Ειδικοί στα βιολογικά όπλα: «Ο Φάουτσι θα μείνει στην ιστορία ως ο μεγαλύτερος ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ συνώνυμο του Δρ. Μένγκελε», vid

 Πόσα εκατομμύρια επί εκατομμυρίων τον άκουσαν και εμβολιάστηκαν 3 και 4 φορές;

Αναμφίβολα ένα από τα πρώτα πρόσωπα της πανδημίας ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ που μας έρχεται στο μυαλό είναι ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος των ΗΠΑ, Άντονι Φάουτσι.

Ο άνθρωπος πίσω από τις πανδημίες, έχει διατελέσει σταθερά τις τελευταίες δεκαετίες ως κορυφαίος σύμβουλος πολλών Αμερικανών προέδρων.

Ακόμα και στον μικρό ελληνικό κόσμο τα ΜΜΕ της παραπληροφόρησης και οι “ειδικοί” φρόντισαν να υμνήσουν όσο κανέναν άλλον τον Φάουτσι έχοντάς τον ως…πρότυπο!

ΩΣΤΟΣΟ φαίνεται πως η αλήθεια απέχει παρασάγγας!

Η δημοσιογράφος και επί χρόνια επικεφαλής ανταποκρίτρια των Εξωτερικών Υποθέσεων των ΗΠΑ, Λάρα Λόγκαν, αποκάλυψε πως στους κύκλους των μυστικών υπηρεσιών και των ειδικών στα βιολογικά όπλα ο Φάουτσι είναι συνώνυμο του διαστροφικού ναζιστή γιατρού, Γιάσεφ Μένγκελε:

«Και αυτό είναι απόλυτα αληθινό! Στην πραγματικότητα αυτό που μου είπαν πολλοί γιατροί και άνθρωποι των μυστικών υπηρεσιών και ειδικοί στα βιολογικά όπλα και επαγγελματίες στην περίθαλψης είναι ότι ο Φάουτσι θα μείνει γνωστός στην ιστορία ως ο μεγαλύτερος μαζικός δολοφόνος, μόλις μάθουμε όλη την αλήθεια»:

loading...