ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΞΥΝΣΗΣ: Η ΜΙΤ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ(;)ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΠ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ, ΕΝΩ ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΞΕΔΙΠΛΩΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ!!!

ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΩΣΗ ΜΕ ΜΟΧΛΟΥΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΟΥΡΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ

 ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Είδηση της τελευταίας στιγμής: ”Επιχείρηση που κόβει την ανάσα από τη MIT: Συνελήφθη Έλληνας πράκτορας!” αναφέρουν τα τουρκικά μέσα. Φέρεται

από τον τούρκικο τύπο ο κρατούμενος να έχει ελληνική υπηκοότητα…

”Έκτακτη είδηση… Ο Έλληνας πολίτης Μοχάμεντ Αμάρ Αμπάρα, ο οποίος ήταν αποφασισμένος να κατασκοπεύει την Τουρκία για λογαριασμό της Ελληνικής Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, συνελήφθη από τη ΜΙΤ” σύμφωνα με τούρκικο τύπο. Σίγουρα η ελληνική πλευρά θα τοποθετηθεί…

Η Τουρκία περνά σε μπαράζ ποικίλων προκλήσεων πλέον.

”Διαπιστώθηκε ότι ο Muhammed Amar Ampara, ο οποίος ήταν αποφασισμένος ότι συμμετείχε σε κατασκοπευτικές δραστηριότητες κατά της Τουρκίας, συγκέντρωσε πληροφορίες για τα στοιχεία της TAF και τις μετέφερε στις ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών….

Σύμφωνα με πληροφορίες που ελήφθησαν από πηγές ασφαλείας, η MIT αποκάλυψε ότι η ΕΥΠ χρησιμοποίησε τον Έλληνα υπήκοο Muhammed Amar Ampara ως κατάσκοπο της Τουρκίας ως αποτέλεσμα των ερευνών της.


ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, TO BINTEO  KAI TΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



loading...