H ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ “ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ” (MONKEYPOX)

ΑΠΟΔΟΜΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ “ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ”

Από την Dr.Sam Bailey
Μετάφραση: Απολλόδωρος

“Monkeypox” – ποιος θα μπορούσε να το περιμένει; Λοιπόν, προφανώς ο οργανισμός που ιδρύθηκε από τον Ted Turner το 2001 και

ονομάζεται “Πρωτοβουλία για την Πυρηνική Απειλή” (NTI) το είδε να έρχεται όταν δημοσίευσε μια έκθεση τον Νοέμβριο του 2021 με τίτλο: “Ενίσχυση των παγκόσμιων συστημάτων για την πρόληψη και την αντιμετώπιση βιολογικών απειλών υψηλής συνέπειας”

 Η έκθεση αναφέρει ότι τον Μάρτιο του 2021, συνεργάστηκαν με τη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου για να εκτελέσουν ένα σενάριο άσκησης που αφορούσε μια “θανατηφόρα, παγκόσμια πανδημία που αφορούσε ένα ασυνήθιστο στέλεχος του ιού της ευλογιάς των πιθήκων που εμφανίστηκε στο φανταστικό έθνος της Brinia και εξαπλώθηκε παγκοσμίως σε διάστημα 18 μηνών… η φανταστική πανδημία είχε ως αποτέλεσμα περισσότερα από τρία δισεκατομμύρια κρούσματα και 270 εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως”.

Εκπληκτικό είναι ότι το σενάριο είχε την εμφάνιση της επιδημίας της “ευλογιάς των πιθήκων” ως αποτέλεσμα μιας πράξης βιοτρομοκρατίας τον Μάιο του 2022, ακριβώς εκεί που βρισκόμαστε τώρα. 

Έχουμε ασχοληθεί με τα σκουπίδια περί κέρδους λειτουργίας (“gain-of-function”) που αφορούν ανύπαρκτους ιούς σε πολλά άλλα βίντεο, ενώ ο Dr Stefan Lanka έχει επίσης διαλύσει τέτοιες πλάνες. 

Ανεξάρτητα από αυτό, η έκθεση του NTI προτείνει ότι αυτό που απαιτείται σε μια φανταστική επιδημία είναι: “επιθετικά μέτρα για την επιβράδυνση της μετάδοσης του ιού με το κλείσιμο μαζικών συγκεντρώσεων, την επιβολή μέτρων κοινωνικού αποστασιοποίησης και την εφαρμογή εντολών μάσκας”. 

Οι νικήτριες χώρες στη φαντασίωση του NTI εφάρμοσαν “μεγάλης κλίμακας δοκιμές και επιχειρήσεις εντοπισμού επαφών και αναβάθμισαν τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης”.

Τα διαγράμματά τους, τα οποία φαίνεται να παράγονται από τον υπολογιστή του Neil Ferguson, δείχνουν ότι οι χώρες που δεν θα συμμορφωθούν με τους περιορισμούς και τις ιατρικές παρεμβάσεις τους θα είναι πολύ χειρότερα. 

Η έκθεση συνεχίζει αναφέροντας: “τόσο το σενάριο της άσκησης όσο και η αντίδραση του COVID-19 καταδεικνύουν ότι οι έγκαιρες ενέργειες των εθνικών κυβερνήσεων έχουν σημαντικές, θετικές επιπτώσεις στη διαχείριση των επιπτώσεων της νόσου”. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...