξουαλικές επιθέσεις και παρενοχλήσεις από όχλους των παράνομων μεταναστών. Άλλοι έτρεξαν ​​μέσα στο χωριό, καταστρέφοντας βιτρίνες, επιτέθηκαν και ληστεύοντας τουρίστες, παρενοχλώντας πεζούς, τρομοκρατώντας τους αυτοκινητιστές και επιτέθηκαν στην αστυνομία.

Η κόλαση της πόλης κράτησε μέχρι το βράδυ, όταν οι νεαροί αλλοδαποί εισέβαλαν στον σταθμό Peschiera καθ’ οδόν για το σπίτι τους. Η συγκοινωνία διακόπηκε για αρκετές ώρες ενώ οι λαθραίοι μετανάστες τρομοκρατούσαν αθώους πολίτες.

Ορδές μεταναστών που επιβιβάστηκαν στα τρένα παρενόχλησα σεξουαλικά και επιτέθηκαν σε νεαρά κορίτσια που προσπαθούσαν να επιστρέψουν στο σπίτι μετά την επίσκεψη στο λούνα παρκ «Gardaland» στην Peschiera.

Το ακόλουθο ιταλικό ρεπορτάζ από το Milano Pavia TV περιγράφει τι συνέβη σε μια ομάδα έξι έφηβων κοριτσιών που επέστρεψαν στα σπίτια τους στο Μιλάνο:

loading...