O Π.Ο.Υ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

ΓΕΡΩΝ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ: «Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ…»

Παρά τα εμπόδια στην 75η ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στη Γενεύη στα τέλη Μαΐου, η προσπάθεια για την περαιτέρω

ενδυνάμωση του οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών προχωρά, παραμένοντας μια σημαντική απειλή για την εθνική κυριαρχία και την αυτοδιοίκηση των ΗΠΑ, σύμφωνα με κορυφαίους εμπειρογνώμονες.

Μετά από κάποιες μικρές αλλαγές στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας (ΔΚΥ) που εγκρίθηκαν στην πρόσφατη σύνοδο του ΠΟΥ, ο οργανισμός υγείας του ΟΗΕ και οι κυβερνήσεις μέλη του εργάζονται για νέες, εκτεταμένες τροποποιήσεις στους παγκόσμιους κανόνες, οι οποίες θα υποβληθούν τον Σεπτέμβριο.

Ταυτόχρονα, οι ηγέτες του ΠΟΥ και οι κυβερνήσεις μέλη του επεξεργάζονται επίσης μια νέα Διεθνή Συνθήκη για την Πανδημία.

Η διαφαινόμενη διεθνής συμφωνία, η οποία ακόμη συντάσσεται, αναμένεται να παραχωρήσει στον ΠΟΥ τεράστιες νέες εξουσίες, εφόσον εγκριθεί.

Τόσο οι τροπολογίες όσο και η υπό διαπραγμάτευση συνθήκη αποσκοπούν στην ενδυνάμωση του ΠΟΥ για την καταπολέμηση παγκόσμιων κρίσεων υγείας, όπως οι πανδημίες, σύμφωνα με αξιωματούχους του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών και του ΠΟΥ.

Ωστόσο, οι Αμερικανοί νομοθέτες σε πολιτειακό και ομοσπονδιακό επίπεδο αντιδρούν σθεναρά. Εμπειρογνώμονες σε θέματα διεθνούς δικαίου και υγειονομικής περίθαλψης δήλωσαν στην Epoch Times ότι ο απώτερος στόχος είναι να επιβληθεί «ιατρική τυραννία» στην ανθρωπότητα και όχι να προστατευθεί η υγεία.

«Πρόκειται για άλλη μια μεγάλη ολοκληρωτική αρπαγή εξουσίας από το CDC, τον ΠΟΥ, τον Μπιλ Γκέιτς, την Μεγάλη Φαρμακοβιομηχανία, τη Βιομηχανία Βιολογικού Πολέμου, τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας και άλλους για να επιβάλουν την ιατρική τυραννία τους στην ανθρωπότητα», δήλωσε ο Φράνσις Μπόιλ, καθηγητής Διεθνούς Δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις.

Ο Μπόιλ, ο οποίος έγραψε τη νομοθεσία του 1989 για την εφαρμογή της Σύμβασης για τα Βιολογικά Όπλα που εγκρίθηκε ομόφωνα από το Κογκρέσο, δήλωσε ότι η κατάληψη της εξουσίας του ΠΟΥ πρέπει να αντιμετωπιστεί «με κάθε κόστος», προτρέποντας τους Αμερικανούς νομοθέτες να εμπλακούν για να τη σταματήσουν τώρα.

Σε συνέντευξή του στην Epoch Times, ο Μπόιλ δεν συγκρατήθηκε, αποκαλώντας τον ΠΟΥ «εγκληματική οργάνωση» που είναι «εντελώς σάπιος, διεφθαρμένος και κατάπτυστος». Προέτρεψε έντονα να μην δοθεί στον ΠΟΥ περισσότερη εξουσία ή χρήματα.

«Δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια οργάνωση βιτρίνα για τη φαρμακοβιομηχανία, τη βιομηχανία βιολογικού πολέμου και τον Γκέιτς», πρόσθεσε ο Μπόιλ, αναφερόμενος στον δισεκατομμυριούχο συνιδρυτή της Microsoft Μπιλ Γκέιτς, λέγοντας ότι θα πρέπει να αφεθεί να «σαπίσει στο αμπέλι» και στη συνέχεια να «σκορπίσει αργά στον άνεμο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...