Ο Αντιναύαρχος ε.α. Εγκολφόπουλος προκαλεί ”εγκεφαλικά” στους Τούρκους: ”Με SCALP καταστρέφουμε τις γέφυρες του Βοσπόρου”-”Ηλεκτροσόκ” στην Άγκυρα


 Ο Αντιναύαρχος ε.α. Εγκολφόπουλος προκαλεί ”εγκεφαλικά” σήμερα στη Τουρκία, καθώς πέρασε μέσα σε λίγες δύο ηχηρά μηνύματα προς την Τουρκία!


Αρχικά το πρωί ανέφερε: «Εμείς που τους έχουμε ζήσει δεν φοβόμαστε. Γράψτε το με μεγάλα γράμματα. Όχι, δεν φοβόμαστε, δεν μας ενδιαφέρουν. Μακάρι να κάνουν κίνηση, διότι αυτό που θα τους συμβεί δεν το έχουν διανοηθεί και δη τώρα. Αλλά θέλω να πω, ότι δεν είναι ούτε πατριωτικό ούτε εθνικιστικό αυτό.Είναι η αλήθεια. Πολλοί από μέσα δεν μπορούν να βγουν να τα πουν αυτά. Εγώ τους έχω ζήσει 38 χρόνια και ξέρω πώς είναι, πώς σκέπτονται. Κάνουν τους νταήδες και μετά φεύγουν. Αυτοί είναι οι Τούρκοι. Αυτό κάνει και ο κ. Ερντογάν» υπογράμμισε ο κ. Εγκολφόπουλος.Εν συνεχεία μίλησε στο LIVE NEWS του MEGA όπου ανέφερε:

«Η κρίση αυτή, με τον τρόπο που την εκδηλώνει ο Ερντογάν, μόνο στην καταστροφή του ίδιου του Ερντογάν μπορεί να φτάσει. Δεν το λέω για να χαρεί κανένας, αλλά όλοι οι έμπειροι στρατιωτικοί αντιμετωπίζουν το θέμα με τον ίδιο τρόπο».

«Από όταν ο Ερντογάν ανέλαβε την εξουσία έχει αποδεκατίσει τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας. Από ρο 2016 και μετά έχει διώξει τους εναπομείναντες έμπειρους αξιωματικούς επιτελικούς που είχε. Βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια… Αυτό το σόου που έγινε εγώ το παρακολουθώ από το 1975. Βλέπουμε το ίδιο πράγμα που δεν έχει αλλάξει σε τίποτα», πρόσθεσε ο κ. Εγκολφόπουλος.

Στη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η Τουρκία έχει συμβάλει και η οικονομική κρίση, αλλά και το εμπάργκο όπλων που της έχουν επιβάλει οι ΗΠΑ.

Στη συνέχεια ο κ. Εγκολφόπουλος τόνισε πως η Ελλάδα βρίσκεται σε καλύτερη θέση, που θα μπορεί να αντιμετωπίσει ένα θερμό επεισόδιο.

«Από το 2019, μετά την κρίση που περάσαμε, είχαμε τεράστια προβλήματα στην συντήρηση όλων, του Στρατού, της Αεροπορίας και του Ναυτικού. Έδωσε πολλά η παρούσα κυβέρνηση, σήμερα έχουμε έρθει σε ένα επίπεδο που μας έχει δώσει υπεροπλία», τόνισε.

Μάλιστα το καλύτερο το άφησε για το τέλος!

”Τρία σκαλπ όταν φύγουν από την Λάρισα θα καταστρέψουν τι γέφυρες του Βοσπόρου”.

Αυτές οι δηλώσεις ”έτσουξαν” τους Τούρκους, οι οποίοι ανέφεραν τα εξής:

”Άρχισαν να ονειρεύονται ξανά! Εξωφρενικά λόγια από τον Έλληνα διοικητή

Σε τηλεοπτικό κανάλι στην Ελλάδα, ο απόστρατος αντιναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού ξεπέρασε τα όριά του. Ο Εγκολφόπουλος στην ομιλία του είπε: «Πρώτα τα αεροπλάνα μας θα καταστρέψουν τις γέφυρες στην Κωνσταντινούπολη».

Ενώ οι πρόσφατες εξελίξεις με την Ελλάδα συνέχισαν να είναι ένα από τα πιο σημαντικά θέματα της ατζέντας, σκανδαλώδεις δηλώσεις χρησιμοποιήθηκαν σε τηλεοπτικό κανάλι στην Ελλάδα. Ξεπέρασε τα όριά του με τα αλαζονικά λόγια ο απόστρατος αντιναύαρχος Εγκολφόπουλος.

«Πρώτα τα αεροπλάνα μας θα καταστρέψουν τις Γέφυρες του Βοσπόρου στην Κωνσταντινούπολη, θα εκτοξευθούν 3 πύραυλοι SCALP και μετά θα τους πούμε «μπορείτε να έρθετε τώρα»”, σχολιάζουν οι Τούρκοι.

https://directus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :