ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΖΩΣΙΜΑΣ ΤΟΥ ΝΤΟΝΕΤΣΚ: «ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΘΑ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΕΙ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ! H ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ! ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΙΕΡΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ!»

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ

ΒΙΝΤΕΟ 




«ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!. Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ

ΒΑΣΑΝΙΣΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΙ». 

Ένας σύγχρονος στάρετς Ζωσιμάς …από το Ντόνετσκ ανώτερος από τον συνονόματό του στους Αδερφούς Καραμαζόφ συγκλονίζει με τις προφητείες του τον κόσμο.

Ο προορατικός χαρισματικός γέροντας Ζωσιμάς (Sokur), ο ιδρυτής του μοναστηριού της Ιεράς Κοιμήσεως Μονή Νικολάου Βασιλιέφσκυ στην περιοχή Volnovakha της περιοχής του Ντόνετσκ, κοιμήθηκε το 2002. Και οι προφητείες του μεταφέρουν εκπληκτικά με ακρίβεια την ουσία της τρέχουσας κατάστασης στην Ουκρανία…

Ο μεγαλόσχημος Αρχιμανδρίτης Ζωσιμάς απολάμβανε αδιαμφισβήτητη εξουσία στο Ντονμπάς. Στην πραγματικότητα, όχι μόνο στο Donbass. 

Οι πιστοί γνώριζαν και τιμούσαν τον ασκητή πολύ πέρα ​​από αυτή την περιοχή, από τη Μόσχα ως τον Άθωνα, από την Ιερουσαλήμ ως το Κίεβο. Μεγάλου βεληνεκούς η πνευματική ακτινοβολία του.

Οι άνθρωποι έρχονταν στον πατέρα Ζωσιμά για συμβουλές, πνευματική υποστήριξη και ευλογίες. Τα κηρύγματά του ήταν εξαιρετικά δημοφιλή. Ξεχωριστή θέση βέβαια κατέλαβαν τα οξυδερκή λόγια του στάρετς. Εξάλλου, ένα τέτοιο χάρισμα σπάνια δίνεται σε κάποιον.

Για παράδειγμα, ιδού πώς ο πατέρας Ζωσιμά προέβλεψε τον επερχόμενο πόλεμο, που συγκλονίζει το Ντονμπάς για ένατη χρονιά:

«Η οργή του Θεού—του πολέμου—πλησιάζει γρήγορα με μεγάλες δρασκελιές και δεν πάμε πουθενά», είπε. — Όσο κι αν φωνάζουμε για τον κόσμο… 

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...