Tamagotchi kids ή αλλιώς ΨΗΦΙΑΚΑ ΜΩΡΑ! Ετοιμαστείτε για ΑΓΡΙΑ ΜΕΙΩΣΗ του ανθρώπινου πληθυσμού

 Ρεπορτάζ του Guardian – 

Ειδικός στην τεχνητή νοημοσύνη λέει ότι μέσα σε 50 χρόνια, οι γονείς θα επιλέξουν να αποκτήσουν «ψηφιακούς απογόνους» που θα υπάρχουν μόνο στο εικονικό σύμπαν λόγω ανησυχιών για το περιβάλλον και τον υπερπληθυσμό.

Η πρόβλεψη έγινε από την Catriona Campbell, η οποία περιγράφεται ως «μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες του Ηνωμένου Βασιλείου στην τεχνητή νοημοσύνη».

Σύμφωνα με τον Campbell, οι γονείς θα αποφασίσουν να αποκτήσουν ψηφιακά μωρά, μια ενημερωμένη έκδοση των ιαπωνικών ψηφιακών παιχνιδιών για κατοικίδια Tamagotchi, για τους ίδιους λόγους που επιλέγουν ήδη να μην έχουν πραγματικά μωρά, δηλαδή, «ανησυχίες για το περιβάλλον, τον υπερπληθυσμό, το αυξανόμενο κόστος μεγαλώνοντας ένα παιδί».

«Η Κάμπελ προβλέπει ότι όλα αυτά θα εφαρμοστούν παντού και θα αγκαλιαστούν από την κοινωνία μέσα σε μισό αιώνα», αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Guardian.

 Η ειδικός της τεχνητής νοημοσύνης λέει ότι τα μωρά του κυβερνοχώρου θα είναι τελικά δυσδιάκριτα από τα πραγματικά και ότι αν οι γονείς τα βαρεθούν, μπορούν απλώς να τα ακυρώσουν όπως θα έκαναν με μια μηνιαία συνδρομή στο Netflix.

«Η Κάμπελ λέει ότι τα εικονικά παιδιά θα σας μοιάζουν και θα μπορείτε να τα παίζετε και να τα αγκαλιάζετε. Θα είναι σε θέση να προσομοιώνουν συναισθηματικές αντιδράσεις καθώς και ομιλία, η οποία θα κυμαίνεται από «googoo gaga» έως backchat, καθώς μεγαλώνουν», αναφέρει η εφημερίδα.

Το άρθρο τονίζει επίσης ότι οι ανησυχίες ότι τα ψηφιακά μωρά θα ήταν απλώς «ανατριχιαστικές δυστοπικές κούκλες» που μπορούν να ενεργοποιηθούν και να απενεργοποιηθούν είναι «παλιομοδίτικες».

«Σκεφτείτε τα πλεονεκτήματα: ελάχιστο κόστος και περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Και λιγότερη ανησυχία», προσθέτει η εφημερίδα.

Τι λένε οι διεθνιστές λοιπόν;;; Μην κάνετε κανονικά παιδιά! Πώς ονομάζεται αυτό;;; Αποσυμφόρηση πληθυσμού!!!

loading...