Ο «γκουρού» του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ τα βάζει με τον Χριστό – ΕΠEΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ! vid

 

Όσα είπε δεν είναι τυχαία! Πλησιάζει η ώρα που ολόκληρη η αλήθεια θα ξεδιπλωθεί μπροστά στα μάτια των ανθρώπων…

Όσοι τελικά μιλούν στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) κουβαλούν τα πιο σκοτεινά, τα πιο απόκοσμα πράγματα!

Στο παρακάτω βίντεο, ο γνωστός «σατανικός» γκουρού Jagadish “Jaggi” Vasudev, ο οποίος ζήτησε στο WEF την μείωση του πληθυσμού , έπιασε στο στόμα του τον Χριστό, ο οποίος δείχνει να είναι το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα στην διεθνιστική τάξη πραγμάτων.

Τον αποκαλεί άνθρωπο, όχι Θεό και μάλιστα λέει πως δεν είναι «καλός», αρχίζοντας μπερδεμένες αλληγορίες για να οδηγήσει κάθε άνθρωπο εκεί που θέλει: Στον ΑΦΑΝΙΣΜΟ!

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Ο Ιησούς δεν είναι ένας καλός άνθρωπος. Ίσως να είναι καταπληκτικός, αλλά όχι ένας καλός άνθρωπος.

Αν δεν επιτρέψεις σ’ αυτόν τον άνθρωπο να αναστηθεί μέσα σου, τότε θα παραμείνεις καλός και νεκρός. Αυτό το κομμάτι σου, που έχει παραμείνει νεκρό για υπερβολικά πολύ καιρό, ήρθε η ώρα να το αναστήσουμε.

Αυτό στο οποίο αναφερόμαστε ως ”Ιησούς” δεν αφορά κάποιον άνθρωπο πριν από 2.000 χρόνια. Αφορά μια συγκεκριμένη δυνατότητα μέσα σε κάθε ανθρώπινο ον.

Επομένως, αυτή πρέπει να εξελιχθεί. Δεν είναι ότι δεν υπάρχει Ιησούς μέσα σου, απλά τον κράτησες σταυρωμένο και ανίσχυρο.

Χρειάζεται λίγη ενδυνάμωση-εξουσιοδότηση. Πρέπει να αναστηθεί. Επομένως, η όλη προσπάθεια αφορά στο να επιτρέψετε σ’ αυτό το κομμάτι σας, που μπορούμε να το αποκαλέσουμε Ιησού ή Σίβα ή όπως αλλιώς θέλετε, να αναστηθεί.

Μπορείτε να πείτε ότι ο Σίβα ήταν ένας καλός άνθρωπος; Όχι. Αλλά είναι υπέροχος.

Ακόμα κι ο Ιησούς. Δεν είναι ένας καλός άνθρωπος. Καταπληκτικός (αλλά) όχι ένας καλός άνθρωπος.

Οποιοσδήποτε διαταράσσει την υπάρχουσα κατάσταση (σ.σ. του παρόντος κόσμου της ψευτιάς, της αδικίας και του υλισμού) δεν είναι ένας καλός άνθρωπος. Έτσι δεν είναι; Ναι ή όχι;

Σε κάθε δεδομένη κατάσταση, κάποιος που διαταράσσει την οικογενειακή σας κατάσταση (σ.σ. ο Χριστός έλεγε εχθροί οι οικιακοί αυτού, αυτοί που εμποδίζουν τον άνθρωπο να πάει προς το Φως, φορτώνοντάς του χίλια δυο προβλήματα – δουλειά, παντρειές, δημόσιο κτλ κτλ. κτλ.), κάποιος που διαταράσσει την κοινωνική σας κατάσταση, την πολιτική σας κατάσταση, την εθνική ή την διεθνή κατάσταση, δεν είναι ένας καλός άνθρωπος σ’ εκείνη την κοινωνία ( σ.σ. ο Χριστός είπε πράγματα που δεν συνάδουν με όλα αυτά ή μάλλον τα ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ). Έτσι δεν είναι;

Συνεπώς, ο Ιησούς δεν είναι ένας καλός άνθρωπος.

Ίσως να είναι καταπληκτικός, αλλά όχι ένας καλός άνθρωπος».

Δείτε ολόκληρο το βίντεο:

loading...