ΑΡΘΡΟ spoof – ΑΝΕΓΚΥΡΟΣ ΙΣΤΟΓΡΑΦΟΣ: ΓΙΑΤΙ Ο ΑΨΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΗΣ ΚΛΩΤΣΗΣΕ ΤΗΝ ΓΑΤΟΥΛΑ ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

 Καθώς νεαρή γυναίκα χόρευε ζωηρά σε κοινωνική εκδήλωση στο Πακιστάν παρουσιάστηκε ξαφνικά μεγαλόσωμος άντρας και την κλώτσησε στο στήθος τόσο δυνατά, που εκσφενδονίστηκε προς τα πίσω εκτός πίστας.

Αν και αρχικώς θεωρήθηκε ότι τα κίνητρα του δράστη ήταν φαλλοκρατικά τελικώς αποδείχτηκε ότι εντελώς αντίθετως επρόκειτο για φεμινιστικά καθώς ήταν ο πολιτευτής του προοδευτικού (νέας εποχής) κόμματος Παβ Πολάκ, που δήλωσε:

‘Βλέποντας την λεγάμενη να χορεύει με βαμμένο πρόσωπο μου ήρθε στο μυαλό το τραγούδι του Τζον Λέννον Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΓΡΟΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ που λέει ότι εμείς οι άντρες ‘Την κάνουμε να βάφει το πρόσωπό της και να χορεύει… Σκέψου το… Κάνε κάτι γι’ αυτό!’. Έτσι έκανα κάτι γι’ αυτό! Η κοπέλα αυτή έπαιζε το παιχνίδι του σεξισμού, που καταπιέζει τις γυναίκες! Τα ‘νιάου-νιάου βρε γατούλα’ που ξέρατε επί φαλλοκρατίας να τα ξεχάσετε! Αυτά ήταν το 1959 στην Ελλάδα! Δεν βλέπετε που οι (αριστερές και δεξιές) προοδευτικές δυνάμεις αυτής της χώρας (63 χρόνια μετά) μας υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες;’

Κατόπιν τούτου το φεμινιστικό τμήμα προοδευτικού (νέας εποχής) κόμματος πληροφορούμενο ότι πρόκειται για στέλεχος αδελφού κόμματος (και κατά μείζονα λόγο του φιλότουρκου και συνεπώς εκ των ενόντων ανθελληνικού Πακιστάν) πέταξε στα σκουπίδια το απόγευμα την ανακοίνωση περί σεξιστικού εγκλήματος μίσους ‘νταή’ που είχε βγάλει το πρωί κι απένειμε τα εύσημα στον ‘αψύ Πακιστανό αγωνιστή, που κόντεψε να σπάσει το πόδι του παλεύοντας για το δικαίωμα των γυναικών να μην χορεύουν!’.
Μην ξεχνάμε ότι όταν ξέσπασε ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΒΡΑΚΑΚΙΑ ΤΩΝ ΝΟΡΒΗΓΙΔΩΝ (επειδή ήταν μπικίνι) ο πακιστανικής καταγωγής υπουργός πολιτισμού και αθλητισμού της σκανδιναβικής χώρας δήλωσε: ‘Τί αλλαγές απαιτούνται στον φαλλοκρατικό & συντηρητικό κόσμο των σπορ!’ … και φυσικά η παγκόσμια ομοσπονδία υποχώρησε και τα φεμινιστικά & προοδευτικά (νέας εποχής) σορτσάκια έχουν μπατζάκια.
loading...