Επενδύουν τεράστια ποσά για λογοκρισία ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ! Δείτε τι είπε η CEO του Youtube στο Νταβός, vid

 Όλοι πρέπει να καταλάβουν πως ζούμε εποχές ΑΓΡΙΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ…

Η CEO του YouTube, Susan Wojicki, της πλατφόρμας που αποκλείει κάθε βίντεο, το οποίο δεν συμφωνεί με τις θεωρήσεις της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων για τον κορωνοϊό, την Ρωσία, την ενεργειακή κρίση κτλ., υποσχέθηκε ακόμα περισσότερη λογοκρισία!

Μιλώντας, που αλλού, στο Νταβός, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Επενδύουμε ένα τεράστιο ποσό για να βεβαιωθούμε ότι καταπολεμούμε την παραπληροφόρηση (σ.σ. παραπληροφόρηση ονομάζεται οτιδήποτε ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ την προπαγάνδα των διεθνιστών) και υπάρχουν διάφοροι τρόποι που το εξετάζουμε αυτό.

Το πρώτο θα ήταν από άποψη πολιτικής θα εξετάσουμε το περιεχόμενο που θα σκεφτόμασταν ως παραβίαση των πολιτικών μας, οπότε αν κοιτάξετε για παράδειγμα το covid καταλήξαμε σε 10 διαφορετικές πολιτικές που είπαμε ότι θα ήταν παραβιαστικές.

Ο δεύτερος τρόπος είναι η συγκέντρωση έγκυρων πληροφοριών (σ.σ. από τηλέ-ειδικούς, στους οποίους δίνεται τι θα πουν), οπότε αν ασχολείστε με ένα ευαίσθητο θέμα όπως η επικαιρότητα, η υγεία η επιστήμη, θα βεβαιωθούμε ότι αυτό που προτείνουμε προέρχεται από έναν αξιόπιστο γνωστό εκδότη που μπορεί να είναι αξιόπιστος (σ.σ. να ανήκει σε αυτούς που εγκρίνει η διεθνιστική τάξη πραγμάτων)».

loading...