Ο ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΑΝΟΠΤΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…! ΤΟ CDC ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΑΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ…

ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΗΔΗ; ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…;

Άρθρο του Aaron Kheriaty
Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Το CDC χρησιμοποιεί δεδομένα παρακολούθησης τηλεφώνου για την παρακολούθηση σχολείων και εκκλησιών. Η CIA κατασκοπεύει επίσης

Αμερικανούς, χωρίς δικαστική εποπτεία και χωρίς έγκριση του Κογκρέσου.

«Τα έγγραφα δείχνουν επίσης ότι αν και το CDC χρησιμοποίησε το COVID-19 ως πρόσχημα για να αγοράσει πρόσβαση στα δεδομένα πιο γρήγορα, σκόπευε να τα χρησιμοποιήσει για πιο γενικούς σκοπούς του CDC» 

– Την τελευταία δεκαετία εγκρίθηκαν μέτρα μαζικής παρακολούθησης στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Αυστραλία, την Ινδία, τη Σουηδία και άλλες χώρες. Να μην αναφέρουμε την επιτήρηση με δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης και αναγνώρισης προσώπου στην Κίνα…

Το Vice αποκάλυψε την ιστορία ότι τα δύο προηγούμενα χρόνια «Το CDC παρακολούθησε εκατομμύρια τηλέφωνα για να δει εάν οι Αμερικανοί ακολούθησαν τα υποχρεωτικά μέτρα και τα lockdowns κατά του COVID».

 Σύμφωνα με έγγραφα που έλαβε από το Motherboard, το CDC χρησιμοποίησε δεδομένα τοποθεσίας τηλεφώνου για την παρακολούθηση σχολείων και εκκλησιών και ήθελε να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα για εφαρμογές πέρα ​​από το covid: 

«Τα έγγραφα δείχνουν επίσης ότι αν και το CDC χρησιμοποίησε το COVID-19 ως πρόσχημα για να αγοράσει πρόσβαση στα δεδομένα πιο γρήγορα, σκόπευε να τα χρησιμοποιήσει για πιο γενικούς σκοπούς του CDC».

 Τα ανακτημένα έγγραφα του CDC, που χρονολογούνται από το 2021, αναφέρουν ότι τα δεδομένα «ήταν κρίσιμα για τις συνεχείς προσπάθειες ανταπόκρισης, όπως η ωριαία παρακολούθηση της δραστηριότητας σε ζώνες απαγόρευσης κυκλοφορίας ή οι λεπτομερείς αριθμοί επισκέψεων στα συμμετέχοντα φαρμακεία για παρακολούθηση εμβολίων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...