Νομοσχέδιο για πρόστιμο έως και δέκα εκατομμύρια ρούβλια για την προπαγάνδα των ΛΟΑΤ εισάγεται στην Κρατική Δούμα

ΜΟΣΧΑ, 7 Ιουνίου – RIA Novosti. Το δημοτικό συμβούλιο της Σεβαστούπολης κατέθεσε νομοσχέδιο στην Κρατική Δούμα για πρόστιμα έως 500.000 ρούβλια για τους πολίτες και έως 10 εκατομμύρια ρούβλια για τα νομικά πρόσωπα για την προπαγάνδα μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων, το σχέδιο είναι διαθέσιμο στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων της Δούμας.

Οι πολιτικοί προτείνουν να καταργηθεί το άρθρο 6.21 του Κώδικα Διοικητικών Παραβάσεων, το οποίο ρύθμιζε προηγουμένως τα πρόστιμα για την προπαγάνδα ανηλίκων ΛΟΑΤ.

Προτείνεται ένα νέο άρθρο 6.37 “Προπαγάνδα μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων”, το οποίο επεκτείνει την τιμωρία όχι μόνο για την προπαγάνδα μεταξύ παιδιών αλλά και μεταξύ πολιτών.

Η προπαγάνδα ΛΟΑΤ θα επισύρει πρόστιμο μεταξύ 40.000 και 50.000 ρουβλίων για τους πολίτες, μεταξύ 100.000 και 500.000 ρουβλίων για τους αξιωματούχους, μεταξύ ενός εκατομμυρίου και πέντε εκατομμυρίων ρουβλίων ή διοικητική αναστολή των δραστηριοτήτων για έως και 90 ημέρες για νομικά πρόσωπα.

Η παιδική προπαγάνδα θα τιμωρείται με πρόστιμο 50 έως 100 χιλιάδες ρούβλια για τους πολίτες, 500 χιλιάδες ρούβλια για τους αξιωματούχους και πέντε εκατομμύρια ρούβλια για τα νομικά πρόσωπα.

Οι ίδιες πράξεις που διαπράττονται με τη χρήση των μέσων ενημέρωσης και του Διαδικτύου θα τιμωρούνται με πρόστιμο έως 500 χιλιάδες ρούβλια για τους πολίτες, έως ένα εκατομμύριο ρούβλια για τους αξιωματούχους και έως 10 εκατομμύρια ρούβλια για τα νομικά πρόσωπα.

Για τους αλλοδαπούς και τους απάτριδες, το μέγιστο πρόστιμο θα ανέρχεται σε 500 χιλιάδες ρούβλια με δυνατότητα διοικητικής απέλασης από τη Ρωσική Ομοσπονδία.

Πηγή: https://ria.ru/
__________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ

«Πᾶνος»

loading...