Είναι ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ και μας το δείχνουν! ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ μόνος του ο ΥΠΕΡΗΛΙΚΑΣ Μπάιντεν! ΣΑΛΟΣ με το ΒΙΝΤΕΟ

 Είναι μαριονέτες της Νέας Τάξης και το…χαίρονται! Οι πολιτικοί της Δύσης, με μπροστάρη τον ξεμωραμένο Μπάιντεν, πέφτουν όλο και περισσότερο (ηθελημένα;;;) στα μάτια του κόσμου.

Σε ένα βίντεο που κάνει ήδη τον γύρο των social media, ο Αμερικανός πρόεδρος έδειξε με…καμάρι στις κάμερες την ειδική κάρτα με τις εντολές που του είχαν δώσει!

Σε μια συνάντηση με εκπροσώπους της βιομηχανίας αιολικής ενέργειας, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν κατά λάθος (;) μία καρτέλα μπροστά σε δημοσιογράφους.

Εκεί μέσα υπήρχαν απαραίτητες οι…απαραίτητες οδηγίες για τον πρόεδρο. Και μάλιστα κατά γράμμα:

«Πήγαινε στην αίθουσα του Ρούσβελτ και χαιρέτα τους συμμετέχοντες», «ΕΣΥ κάτσε στη θέση ΣΟΥ», «Θα κάνεις μία σύντομη δήλωση 2 λεπτών», «Φύγε», ήταν μόνο μερικές από τις εντολές που αναγράφονταν!

Και όλα αυτά για μία απλή συνάντηση με δημοσιογράφους σε μία αίθουσα! Αναρωτιόμαστε αν σε άλλες καρτέλες που έχει εντός του Λευκού Οίκου του θυμίζουν πότε και πως να…αυτοεξυπηρετηθεί!

Το γεγονός σχολίασε στο κανάλι της στο Telegram και η πάντα καυστική εκπρόσωπος του Ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα:

«Καινοτομίες στα μέσα ενημέρωσης. Οδηγίες για αυτοεκμετάλλευση του Προέδρου των Η.Π.Α. Ο Τζο Μπάιντεν το έχει πάντα μαζί του. Το κύριο πράγμα λείπει – η τελευταία γραμμή με τη λέξη “The End”».

loading...