ΠΟΥΤΙΝ: «ΟΧΙ, ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ! ΤΕΛΟΣ ΜΟΝΟΠΟΛΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! OΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ…»

Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΛΩΝ…

ΒΙΝΤΕΟ




ΟΙ ΗΠΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΩΣ «ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗ ΓΗ»! ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η

ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΑΥΛΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Τ΄ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μίλησε στην ολομέλεια του 25ου Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης. Οι βασικές δηλώσεις του Ρώσου ηγέτη βρίσκονται στο υλικό του RIA Novosti.

Ο κόσμος αλλάζει…

Oι Δυτικοί δεν είναι μόνο μέσα στην άρνηση αυτοί επιχειρούν να πολεμήσουν κατά της εξέλιξης της ιστορίας. Αυτοί θεωρούν ότι όλο ο υπόλοιπος κόσμος είναι περιφερειακός ότι είναι η πίσω τους αυλή και ότι τ΄άτομα που ζουν εκεί είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Γιατί οι ΗΠΑ θεωρούν εαυτούς εξαιρετικούς- ανώτερους. 

Τις τελευταίες δεκαετίες φαίνεται ότι νέα ισχυρά πολιτικά κέντρα αναδύθηκαν στον πλανήτη που κερδίζουν σ΄εμπιστοσύνη. Αυτές οι αλλαγές είναι θεμελιώδεις κρίσιμες κι αδυσώπητες. Είναι λάθος να θεωρείται πως αυτή η περίοδος των τεκτονικών αλλαγών θα είναι ένα περαστικό κίνημα και ότι όλα θα επανέλθουν στο κανονικό.

Όχι, ποτέ πια τίποτα δεν θα είναι όπως πριν. Aν ένας εξεγερμένος, επαναστάτης δεν μπορεί να εκδιωχθεί ή να ειρηνεύσει επιχειρούν να τον απομονώσουν ή να τον καταργήσουν. Αυτή είναι η σύγχρονη εικόνα της ρωσοφοβίας στη Δύση και των τρελών τιμωριών κατά της Ρωσίας.


ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...