«ΡΟΥΚΕΤΑ» Παπαχελά: «Οι κυρώσεις ΔΙΑΛΥΟΥΝ την Ευρώπη, ΚΕΡΔΙΖΕΙ ο Πούτιν» – ΡΕΖΙΛΙ η κυβέρνηση, vid

 

Από έναν φιλοδυτικό δημοσιογράφο: Και τώρα τρέχουν…

ΝΙΚΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ;;;; ΟΧΙ!!!

Ακόμα και ο διεθνιστής φιλοδυτικός δημοσιογράφος Παπαχελάς παραδέχτηκε ότι ο Πούτιν έχει χαλάσει το μυαλό της Δύσης: «Ξεκίνησαν οι κυρώσεις από την ΕΕ κατά της Ρωσίας αλλά τελικά αυτό έχει διαλύσει την Ευρώπη από μέσα».

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε, φιλοκυβερνητικό μάλιστα, τηλεοπτικό σταθμό, ο διευθυντής της «Καθημερινής», Αλέξης Παπαχελάς έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ότι «πάμε σε έναν εξαιρετικά βαρύ χειμώνα», εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο έχει διαχειριστεί η ΕΕ την Ρωσία και τον Πούτιν – μια παραδοχή, η οποία όταν ακούγεται από ένα φιλοδυτικό και φιλοατλαντικό μέσο, αποκτά άλλη βαρύτητα, καθώς στην Ελλάδα ακούγαμε συνεχώς πως η Ρωσία χάνει και πως ο Πούτιν θα ανατραπεί, θα πεθάνει κοκ.

«Ξεκίνησε το εμπάργκο και οι κυρώσεις από την ΕΕ κατά της Ρωσίας, αλλά τελικά όλο αυτό αρχίζει και διαλύει την Ευρώπη από μέσα», παραδέχτηκε ο Αλ. Παπαχελάς.

 «Δεν τον πονάει και τόσο τον Πούτιν να τον “χτυπήσουμε” στο κομμάτι του αερίου και του πετρελαίου. Από την πώληση πετρελαίου στην Ασία, έβγαλε μέσα σε ένα μήνα δύο δισ. παραπάνω», συμπλήρωσε.

«Το ρούβλι βλέπουμε ότι έχει γίνει ένα πολύ ισχυρό νόμισμα. Οικονομικά αυτή τη στιγμή κερδίζει ο Πούτιν», τόνισε.

 «Πάμε σε έναν εξαιρετικά βαρύ χειμώνα», κατέληξε.

loading...