Χαράρι: «ΓΙΑΤΙ κάνουν οι άνθρωποι παιδιά;;;» – Οι διεθνιστές ετοιμάζουν ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, vid

 

Ασταμάτητα τα βίντεο από τον από τον «προφήτη» του Σβαμπ, συνομιλητή του Κυριάκου Μητσοτάκη και συμβούλου του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), Yuval Noah Harari, ο οποίος αυτή την φορά, στο πλαίσιο της αποσυμφόρησης του πληθυσμού, κάτι που συζητιέται πλέον ανοιχτά στο WEF, εξέφρασε την άποψή του.

«Η Γη έχει υπερπληθυσμό. Συνεπώς, η αποφυγή απόκτησης ενός παιδιού είναι μια αποδεκτή, σωστή επιλογή. Κατά την γνώμη μου», είπε ο ένας συνομιλιητής του Χαράρι και του έδωσε την σκυτάλη για να πει αν συμφωνεί ή όχι :«Όντως, πρέπει οι νεότεροι να αποφεύγουν να αποκτήσουν παιδιά ή το αντίθετο;»!

Απάντησε μεταξύ άλλων ο Χαράρι:

«Πιστεύω πως αυτή είναι μια εντελώς προσωπική επιλογή.

Δεν έχουμε έλλειψη ανθρώπων. Αν παραμείνει ο παγκόσμιος πληθυσμός στα 8 δισεκατομμύρια, αν κατέβει στα 5 δισεκατομμύρια, είναι μια χαρά. Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι στην Γη.

Πιστεύω πως υπάρχει ένα πολύ βαθύ, φιλοσοφικό, υπαρξιακό, πνευματικό ζήτημα που αφορά το ”Γιατί αποκτούν οι άνθρωποι παιδιά;”

Και υπάρχουν 2 πολύ συνηθισμένες προσεγγίσεις.

Η μια προσέγγιση είναι ότι οι άνθρωποι αποκτούν παιδιά για τα δικά τους συμφέροντα και σκοπούς. Έχουν τα όνειρά τους, έχουν τις φαντασιώσεις τους, έχουν το φορτίο που συσσωρεύουν στην διάρκεια της ζωής τους και θέλουν κάποιον να πάρει αυτό το φορτίο και ”Τώρα κουβάλα το εσύ!!!”.

Η άλλη επιλογή -κι αυτό ξαναλέω εξαρτάται απ’ τις θρησκευτικές και πνευματικές σας απόψεις- δεν είσαι εσύ αυτός που δημιουργεί το παιδί. Το παιδί έρχεται ίσως απ’ τον Θεό, ίσως από κάποια προηγούμενη ζωή ή οτιδήποτε. Κι έρχεται με το δικό του φορτίο. Δεν είναι η αποσκευή σου!!!

Αποκτάς παιδιά επειδή έχεις επιλέξει να βοηθήσεις κάποιον με τα δικά του φορτία, όχι για να έχεις κάποιον ώστε να φορτώσεις τα δικά σου φορτία πάνω του…».

Κάπως έτσι, αξιοποιώντας την πικρή πραγματικότητα μέσα σε οικογένειες, την οποία ο Χαράρι εύστοχα εντόπισε και επικαλείται, η διεθνιστική τάξη ενδεχομένως αναλάβει τον έλεγχο των γεννήσεων.

Δείτε τα βίντεο:

loading...