Πατέρας Ελπίδιος στον Focus FM: Σκληρές αλήθειες για Φανάρι και Βατικανό!

 

“Κανείς δεν γίνεται μεγάλος και τρανός εάν δεν περάσει από δυσκολίες, κανείς δεν αγιάζει στην πολυθρόνα του. Οι δυσκολίες αναδεικνύουν τους μεγάλους άνδρες τους σοφούς και τους Αγίους” τόνισε στον Focus fm 103,6 και στην εκπομπή του δημοσιογράφου Στ. Δαμιανίδη, ο πατέρας Ελπίδιος.

“Πολλές φορές όταν βρισκόμουν στην Πάτμο, αναρωτήθηκα για την Αποκάλυψη του Θεού, γι΄αυτο που έγραφε ο Ιωάννης ο Θεολόγος, γι΄αυτά που μας δίδασκαν οι καθηγητές μας, για τα οράματα μας,τα όνειρά μας. Και ζούμε με την αγωνία, εάν άραγε στις μέρες μας θα τα δούμε”. Ο πατέρας Ελπίδιος διηγήθηκε και περιστατικά από τότε που νεαρός ακόμη, φοιτούσε στην Πατμιάδα Εκκλησιαστική Σχολή.

“Αυτό που θα πώ, έχει σχέση με αυτά που ζούμε τώρα και με την Αγιά Σοφιά, με την ανασύσταση του έθνους μας. Υπήρχε στην Πάτμο ενα γεροντάκι ασκητής, περπατούσαμε ώρες για να πάμε να τον δούμε, είχαμε τότε μεγάλη αγωνια σα νέοι να μάθουμε πότε θα πάρουμε την Αγιά Σοφιά, πότε θα γίνει η Κωνσταντινούπολη δικιά μας. Πριν από περίπου 57 χρόνια. Μας έλεγε τότε οτι σε επτά επταετίες θα παιχτεί το τελευταίο δράμα της ανθρωπότητας. Η τελευταία 7ετία, θα είναι του Αντίχριστου. Μας είπε ότι την αρχή, θα την καταλάβουμε. Θα είναι όταν μεγάλα γεγονότα θα αλλάξουν τη ζωή του ανθρώπου, όπως την ξέρουμε. Όταν καταργηθεί ακόμα και η κοινή λογική.”

“Ο Θεός λέει ότι οι πιο πολλοί από αυτούς που μας κυβερνούν είναι μαριονέτες που εξυπηρετούν ξένους σκοπούς. Έχουν αλυσίδες στο λαιμό και εάν δεν υπακούσουν, φεύγουν. Από τότε που έμαθα για όλα αυτα που κάνουν οι Τούρκοι, αυτά τα γεγονότα που μας φοβίζουν, βλέπω συνεχώς μια εικόνα. Ο Κολοσσός της Ρόδου με σηκωμένο χέρι κρατούσε φως σαν φάρος για τα καράβια που περνούσαν να μπουν στο λιμάνι. Αυτή η εικόνα φεύγει και στη θεση της βλέπω την εικονα ενος κολοσσού, ενός ασχημοπρεπούς ανδρος, με την αίσθηση του πολύ κακού ανθρώπου, που το ένα του πόδι είναι πάνω από το Βατικανό και το άλλο πάνω από το Φανάρι.Ο πυρσος που κρατα, αντί να βγάζει φως, βγάζει ακτίνες σκοτάδι και όπου πέφτει . καταστρέφει. Η γη ξεραίνεται, καίγεται. Όταν έπεφτε πάνω σε ανθρώπους, τους έκανε μεγάλο κακό. Στο τέλος όμως, έρχεται ο εξαγνισμός”, είπε.

“‘Όλα αυτά που συμβαίνουν στις μέρες μας, πρέπει να συμβούν και θα συμβούν σύντομα για να γίνει το σχέδιο του Θεού. Όχι όμως από αυτές τις κυβερνήσεις που είναι υποδουλωμένες στις εντολές της πενταρχίας του Σκότους”, υπογράμμισε.

loading...