Οι κυβερνήσεις για το συμφέρον τους με το metoo υποτιμούν πολύ το γυναικείο φύλο και υπερεκτιμούν τους ΛΟΑΤΚΙ.





Ελένη Παπουτσή. Εκπαιδευτικός Master of education-Κλινική ψυχολόγος —  

Αυτό το νερόβραστο κίνημα metoo (δε λέμε για βιασμό ανωμάλων, αυτό είναι άλλο) , υποτιμάει πολύ το γυναικείο φύλο και δεν το καταλαβαίνει, κάνουν τη γυναίκα να θέλει προστάτες και μάλλον θέλει να ευνουχίσει και το αντρικό φύλο, γιατί είναι πολύ θολά τα όρια των παρενοχλήσεων.

Πρώτα από όλα (όλως τυχαίως…λένε οι μη σκεπτόμενοι) συμβαίνει σε κοπέλες που τις έχουν μεγαλώσει με τις 9 από τις 10 λέξεις ότι είναι όμορφες και ότι πρέπει να εκμεταλλευτούν την ομορφιά τους.

Όταν συναντάει λοιπόν η γυναίκα αυτή, έναν όχι ισορροπημένο, αλλά νάρκισσο άντρα , το έχει στη σκέψη της και προσπαθεί μέσω αυτής της οδού, χωρίς να φαίνεται, να τον προσελκύσει για να κερδίσει τη δουλειά. , τη συντροφικότητα, το συμφέρον της. Με τα τηλεπαθητικά κύματα που του στέλνει, ως πομπός, αυτός το εκλαμβάνει, ως δέκτης και φέρεται ανάλογα .

Παλιότερα το έλεγαν φλερτ. Δεν υπάρχει ούτε μια γυναίκα να μην την έχουν φλερτάρει με οποιοδήποτε τρόπο σε οποιοδήποτε χώρο. Ούτε μια, γιατί θα έπαιρνε Νόμπελ. Το σταματάει όμως , όπως και όπου θέλει, αν είναι ισορροπημένη και ξέρει τι θέλει.

Εξαρτάται αυτή, πώς θα το χειριστεί, με τη σκέψη της, τη δυναμικότητά της, τη συμπεριφορά της, το όπλο του λόγου της. Δεν έχει ανάγκη από προστάτες.

Το κράτος αντί να το πουλάει, ότι προστατεύει, ότι κάνει κάτι σημαντικό, ας βάλει από το τέλος του Δημοτικού , τη δέουσα συμπεριφορά των γυναικών σε παρενοχλήσεις και πώς θα τις αποφεύγουν, καθώς και αντίστοιχη παιδεία στους γονείς κοριτσιών ,γιατί είναι απαραίτητη πριν φτάσουν σε καταγγελίες/ Πρωτίστως αγοριών , για να έχουν σωστή παιδεία για το πώς και πότε , ευγενικά θα φλερτάρουν. Πολλές φορές, αρχίζουν να φλερτάρουν πρώτα οι γυναίκες.

Από τη νέα χρονιά, σε όλα τα αγόρια, υποχρεωτική εκπαίδευση και για βιασμούς. Αν δουν οι εκπαιδευτικοί περίεργη συμπεριφορά υπέρ των βιασμών, εντολή στους γονείς για ψυχίατρο.

Διαχείριση θυμού υποχρεωτικά και για τα δυο φύλα.

Ντροπή των κυβερνήσεων, σήμερα με τόση ανάπτυξη της τεχνολογίας και με βόλτες σε πλανήτες να μη εκπαιδεύονται στα πάθη. Ντροπή της πολιτείας να υπάρχουν τόσοι φόνοι και βιασμοί και να μιλούν για τα φλερτ.

Δίνουν έμφαση στη σεξουαλική αγωγή και στη διαφορετικότητα επειδή τους συμφέρει. Το κάνουν, για να γεννούν αυτοί στη χώρα μας που έχουν αποφασίσει οι κυβερνήσεις. Δεν είναι από αγάπη και ευαισθησία

Οι υποσχέσεις και τα συμφέροντα πρώτα να αναμείξουν τους λαούς. Έχετε ακούσει ποτέ για Πακιστανούς να τιμωρηθούν, ενώ βιάζουν και παρενοχλούν; Όχι γιατί επιδιώκουν οι κυβερνήσεις να κάνουν αυτοί παιδιά με Ευρωπαίες και μάλιστα με Ελληνίδες που ταιριάζει το κλίμα τους.

Αυτά τα απλά, γιατί δεν τα λύνουν με την εκπαίδευση;

Γιατί εργαλειοποιούν επίσης τους ΛΟΑΤΚΙ; Για τον ίδιο λόγο ανάμειξης πληθυσμών, ενώ στα παιδιά τους κάνουν τα πάντα για να μη γίνουν ΛΟΑΤΚΙ. Δεν σας κάνει εντύπωση;

Εδώ να διευκρινίσουμε ότι σεβόμαστε κάθε ψυχή προς εξέλιξη, ότι η ψυχή δεν έχει φύλο και την ίδια άξια που έχει η ψυχή των ΛΟΑΤΚΙ, έχει και των μη, για αυτό θέτουμε και θέμα εργαλειοποίησης που δεν είναι από αγάπη σε αυτά τα άτομα. Πρέπει να αφυπνιστούν και αυτό που κάνουν να το κάνουν συνειδητά και όχι γιατί τους ωθούν εκεί οι κυβερνήσεις, για τα συμφέροντά τους.

Για να μειώσουν επίσης, τον αριθμό των Ελλήνων, φέρνουν τις υιοθεσίες στα ομόφυλα ζευγάρια.

Υπάρχουν πολλά ζευγάρια ετερόφυλα που ζητούν να υιοθετήσουν παιδί και περνούν δικαίως από ενδελεχή έλεγχο . Αν μαλώνουν μεταξύ τους, αν το παιδί το αποδέχεται το περιβάλλον τους, αν διαθέτουν τα οικονομικά μέσα για να μπορέσουν να το μεγαλώσουν φυσιολογικά.

Kάποια στιγμή, γύρω στα 5, μετά από ορισμένες προετοιμασίες , μιλούν στο παιδί για την υιοθεσία του. Άλλα παιδιά το δέχονται , άλλα όμως θλίβονται , άλλα περνούν υπαρξιακή κρίση, και τα περισσότερα εκμεταλλεύονται την υιοθεσία τους. Όταν οι θετοί γονείς δείξουν μεγάλη αδυναμία και προσκόλληση στα υιοθετημένα παιδιά τους, ενίοτε εξαντλημένοι, τότε το παιδί λέει τις περισσότερες φορές με διάφορα λόγια <Αν θέλεις να με έχεις θα δώσεις αυτά…> Από χρήματα έως οτιδήποτε άλλο. Αυτό είναι γεγονός και το ξέρουν όσοι ασχολούμαστε με παιδιά.

Όλα αυτά, όταν ζουν μέσα σε φυσιολογική οικογένεια με θετή μητέρα και θετό πατέρα. Οι άνθρωποι που δεν έχουν ασχοληθεί ,δεν τα μαθαίνουν ποτέ, γιατί οι θετοί γονείς δεν τα λένε. Παρουσιάζουν άλλες εικόνες στην κοινωνία, ακόμα και αν υποφέρουν. Τώρα βέβαια κάποιο

σοβαρό κίνητρο ,είναι και το οικονομικό επίδομα που παίρνουν.

Όταν τα παιδιά ζουν σε ίδρυμα εξαρτάται από το ίδρυμα πώς το βιώνουν. Αν είναι πολιτισμένο όπως το χωριό SOS, τα παιδιά μεγαλώνουν με το απαραίτητο μητρικό πρότυπο που προσφέρει αμέριστη, άδολη αγάπη . Τα παιδιά μέσα στο πολιτισμένο ίδρυμα μαθαίνουν να παίζουν ρόλους και να κοινωνικοποιούνται με τα πολλά άτομα που συναναστρέφονται και βιώνουν τις συμπεριφορές τους. Τα παιδιά αυτά βγαίνουν ολοκληρωμένα , μπορεί να παντρευτούν συντρόφους απτό ίδιο ίδρυμα , εργάζονται στην κοινωνία και διαιωνίζουν το ανθρώπινο είδος, ενώ επισκέπτονται τον χώρο τις γιορτές για να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους.

Επομένως μέσα στο συγκεκριμένο και σε παρόμοια ιδρύματα τα παιδιά μεγαλώνουν με ευχαρίστηση με ενσυναίσθηση και με πολλή αγάπη. Ωφελούν την κοινωνία. Είναι προτιμότερο ένα ίδρυμα τέτοιο ,παρά ένα ζευγάρι ομόφυλων μέσα στο οποίο τα παιδιά βλάπτονται και ακολούθως θα βλάψουν.

Είναι άλλα παιδιά που μεγαλώνουν μέσα σε μονογονεϊκες φυσικές οικογένειες . Τα αγόρια που μεγάλωσαν χωρίς αντρικό πρότυπο στα Καλάβρυτα, μετά από τη σφαγή των ανδρών, μέσα στα άγονα εδάφη και τη φτώχεια. Δεν μιλούσαν τότε για αυτοκτονίες και παρόμοια οι μάνες τους. Στάθηκαν γενναίες Μάνες με οδηγό το μητρικό τους ένστικτο και την πίστη τους . Πρόσφεραν ακόμη και με το λόγο τους στην αρχή, πρότυπα των δυο φύλων. Τα παιδιά αυτά έκαναν φυσιολογικές οικογένειες και προσέφεραν ισορροπίες στην κοινωνία μας με τα επαγγέλματά τους.

Επομένως τα παιδιά αυτά που είχαν τόσο γενναίες μάνες μεγάλωσαν πολύ καλύτερα από ότι σε ζευγάρι ομόφυλων.

Ας δούμε από εμπειρίες τι γίνεται στο ζευγάρι ομόφυλων, αλλά δεν ενδιαφέρει τις κυβερνήσεις για τις σκοπιμότητές τους

Τα ζευγάρια ομόφυλων στην πλειοψηφία τους μαλώνουν πολύ μεταξύ τους από υπερβολικές ζήλειες, γιατί τα άτομα αυτά έχουν σύμφωνα με ψυχιάτρους, πολλές πνευματικές διαταραχές και προσκολλήσεις . Δεν έχουν μεταξύ τους αγάπη με την ανθρώπινη ή χριστιανική έννοια. Αγαπάμε όλον τον κόσμο, προσφέρουμε ότι μπορούμε , φροντίζουμε όποιον μπορούμε, ενωνόμαστε πνευματικά και ψυχικά με τους ανθρώπους, αλλά τα άτομα αυτά βασίζονται στην εξάρτηση και έλξη του υλικού σώματος, και δεν έχουν σχέση με πνευματικότητα και στοχασμό.

Στα ζευγάρια ομόφυλων δεν υπάρχει αγάπη πνευματική, μόνο ηδονική και επιδερμική έλξη. Εκεί εξαντλούν την ενέργειά τους ,από ενοχές με πολύ θόρυβο.

Ηρεμία δεν υπάρχει μεταξύ τους ,γιατί έχουν τρομερή ζήλεια

Πρότυπα με την έννοια της φύσης δεν προσφέρουν, γιατί όταν τα παιδιά βλέπουν γονείς του ιδίου φύλου, δεν κοινωνικοποιούνται. Για ποια κοινωνία τα ετοιμάζουν; Για μια θολή ; Για μια δική τους; Ή προσπαθούν να θολώσουν και τους υπόλοιπους;

Γίνονται και αυτά ίδια με πολλά προβλήματα και πολλά απωθημένα ,γιατί με τη σειρά τους ζηλεύουν τα παιδιά που έχουν μάνα η πατέρα και αυτά όχι. Μεταφέρουν μίσος μέσα τους.

Διαιώνιση του ανθρώπινου είδους δεν υπάρχει. Ειδικά σε εμάς τους Έλληνες που έχουμε υπογεννητικότητα και τη χρειαζόμαστε.

Επομένως πολύ καλύτερα είναι να εκπολιτίζονται τα ιδρύματα με τους κανόνες ψυχολογίας , να εξαντλούνται οι αιτήσεις των ετερόφυλων ζευγαριών για υιοθεσίες και να μη γίνονται υιοθεσίες σε ομόφυλα ζευγάρια.

Με ιερές ψυχές παιδιών που είναι η εκκολαπτόμενη κοινωνία , δεν πρέπει να ασχολούνται οι ομόφυλοι. Εκ προοιμίου στα παιδιά είναι βλαπτικοί. Αγάπη πνευματική δεν έχουν. Έχουν εγωκεντρισμό . Οι μεν γυναίκες αν είχαν μητρικό ένστικτο θα έκαναν παιδιά κανονικά, οι δε άντρες που δεν έχουν ένστικτο το παίρνουν εγωιστικά τύπου “δεν έχω να ζηλέψω τίποτα απτά φυσιολογικά ζευγάρια”. Για τον εγωκεντρισμό τους και τη ζήλεια που έχουν μέσα τους θα τους δώσουμε παιδιά ;

Όποιος αγαπάει ανθρώπινα, τη ψυχή του άλλου, εξελίσσεται , ανυψώνεται , εξαγνίζεται ως άνθρωπος και δεν έχει σωματική προσκόλληση , πολύ περισσότερο, αν δεν διαιωνίζει το ανθρώπινο είδος. Αν έχει αυτοεκτίμηση δεν επηρεάζεται από πολιτικούς που έχουν συμφέροντα, ώστε να παίρνουν παιδιά από τους γονείς τους. Θα τα άφηναν σε αυτούς και θα προσέφεραν μπροστά στους γονείς τους, υπηρεσίες, χρήματα και ο,τι άλλο μπορούν . Αυτό είναι μια αλτρουιστική αγάπη που εξελίσσει και εξαγνίζει, χωρίς εγωκεντρισμούς και ιδιοκτησίες κόντρα στη φύση. Θέλουν ιδιοκτησίες για το συμφέρον τους και αυτοί.

Ελένη Παπουτσή. Εκπαιδευτικός

Master of education-Κλινική ψυχολόγος

loading...