Αδιανόητο: Ο Δήμος Θεσσαλονίκης έβαλε Drag Queens να διαβάσουν παραμύθια στα παιδιά! «Για να συνηθίσουν το… διαφορετικό»

Σε μία πρωτοφανή πρωτοβουλία προχώρησε ο Δήμος Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του Θεσσαλονίκη Pride όπου Drag Queens, διάβασαν παραμύθια σε μικρά παιδιά!

Στην πιο ευαίσθητη ηλικία επιχειρούν να περάσουν στα παιδιά το μήνυμα ότι η ο χώρος της ομοφυλοφιλίας είναι πιο «κανονικός» από τις παραδοσιακές αξίες και σχέσεις.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Espresso», η «δραστηριότητα» αυτή οργανώθηκε από την οργάνωση «Πολύχρωμο σχολείο», που υποστηρίζεται από τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Η δράση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης 23 Ιουνίου στην Πλατεία Ναυαρίνου.

Μικρά παιδιά, όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό στιγμιότυπο, ακούν παραμύθια από Drag Queens, που κάθονται μπροστά από την πολύχρωμη σημαία της ΛΟΑΤΚΙ.

Στις κοινοποιήσεις που έγιναν στα κοινωνικά δίκτυα, έγραφε «ένα παραμυθάκι ακόμα κυρία», με hastag, τα παιδιά είναι το μέλλον…

Σημειώνεται ότι όπως έλεγε ο μέγας Αριστοτέλης το πιο δυνατό ορμέμφυτο (ένστικτο δηλαδή) μετά από αυτό της αναπαραγωγής είναι ο μιμητισμός.

Δημιουργούν δηλαδή της προϋποθέσεις ώστε τα παιδιά να μιμηθούν άλλες συμπεριφορές.

Η ΜΚΟ, «Πολύχρωμο Σχολείο – Rainbow Families» διοργανώνει δράσεις που αφορούν ομόφυλα ζευγάρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της πορείας του 10ου Thessaloniki Pride σημειώθηκε ένταση με παιδιά 14χρονών να αντιδρούν σε αυτού του είδους την “παρέλαση”.
Σύμφωνα με το Thestival.gr ομάδα ανηλίκων επιτέθηκαν σε άτομα που συμμετείχαν στην παρέλαση, ενώ έκαψαν και σημαιάκια του pride.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν η παρέλαση φτάσει στον Λευκό Πύργο, οι ανήλικοι γιούχαραν όσους συμμετείχαν σε αυτήν και τους πέταξαν μπουκάλια.

Ακολούθησαν διενέξεις μεταξύ των δύο πλευρών, ύβρεις και φτυσίματα.

loading...